DAILION TOWER

רעיון. בינתיים מצאתי ככה:

בחדר 2 לקחתי: קסת ומצית. בחדר 3:סכין, קוצץ בשר באמצעות הכסא, צלחת וכפית ועוד סכין. בחדר 4: משור מתחת לחביות. בחדר 5: לא יודעת בינתיים מה נחוץ. בחדר 6: עם הסכין לחתוך את קופסת הקרטון-תקבלו אבן צהובה. בחדר 7: כבל ומשקפת. בחדר 8: לא יודעת בינתיים. בחדר 9: לשים את הצלחת והכפית ליצור הרעב.מחדר האמבטיה לקחת את הפומפה. בחדר 10:להוציא בעזרת החותכן את האבן האדומה מהסוס הראשון הימני שמונח על המדף.לקחת את הכתר. בחדר 11: להוציא עם הפורס גבינה את האבן הכחולה.לשים את הכבלים בשקעים. לשים את הקסת במדפסת שעל המדף התחתון בארונית שמשמאל.לקחת את המברג ולפתוח באמצעותו את התיק שעל המיטה. בחדר 12 לקחת את העכביש. בחדר 13: להניח את הכתר על ראש האביר. בחדר 14: לקחת את הכלי הצהוב הארוך . להניח את הפומפה בכד. בחדר 15: לאפס את המכשיר. בחדר 16: להניח את העכביש באווקיום. בחדר 17: לא יודעת עדיין. בחדר 18: לחתוך באמצעות המשור את השולחן. בעלית הגג- להשתמש במשקפת. להדליק את הנרות באמצעות המצית. ישנו סדר מסויים להדלקת הנרות. רק נר אחד לא ידלק. לזרוק על החפץ הימני את הכלי הצהוב, תקבלו משהו. לרדת לחדר 9: אחרי שהיצור אכל, תראו שעל הקיר הקדמי יש שלושה חריצים בצורת האבנים היקרות. הכניסו בהתאמה את האבנים. לכו לחדר 7: לחצו על התמונה הימנית - תגיעו לחדר תצפית. זהו בינתיים. אם מישהו התקדם עוד, אשמח לשמוע.

ilanama1

New member
לפלג הקטנה

במטבח את צריכה לשים על סכין הקצבים את הסכין המוזרה סכין מריחה שנראה בערך כמו גרב ואז את מקבלת אבן אדומה את יוצאת מהמטבח וחוזרת והסכין קצבים חוזרת למקומה לקחת את סכין הקצבים להניח על השיש בצד שמאל לאחר שאת מזיזה את הכסא שמאלה לצאת שוב ולאחר שאת נכנסת חזרה לקחת את הסכין ולקבל אבן כחולה אצלי זה כך היה

Leeat1

New member
נשארתי עם:

סלוטייפ מהחדר השני כד קנקנן חמאה תיק סוס כרית איפור נייר טואלט ועוד כל מיני קוסמטיקה מחדר האמבטיה חץ אהבה ספר עיפרון תרמוס יש למישהו מושג איפה מניחים את החפצים הללו. ובנוסף לא מצאתי את המצית. כבר השלמתי 57% מהמשחק... HELP

את המצית

תמצאי בחדר 2 ליד המנורה על הכן שלה. לאחר שתשבצי את האבנים בחדר 7 אפשר יהיה בחדר 7 לחתוך עם הסכין היפנית את התמונה השמאלית ואז תתגלה לעיניך פייה וחדר נוסף. תני את החמאה לפייה ותראי מה יקרה...

adi 777

New member
כל הכבוד פלג עזה בדרך אלייך..חחח

ראי הודעת תגובת לאילנה :) שבוע טוב

ilanama1

New member
לעדי 777 תודה

מה שאני מצאתי בעזרה של פורומים אחרים שהדברים שיש לך לא תמיד מתאימים לחדרים שלאחרים התאימו למשל הצלחת והכפית לאחד התאים בחדר 19 ולי זה היה בחדר עם העכביש לא זוכרת חדר ועוד דבר האבן הכחולה לאחדים היה במטבח ולי זה היה באחד הקומות העליונות כך שמאד קשה גם להעזר המשקפת מיועדת לקומה האחרונה לחושך ולי המצית הייתה מספיקה כך שזה מאד מסובך צריך לעבור עם כל החפצים בכל החדרים ולקחת רק דברים שבאמת צריך אחרת הכל מתמלא זה באמת מסובך אני כבר 5 ימים במשחק שתהיה לך שבת מהנה

adi 777

New member
תודה נשמה לביינתים אני מעתיקה מה

שפלג והשאר מצאו..הראשון/ה שמסיימים את המשחק מקבלים ממני סוף שבוע בעזה עם יריות טנקים וכל החבילה
מי שרוצה לשדרג את החבילה לחברון בתוספת של 3.60 ש"ח כולל ארוחת שבת אצל המתנחלים מוזמנים ליצור קשר עם שירות לקוחות של דלתון. ותודה שטסתם אל על שבוע טוב יש לי מצב רוח חזרתי עכשיו...חחחח היה לי סוף שבוע פעיל במיוחד

אימאית

New member
איזה משחק מתסכלללללל....

צריך להיות סדר כנראה לדברים שלוקחים... כי עכשיו יש דברים שאני לא יכולה להיפטר מהם, ודברים שאני לא יכולה לקחת

ilanama1

New member
מתסכל זאת המילה

פעם רביעית מההתחלה מה שהבנתי עד עכשיו שהדברים שלוקחים צריך לעלות ולרדת קומות כדי להשתמש בחפצים וחוץ מזה טוב שאת איתנו

Mrs G

New member
אולי נעשה שירשור מסודר של החפצים

השונים, האיזה חדר הם נמצאים ולאיזה חדר הם שייכים ?

Mrs G

New member
אני חושבת שעדיף להתחיל עם הקומה

ההכי עליונה. משום מה כשאני מתחילה כך - הדברים יותר הגיוניים, או שאולי זה מפני שאני כבר שמונים שעות שוברת את הראש ?

אימאית

New member
מקריאה בפורומים אחרים....

או מיי גאדדדדדדדדדדדדדדדד אין סיכוי שאני אהיה מספיק סבלנית בשביל זה

אימאית

New member
ואפילו יותר מזה....

אתה צריך לקחת בדיוק מה שאתה יכול להשתמש בו, אחרת אין לך מקום ואין לך איך להפטר מחפצים.... כמובן שאפשר לשחק איזה 5-80 פעם ולהבין מה לאיפה וכו'... השאלה היא האם יש לך כח לזה ?!

למעלה