Dark Rain תכנס בבקשה!!!

mace windu1

New member
Dark Rain תכנס בבקשה!!!

יש לך בעיה אם זה שאני מעתי את המאמר שלך ושם בפורום שלי? אם כן- אל תהסס לומר! עוד לא שמתי להבדיל מכמה אחרים!

mace windu1

New member
אלעד אברון תכנס בבקשה!

יש לך בעיה אם זה שאני מעתיק מאמר שלך לפורום שלי? המאמר הוא על חרבות האור! אם אינך מסכים אל תהסס לומר! תודה רבה ויום נעים!

mace windu1

New member
the Sithari תיכנסי בבקשה!

יש לך בעיה עם זה שאני מעתיק את המאמר שכתבת על ההיסטוריה של אבירי הסית' ושם בפורום שלי? אם אינך מסכימה אל תהססי לסרב! תודה רבה ויום נעים!

בוא רק נגיד שיש לך מזל שאני כבר לא

מנהל את הפורום הזה אחרת היית חוטף השעייה רבתי.

mace windu1

New member
תראה.....

אני מסכים איתך שיש לי מזל! אתמול זכיתי ב- 200 ש"ח- סתם! אבל תהיה בטוח שאם אינך מסכים אין הודעה עם המאמר שלך בפורום שלי! עכשיו לשאלתי- אתה מסכים?

למקרה שלא הבנת - לא אינני מסכים

השקעתי רבות במאמר הזה וברבים אחרים בפורום הזה, בשביל הפורום הזה שאותו הקמתי וטיפחתי - לא בשביל שיבואו ויקחו את זה לפורום אחר, ולמי שלא הבין, תפוז היא חברה מסחרית וכל פורום בנושא מסוים שקיים בתפוז ובאתר אחר, הופך את אותו אתר אחר לאתר מתחרה.

the Sithari

New member
אני מסכים

ודרך אגב אני בן אם אתה רוצה להשיג עוד מידע אתה יכול להכנס לאינצקלופדיה הלא רשמית של סטאר וורס http://www1.theforce.net/cuswe/ שם תוכל להשיג מה שאתה רוצה

the Sithari

New member
בעקרון המאמר הוא לא שלי, הוא

מהאנצקלופדיה ששמתי לך קישור אליה

Another Girl

New member
סליחה

את מה שאתה שואל כאן אתה יכול באותה מידה לעשות גם במסרים. אן שום סיבה שתפתח עכשיו שרשור מיותר לגמרי על זכויות יוצרים ולכל אחד תפתח כאן הודעה. אם אתה רוצה להשתמש במאמר של מישהו,אתה מתבקש לפנות אליו במסר בלבד ולקבל אישור-ולפני שאתה מכניס את החומר שלו לפורום שלך. ואל תכריח אותי לחזור על זה שוב.

למעלה