DaNDoosH 100
New member
DaNDoosH
רציתי לדבר על מה שקרה אתמול בקריית ארבע, שלא תבינו אותי לא נכון אני לא שמח או תומך בעובדה שהאנשים האלו מתו אבל מה לעזאזל הם עושים שם???? מה הם מצפים שבגלל שהם רוצים לגור בלב השטחים אף מחבל לא יפדע בהם!???!! תאמת אני לא שם זין עליהם שהם יגורו איפה שבא להם (אפילו בנגב אם בא להם ככה באוהל
) אבל למה שאלפי ערבים יחיו תחת עוצר בגלל איזה מאה חרות מסריחים רוצים ללכת להתפלל במערת המכפלה ה"קדושה". ועוד יותר גרוע למה עשרות מאות אפילו של חיילים צריכים למות בהגנה על מישהו שלא רוצה אותה???!!!! אני מדבר על הפיגוע שבו נהרגו 12 חיילים במערת המכפלה, יום למחרת צה"ל היה יותר ממוכן לבנות להם שביל מוקף בבטון מזוין כך שלא תהיה חדירה והמקום יהיה חסין לכדורים, אבל לא מה הם רוצים??? עשרות חיילים שלושה טנקים שיגנו בגופם על המתפללים שיביאו יום אחד את ה"משיח" כוס אמק שילכו לעזאזל עם המשיח חיילינו לא צריכים למות בשביל כמה חרות על גבעה מסכנה!!! ואנחנו לא צריכים לראות ילדים חוזרים הביתה לצלחת ריקה כי לאבא סגרו את המפעל! אני אומר לשים את כוווווווווווולם כל המתנחלים על אוטובוס ו להוריד אותם במכתש רמון מקום גדול יש מקום לכולם מה שהם רוצים לערבים שיקבלו בעצמם חלק נכבד מהתקציב ומהמיסים של הורינו הולך לחרות האלה שהם יקבלו בתחת לא אנחנו!
רציתי לדבר על מה שקרה אתמול בקריית ארבע, שלא תבינו אותי לא נכון אני לא שמח או תומך בעובדה שהאנשים האלו מתו אבל מה לעזאזל הם עושים שם???? מה הם מצפים שבגלל שהם רוצים לגור בלב השטחים אף מחבל לא יפדע בהם!???!! תאמת אני לא שם זין עליהם שהם יגורו איפה שבא להם (אפילו בנגב אם בא להם ככה באוהל