Dark Chest
Wonders

בתירח

New member
ממ... שירים?

אני יודעת שאני לא מגיבה הרבה, בעיקר בגלל חוסר זמן, בגרויות, חזרות, הקלטות וכאלה.... ואם כבר הקלטות, בגלל שאני נורא מעריכה את הטעם שלכם (כמובן, אתם אוהבים נייטוויש D: ) רציתי תגובות על השירים! אם מישהו זוכר, כשהצטרפתי דיברתי קצת על הלהקה שלי, הקיצר בדיוק הקלטנו EP ושני שירים ממנו מופיעים במייספייס שלנו - www.Myspace.com/bythevoid אם יש לכם כוח לשמוע, ממש נשמח לתגובות D:

Sanguine Sky

New member
../images/Emo13.gif

הקטע בסוף השיר Can Men ממש מזכיר את קטעי הדיבור בBless the Child ובDBP. (או שדימיינתי... כן, זה בהחלט אפשרי.) בסך הכל חביב.

בתירח

New member
חיכיתי לתגובה הזאת!

חח חיכיתי לה מהיום שהתחלתי לתת לאנשים לקרוא את השיר. הגיטריסט שלנו שכתב אותו גם ממש מכור לנייטוויש, והוא כתב אותו בעברית וכשתרגמתי אותו לאנגלית ישר אמרתי לו שזה ממש מזכיר את הקטע של הדיבור בDBP ומאז אף אחד לא שם לב XD תודה :)

Brombit

New member
אני שמתי לב בהופעתכם! ../images/Emo11.gif ../images/Emo115.gif

הייתי בטוחה שהעתקתם בכוונה

bachner1

New member
Can Men ממש יפה!

שמעתי את השירים מוקדם יותר היום, כשפרסמת בפייסבוק
כמובן שגם אני (כמו כל חובב נייטוויש) שמתי לב שהקטע בסוף הוא בערך העתק של קטעי דיבור שלהם- בהתחלה חשבתי על זה שזה בדיוק כמו בTPATP בדקה 9 ומשהו לפני שתומאס "מת" (במיוחד מבחינת הליריקה- בהתחלה בעצם חשבתי שאת מצטטת את הקטע הזה במדויק 0.0), ובהמשך כמובן חשבתי על DBP. בסך הכל מאוד אהבתי את השיר, ואת כל מה שקשור לגיטרות (גם את קטעי הגיטרה וגם את הסאונד שלהם). את השיר השני אני לא יותר מדי זוכר :X

bachner1

New member
לאן Can Men נעלם? :(

הוא כבר לא במייספייס... רציתי לשמוע שוב את הקטע בסוף. אבל היה שם שיר שלישי (Into the Darkened Sky או משהו כזה), והוא טוב :)

מנווה

New member
אני חושב שאני אתן הסבר על ההעלמותP:

ישבנו והחלטנו שאנחנו עדיין לא מרוצים מהתוצאה הסופית של השירים (בכמה מקומות)-ולכן החלטנו להוריד את השירים כרגע,ללכת למקסס אותם מחדש (כי הבנאדם שמיקססנו אצלו יודע לעבוד בערך כמו שאני יודע לקפוץ במוט...) וגם להקליט שירה מחדש (כי למרות שהשירה נפלאה,ניצן זמרת הרבההההההההה יותר טובה ממה ששומעים בשירים)-החלטנו שעדיף לחכות עוד טיפה (למרות ההתרגשות וחוסר הסבלנות.) ולהוציא עוד קצת כסף בשביל שנוכל לשמוע בנחת את השירים ולהיות מרוצים מהם. עדכונים יבואו בהמשך ובמהרה!:) נ.ב-אני הגיטריסט,אני שמח שאהבת את הקטעים שלי!D: בנוגע לקטע הדיבור בקאן מאן-בהתחלה הבנתי שזה יוצא מאוד דומה לנייטוויש,לכן החלטתי להפוך את זה לעוד יותר דומה כדי שזה יהיה ברור שמדובר במחווה (לפני זה הקטע היה אמנם דומה,אבל פחות וזה הרגיש כמו ריפ אוףף-עכשיו זה מאוד ברור שמדובר בדברים דומים,כמעין מחווה לנייטוויש). אפשר להשוות את זה בעיקרון לכמות המוזיקה מסרטים שתומאס לוקח כמחווה (למרות שהמרחק ביני לבין טומאס...ווהו!!!!)

Edge of Thorns

New member
לול, סופשבוע רוק בVH1 ../images/Emo3.gif איזה אדיר!

עכשיו אני רואה קליפ של השבת השחורה [אם כבר מתכוננים להיסטוריה..], שהם כמובן בלאק סאבאת'. אחח... אוזי אוסבורן פעם נראה כזה חמוד תמים ולא מזיק...

LadySilkworm

New member
אחח, מזכיר לי שהייתי רואה VH1 ROCKS

והייתי מחכה שיהיה סופשבוע מעניין ב VH1 וגם ב MTV. ואכן, השבת השחורה- כן, גם השבת שלי לא משהו.. :(

נתראה ביום שלישי בערב :)

מחר בבוקר נוסעת לחפיפה, מפספסת שליש ממנה (
) כדי לחזור למסיבת סיום כיתתית ולהתכונן לבגרות בביולוגיה. >_> כמו שאמרתי, אהיה פה ביום שלישי בערב. בטעות עוד לא התחלתי להתארגן

ח-זרתי

בסוף חזרתי מהחפיפה היום בצהריים במקום התכנון של לחזור אתמול בערב. חזרתי למסיבת הסיום הכיתתית ואז חזרתי בלילה להמשך החפיפה, אבל היום חזרתי לפני הסוף כדי ללמוד לביולוגיה.
החפיפה הייתה מגניבה וכיפית ופסיכית ומלחיצה ואין לי כוח לפרט כרגע. XD אבא שלי סידר לי את המחשב החדש ביום שני! שזה סופר מגניב כי זה אמור להיות מחשב 100מם, אבל יש לי ווינדוז 7 ואני כ"כ לא יודעת להשתמש בוווווווווו
המחשב שלי בכזה בלגן ואני בלחץ ואין לי מושג מה לעשות
אמג כ"כ יקח לי שבועיים רק לסדר את המחשב מחדש וללמוד איך להשתמש בווינדוז 7 ובגוגל כרום.
אז אני מתנצלת מראש אם תמצאו שאני קצת מתה בזמן הקרוב. :X

למעלה