DAILION TOWER

מקס6

New member
היגעתי לחדר 18 חושך מצריים אם

מישהו משחק שישתף אותנו

ilanama1

New member
אחרי הקומה ה6 נגמר לי המשחק

הגעתי לחדר שינה ושם אמרו לי מזל טוב עשית 13% מהמשחק וזהו אני אתחיל מהתחלה לא יודעת מה עשיתי לא טוב

מקס6

New member
היי , לא יודע איפה להניח כל דבר ,,

אולי בגלל זה היגעתי לקומה 18 !

ilanama1

New member
למקס הגעתי לקומה 18חושך שפכתי

שמן למצית והדלקתי ומצאתי את עצמי על גג המגדל אבל אני לא חושבת שעשיתי מה שצריך לא השתמשתי בהמון דברים

מקס6

New member
יפה, אני לא הצלחתי להניח שום חפץ.

כעיקרון מה המטרה של המשחק ? חוץ מלברוח צריך לחפש איפה כל דבר צריך להיות ?

ilanama1

New member
המטרה היא לצאת מהמגדל וצריך

להשתמש בדברים שמצאת אני אנסה מאוחר יותר אני כבר מסוחררת מהמשחק אתחיל שוב מההתחלה

Mrs G

New member
משחק מתסכל !

את העכביש שמתי באקווריום (אין מים - אין דגים...) מצאתי מסור (צריך להזיז שלוש חביות - בחדר עם המרכבה) - המסור הזה מנסר את השולחן המוזר שתקוע באמצע החדר (לדעתי זה חדר 16 או 17, ההוא עם שני הפלורסנטים התלויים). ליד הרגל של המנורה (אייקאה) הקלקתי ומצאתי מבער סגול. אין לי מושג מה לעשות איתו. יש חדר עם משקפת לראיית לילה - איתו השתמשתי בחדר 19 (החשוך). יש שם סרטן שטוען שהוא רעב - אז שמתי לו על השולחן את הצלחת והכפית מחדר 3 (צריך להזיז את הכסא בחדר הזה כדי להגיע לסכין הקצבים שמעל למקרר). בחדר של הילדה, נסיכה - לקחתי את הכתר. הוא מתלבש על השריון נטול הראש (!). יש שם אבנים יקרות - אני חושבת שצריך לאסוף אותן גם. אין לי מושג איך ולמה.

ilanama1

New member
לפורפורית 1

כשאת נמצאת מחוץ לחדר הקליקי על הקיר בצד שמאל ואז זה מעביר אותך קומה וכאת רוצה לחזור לאחד החדרים תקליקי על דלת המעלית בצבע אפור ואז את יורדת קומה (צריכה להקליק אחר כך על המדרגות ואת עולה חדר)

Mrs G

New member
מיגרנה נחשב ?

אבל השתפרתי במשהו - את היהלום הצהוב שמופיע על הארונית בחדר 2, קילפתי בעזרת אחד הסכינים מחדר 3.

Mrs G

New member
עוד רמז

בחדר 11 יש שקעים - אליהם מחברים את הכבל המאריך.

Mrs G

New member
ועוד אחד מתסכל במיוחד -

לוקחים את הפומפה מהאמבטיה (קומה 9 שמאל) ומפעילים אותה בכד היקר (קומה 14) יוצא פתק שאומר שכדי להגיע לחדרים במימד האחר - צריכים להפעיל את כל האבנים היקרות
לא מבינה כלום - אני עובדת על פי אלימינציות וגם כשמשהו מתלבש על משהו - אני ממש לא מצליחה להבין את ההגיון והמטרה.

adi 777

New member
אילנה המקסימה ../images/Emo140.gif

יופי של משחק אני אוהבת משחקים שלא נגמרים מהר! אני מצאתי שהמשקפת לראית לילה שכחתי איזה קומה מאירה את החדר האחרון החשוך. לקחתי דף ועט וכתבתי לבינתיים מה שמצאתי ומצאו אחרים .שכל אחד יתן פריט שהוא/היא מצאו וזה יעזור לפתור את המשחק. שבת שלום

adi 777

New member
עם הצבת השתמשתי בחדר 11/12

על המזוודה ונפתח לי חלון בספרדית של בלה בלה בלה.. באותו חדר העפתי גם את הכבלים (של המצבר של האוטו).

למעלה