DAMMET THIS IS STARTED TO PISS ME O

offspringer

New member
DAMMET THIS IS STARTED TO PISS ME O

FF!! איזה CRAPY ASS פורום זה, למה אין מה לעשות פה, נו תארגנו איזה משחק דמקה.

TimBuck2

New member
אני מרגישה כמו מורה לאנגלית:

damnit, this is starting to piss me off או damnit, this started to piss me off. נו, כמה מורות לאנלית אתה מכיר המלמדות את תלמידיהן לקלל? ועוד לקלל נכונה?

offspringer

New member
מה אותם?

היי! אל תשכחי שאני הבוי ג´ינייס כאן, אז הייתי קצת עייף בגלל זה צריך להפוך אותי למחומצן שיער וכהה עור? נ.ב אני לבן אבל 3\4 מזרחי.

offspringer

New member
תגידי מה שתגידי אבל...

ככה נראים טיפשים. נ.ב שוב אני רוצה להזכיר שאני יצאתי לבן רק בפוקס.

offspringer

New member
לא, אבל

הם אמרו שקומפאק מתעסקת בזה, קומפאק אמרו שמאז שהם HP הם לא מתעסקים בזה והפנו אותי לחברה אחרת, אמיקום או משהו כזה.

offspringer

New member
לי לא כ´פת

אני אפנה להרבה חברות ואם זה לא אלך אני אבנה את זה לבד ואמכור במחתרת.

Manic Subsidal

New member
תבנה את זה לבד

אם זאת רק תוכנה, אז אתה לא צריך מימון מיוחד, ואז אין סיבה לפנות לחברה גדולה כלשהי. עדיף שתבנה את זה לבד ואז כשהמוצר יהיה גמור תפנה לאיזושהי חברה כדי לקבל חסות.

Manic Subsidal

New member
סך הכל שאלתי שאלה

אני לא מבקש שתגלה לי את סוד המוצר שאתה מתכנן. בכל מקרה, אם אין לך התקני חומרה, אתה לא צריך חברה שתתן לך תמיכה כספית.

wolverine 

New member
לאופפספרינגר.....

שמע לפני זה באמת שריחמתי עלייך כשכל הזמן ירדו עליך פה.... אבל אתה באמת מפגר.... הוא סה"כ שאל אותך אם יש לך התקני חומרה במערכת.... איך הוא יכול לגלות מה אתה "המצאת" יש בטח איזה מיליון תוכנות שונות עם התקני חומרה... (לפחות לכל התקן חומרה יש תוכנה....) מה בדיוק אתה מגלה לו בזה שאתה אומר לו עם זה עם התקני חומרה או לא???

offspringer

New member
אני יודע איך זה התפתח, יש לזה זה, י

ש לך שם, יש לך פה, אני לא הולך למסור את הכסף, ואם אתם לא יכולים לפרגן אז ~~~~~~! ~=הקללה החביבה עליכם.

למעלה