DANIEL BEDINGFIELD

DANIEL BEDINGFIELD

Daniel Bedingfield the best singer in the world The Rasmus - the best rock band in the world Rammstein rulz Blue- the best pop band in the wrrld

sapir aloud555

New member
אוי חיה חיה.....

את יודעת במה אני מסכימה איתך ובמה אני לא מסכימה...... ו.. רמשטיין???? מה קרה??????

ספיר

כפרה עלייייייייך , צלבלבונית קטנה שלי, פפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל לראמשטיין יש אחלה מוסיקה......... גרמניםםםםםםםם

sapir aloud555

New member
אולי...

אבל רק הקצב חוץ מזה- כלום והם מפחידים אותי עם הקליפים המוזרים שלהם בעעעעעעע אני לא יכולה להתחבר לגרמנית................

ramoni

New member
קצב... קצב.....

ולאחת שאוהבת שירי קצב של תופים וגיטרה לפני קצב אלקרוני, ולפני קצב שקט, ולפני קצב של מוסיקת אסיד פולנית עם מקצבים לטינים וכו...(לא זוכר כל כך את "הדרוג" שנתת לי באיי סי) אבל אני משער שאת תהאבי גם את רמשטיין. דרך אגב הם אוהבים יהודים, אנטי פאשיסטים והם שקלו לבוא להופיע כאן כמה וכמה פעמים(זה כבר משהו) וזאת בנגוד גמור למראה הנאצי שלהם

sapir aloud555

New member
אוי הקצבבבבבב

מי אמר שאני שינתי את הדרך שלי בקצב? זה פשוט הגרמנית- לא אוהבת ולא מתחברת אליה! ואמרתי בכלל שאני אוהבת-ולפני קצב של מוסיקת אסיד פולנית עם מקצבים לטינים? אני לא חושבת... אני אוהבת קצב של גיטרה תופים ואלקטרוני, לפעמים שקט (LIFE GOT COLD) אבל אני לא חושבת שאמרתי שאני אוהבת פולנית עם מקצבים לטניים! ואמרתי שוב- עם ראמישטיין אין סיכוי- אני לא מתחברת למוזיקה שלהם והם משוגעים מאוד לדעתי!

sapir aloud555

New member
חיה משעמם לי....

הנה מתי.......--->
...... טוב באמת משעמם שאתה מצונן כואב לך הראש.......
אוי..

למעלה