damn! אני שוב תקוע!

dragon zlotnik

New member
damn! אני שוב תקוע!

-*-אם המקרה את אבישר או בורן שמבקר בפורום אל תקרא את ההודעה הזאת ואת התגובות בבקשה-*- התחלתי להריץ הרפתקאה(די מזמן אבל אנחנו בקושי משחקים...) ואני תקוע באמצע הכנת הרפתקאה די יפה(לטעמי...) יש ארבעה שחקנים: 1- פלאדין, בן אדם. 2-נסיך חכם שבית המלוכה שלו הושמד ע"י מרד והוא שארית הפליטה... בן אדם. 3-demon hunter (מוואקרפט 3, כמו ilidan), בן אדם. 4- לוחם קשת, אלף. ארבעתם הצטרפו למסדר אופל והפלאדין הפך לאביר טומאה, אחרי שיכנוע מסיבי ומתוחכם, היחיד ששוכנע חצי בכפייה והוא בקושי השתכנע הוא האלף... בכל מקרה עכשיו אני מחפש כאילו משהו משותף בין הארבעה, ושהמסדר הזה הפגיש אותם בכוונה, והוא צריך אותם בשביל ---- את כל השאר איכשהו הצלחתי לחבר אבל פה נתקעתי!!! אני צריך רעיון דחוף!! תודה מראש. \

Dror Bar

New member
אולי...

תוכל להגיד שהם קשורים כך: כל אחד מהם משלים בחלק מסויים את האחר ( אם תרצה פירוט תגיד לי). מכוון שהאלף לא התחבר אתה יכול להגיד שלכל בני האדם בחבורה באו מרצון טוב( או איך שתקרא לזה ככה היה לי קל לכתוב), ולכן הם קיבלו אותם ותמציא משהו בקשר לאלף. רעיונות להמשך ההרפתקה: תמצא גורם/ אויב משותף שהיה לחבורה לפני בואם לכנופייה ותהפוך את זה - זאת אומרת שהם ינסו לעזור לגורם הזה וכאילו ישנו את דרך התבוננותם זה יכול להוביל למקומות רבים כגון: בגידה באמצע ע"י שני הגורמים( היצור/ כנופיה והחבורה), לימוד והחלטת דרך הפעולה הבאה, יישום מקום הקבוצה בחברה ובכנופיה בפרט. לאחר שעניתי לך ואני מקווה שזה עזר יש לי שאלה עליך: א. מה זה אביר טומאה?

dragon zlotnik

New member
אביר טומאה זה בעיקרון

מקצוע יוקרה שמופיע בספר לשה"מ אבל הפכתי אותו ממקצוע חזק ויוקרתי למקצוע שהוא פחות או יותר ההפך הגמור מאביר קודש. בכל מקרה לךא הבנתי את התשובה שלך(נראה לי שלא הבנתי את השאלה שלי) אני רציתי משהו שיטקשר אותם ולכןם מסדר האופל המסויים ההוא צריך אותם...

אם כבר קלישאות, אז עד הסוף

המסדר חייב דווקא את הדמויות המסוימות הללו, כי רק הם, בצירוף המסויים הזה, יכולים לפתוח את שער הפנינים והעצמות שבמגדלו של בעל האוב המסתורי, וכך להשיג את האבן השחורה של גאלגולה שהמסדר חפץ בה. למה הדמויות הן אלו המתאימות למטרות המסדר? כי אבות אבותיהם היו אבירים בשירות המלך שלמה, שחתמו את השער, ורק צאצאיהם הביולוגיים יכולים לפתוח אותו, והמסדר בזבז המון זמן וכסף כדי לאתר אותם. גילוי נאות: אישית, אני לא הייתי משתמש בהסבר הזה, אבל אולי תרצה אותו.

dragon zlotnik

New member
דווקא רעיון נחמד אבל

הוא נשמע יותר מדי צד אחד קלאסי ומצד שני מופרח, אנחנו מנסים לשמור על משחק כמה שיותר הגיוני וכמה שפחות "קסום" אבל אני ישתמש ברעיון שלך כברירת מחדל(בלי להעליב...) מה הסיבה שלך לא להשתמש ברעיון הזה?

למעלה