Dance Floor Anthem הוידאו!

נו הגבתי שעה ולא שלח.../images/Emo129.gif

בקיצור ממש ממש אהבתי!!! מה יש לכם?? ג'ואל נראה טוב!! זה בילי שלא נראה לי הכי משהו
לשיר הזה ממש מגיע לצאת כסינגל וקליפ מושקע, ונורא אהבתי אותו, יותר בסגנון ג"ש הישנים יותר :) ולצערי ראיתי בלי קול
הרמקולים שלי שבקו חיים.. נו טוב..בטח יחרשו אותו עוד המון

RiMiK

New member
לא אהבתי...

לא יודעת למה, אבל יש לי הרגשה שGC הדרדרו ברמת הקליפים... חוץ מTHE RIVER לא אהבתי כלום מצאת האלבום השלישי שלהם (ושוב, מבחינת הקליפ. כי השירים מעולים כולם). אני יודעת שהיה צריך לשלב ריקודים בגלל שם השיר, אבל לא יודעת.. זה הרגיש לי פקאצתי מדי לGC.. והקטע עם האחיות.. הרגשתי שזה קליפ של אייקון או 50 סנט או אנאערף... פעם היו להם קליפים יותר משמעותיים... כמו WE BELIEVE, I JUST WANNA LIVE, HOLD ON. אני מודעת לזה שזה גם קשור לשיר עצמו.. אבל עדיין. חשבתי שהם ילכו בכיוון אחר. קיצר אני לא יודעת איך להסביר ת'עצמי סורי מקווה שהקליפ הבא שלהם יהיה קצת פחות...סליחה על המילה... שטחי. ושוב, אני חולה על המוסיקה שלהם אל תבינו אותי לא נכון.

מממ.../images/Emo176.gif

אני לא מסכימה איתך בחלק מהדברים, כן, הקליפ הזה באמת נראה קצת שטחי אבל לדעתי הוא בכלל לא כזה. אני אהבתי מאד את כל הקטע של הבית חולים יחד עם הריקודים והכל, זה כאילו מציג שתי עולמות שונים.. המממ. אני גם לא חושבת שהם התדרדרו ברמת הקליפים, אולי רק KYHOMG היה מאכזב. אבל דה ריבר וזה דווקא ממש לא מאכזבים לדעתי. ובקשר לאחיות, זה ממש הזכיר לי את הבנות האלה מ-holiday של גרין דיי. ~~נוסטלגיה~~.

RiMiK

New member
דווקא ציינתי שאת THE RIVER

אהבתי מאוד זה לא שהרעיון לא חביב פשוט עשו את זה לא גוד שארלוטי. ובקשר לאחיות זה באמת מזכיר.

SainTonix

New member
אגב, לצערי, הקליפים שציינת -

התחילו את הירידה בהערצה של גוד שארלוט בארה"ב והעלייה של הערצה בעולם.. מסוף האלבום השני גוד שארלוט היו פחות אהודים בארה"ב, זה לא סוד שהאלבום השלישי לא הצליח כמו הקודמים, לעומת זאת, בעולם דווקא הלך הרבה יותר טוב וזה השלב שהייתה להם חשיפה עולמית עם הקליפים האלה דווקא. אני אוהב את הקליפים שלהם, צריך לשלב גם קליפים קיצ'יים וחסרי תוכן וגם קליפים עם משמעות כמו Hold On. אבל שימי לב, אם את משווה את זה לקליפים אחרים - לא של גוד שארלוט- אז הקליפ ברמה טובה מאוד, פשוט התרגלנו שללהקה יש קליפים מפציצים עם סיפור לכל שיר וקליפ.

RiMiK

New member
כנראה באמת התרגלתי

לקליפים עם תוכן משמעותי.. וממש חבל שהאהדה שלהם בארה"ב ירדה אבל זה שהיא עלתה בעולם נחשב יותר, לא? מבחינת אחוזים. הקליפ עצמו טוב מבחינת עריכה בהשוואה לקליפים של אמנים אחרים אבל אני מרגישה שהם חרגו לגמרי ממה שהם. אני מבינה שהם מנסים דברים חדשים וזה סבבה לגמרי כי זה בטח גם יגרום לאנשים נוספים להעריץ אותם. פשוט, כמו שציינתי קודם, אני כבר התרגלתי לקליפים האחרים שלהם..

Pushoka

New member
אהבתי ביותר,

קליפ מדהים, שיר מדהים!
ממש מושקע ויפה

shoohy

New member
וול../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

בהתחלה של הקליפ כולי כזה "איכס|:" אבל הוא נורא הצחיק אותי. אז אני מחבבת אותו. בנג'י מלך. אחאחאחאחאח שיעשה לי משקפיים|מזילריר| הקטע עם האחיות ממש ממש ממש מממממממממש הצחיק אותי. זה גאוני בחיי. חבל שהם קיצרו את השיר. זה נורא מציק. [הבחורה יותר מדי גבוהה|:]

למעלה