DaNDoosH

DaNDoosH 100

New member
DaNDoosH

רציתי לדבר על מה שקרה אתמול בקריית ארבע, שלא תבינו אותי לא נכון אני לא שמח או תומך בעובדה שהאנשים האלו מתו אבל מה לעזאזל הם עושים שם???? מה הם מצפים שבגלל שהם רוצים לגור בלב השטחים אף מחבל לא יפדע בהם!???!! תאמת אני לא שם זין עליהם שהם יגורו איפה שבא להם (אפילו בנגב אם בא להם ככה באוהל :)) אבל למה שאלפי ערבים יחיו תחת עוצר בגלל איזה מאה חרות מסריחים רוצים ללכת להתפלל במערת המכפלה ה"קדושה". ועוד יותר גרוע למה עשרות מאות אפילו של חיילים צריכים למות בהגנה על מישהו שלא רוצה אותה???!!!! אני מדבר על הפיגוע שבו נהרגו 12 חיילים במערת המכפלה, יום למחרת צה"ל היה יותר ממוכן לבנות להם שביל מוקף בבטון מזוין כך שלא תהיה חדירה והמקום יהיה חסין לכדורים, אבל לא מה הם רוצים??? עשרות חיילים שלושה טנקים שיגנו בגופם על המתפללים שיביאו יום אחד את ה"משיח" כוס אמק שילכו לעזאזל עם המשיח חיילינו לא צריכים למות בשביל כמה חרות על גבעה מסכנה!!! ואנחנו לא צריכים לראות ילדים חוזרים הביתה לצלחת ריקה כי לאבא סגרו את המפעל! אני אומר לשים את כוווווווווווולם כל המתנחלים על אוטובוס ו להוריד אותם במכתש רמון מקום גדול יש מקום לכולם מה שהם רוצים לערבים שיקבלו בעצמם חלק נכבד מהתקציב ומהמיסים של הורינו הולך לחרות האלה שהם יקבלו בתחת לא אנחנו!

LINIARA

New member
הייתי רוצה להאיר נקודה. ../images/Emo16.gif

קודם כל, אני חייבת לציין שבמובן הרעיוני, אני ברמת העיקרון מסכמה אתך. זה מחדל שאין כדוגמתו שעשרות ומאות חיילים נהרגים תוך שמירה על קומץ בודד של מתנחלים, שחיים בגבעה מבודדת, ודורשים, תוך התבססות על הרעיון שהם אזרחי ישראל, שהם זקוקים להגנה מלאה של חיילי צה"ל, שנאלצים לחסום בגופם פלשתינים. אנחנו צריכים להפסיק להגן על התנחלויות מבודדות שיש בהם כמות גדולה יותר של חיילי צה"ל, מאשר מתנחלים. הבעיה שלי עם ההודעה שלך מתמקדת בעיקר בניסוח שלך. אני לא רוצה לפגוע, אבל ההודעה שלך כל כך נוטפת ארס ושנאה כלפיהם. אני מבינה את הכעס והתסכול שלך, אבל למה 'החרות המסריחים האלה'? זה שהם לא רואים את המצב ראש בראש אתך לא אומר שאתה צריך לפגוע בהם ולקלל אותם. אני מבינה את ההתמרמרות שלך- אבל גם היא לא מצדיקה את השימוש בשפה הזאת. בתקווה שנוכל להיות סבלניים וסובלניים יותר... -לינוי- סניף הרצליה שולט!

Carl Freeborne

New member
מילים כדורבנות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

TheSimon

New member
"התנחלויות מבודדות " לא ולא

התחלות מעצם רעיונה היא אחיזה משתח אדמע ע"י כוח ומתוך אידאולגיה (מעווטת) כמובן שהשפה לא משהו אבל אנשים אחרי זה מתפלים למה קואים לנו צבא כיבוש וכו'... ואכן זה לא מספיק חמור שאדם על דעת עצמו מחליט להתגורר באיזה מקום, אלא הוא דורש ואני חוזר ומדגיש, דורש
זה ממש חוצפת על אם הם מתגוררים בשתחים בעלי ריבונות ו/או אכיפה פלשתינים,שיבקשו מיהם חסות והגנה מפני שהידים. אני לא מוכן שחיילים יהרגו בגלל אידאולוגיה מטורפת חוצנתית ואף מגוכחת. לא
לא
לא

הייתי מגיב להודעה שלך עוד אתמול

אם היית מנסח אותה אחרת. בלי שפה כזאת. אני תומך בכל דבר שאמרת אבל אני לא רוצה להעליב, הייתי מבקש ממך לא לכתוב את זה ככה ולא לדבר על זה בצורה כזאת כי כך פחות יתייחסו אלייך.

Yanchu

New member
::::

באמת חבל שדיברת בשפה כה בוטה. היית יכול להשתמש בשפה יפה יותר, ולנסח את דבריך בצורה מכובדת יותר, בלי לערב עצבים בתוך כל העניין. אגב, היום מי שראה חדשות, ראה את התקציב של משרד השיכון... 54% למתנחלים... בושה!!! התירוץ: "סדר העדיפיות של הממשלה". באמת אני לא יכול להתווכח עם סדר עדיפיות כל-כך מעוות. פשוט חוצפה!

זה ממש מעצבן.

הם עוד משתמשים בטרור בתור אטרקציה ומרוויחים כסף על חשבון כספנו וביטחוננו. בושה. אני רוצה שממשלת הימין שוחרת הכיבוש שלנו תגיב על שני הדברים האלו.

Yanchu

New member
אני אענה לך ברצינות...

למרות שהסיכוי שנסכים על זה הוא כל-כך קטן... יש כזה דבר שנקרא "כיבוש" (מילה יפה, לא?), וזה אומר שאם מדינה אחת שולטת על כמה אנשים (4 מיליון לדוגמה), ולאנשים הללו אין זכויות, אין אזרחות של מדינה, ואין להם כלום- אז המדינה ההיא ששולטת עליהם- היא "כובשת". הכיבוש שאני מדבר עליו, הוא מיוחד במינו. כי זה לא רק שאיזה צבא שולט על כמה אזרחים, אלא גם האזרחים חיים בשטחים הכבושים. כיבוש מעניין ומיוחד, לא? ומה שעוד מצחיק הוא, שהאזרחים הללו לפעמים נמצאים שם מטעמים אידיאולוגים. כאילו הם האנשים הכי קדושים וחשובים בעולם... אלוהים לפעמים קטן עליהם... זה כיבוש. כדאי שגם אתה תכיר אותו!

למעלה