dahuf!

my song

New member
dahuf!

we are now in chang-mai and we want to visit laos, but how? in flight? in how many days we should be there? what is the city that we'll spend time there? please help! mostly we need name of city thank you, it's raining!!! :)

my song

New member
and another thing..

we chose to fly - but - in which company..? they have direct flight from chang-mai to laos?

kogawa

New member
בלי לחץ

ראשית אתם יכולים להשתמש במיקלדת עברית באתרים WWW.MIKLEDET.COM OR WWW.GATE2HOME.COM דבר שני, אתם נמצאים בצ'יאנגמאיי ולא בצ'אנג-מאי האפשרויות להגיע ללאוס הן או נסיעה של כמה שעות לעיר צ'יאנג-קונג, מעבר להוואה-סאיי בלאוס והמשך בספינה של יומיים ללואנג-פראבאנג או מהואה-סאיי באוטובוס מקרטע ללואנג-נאם-טא. אפשרות שניה לנסוע לקון-קן, ואוטובוס לגבול לייד וויאנג-צ'אן בירת לאוס.

תוספת קטנה

kogawa שלום, יש אוטובוס לילה מצ'יאנג מאי לאודון תאני ומשם אוטובוס שעובר דרך נונג קאי ומביא אותם עד לויאנג צ'אן (האוטובוס התאילנדי נכנס לתוך לאוס). יום יפה לך מתאילנד, מרטין - סוכן נסיעות בבנגקוק

IIRoGel

New member
את צוחקת עלי?

את נמצאת פיסית בצ'אנג מאי וקיבלתי את הרושם שיש לך אנגלית לא רעה בכלל, אז פשוט תבררי את זה בגסטהאוס שלך או בסוכנות נסיעות כלשהי... בכל אופן אפשר להגיע ללאוס באוטובוס+סירה (מה שלורח בין יומיים לשלושה ימים), עם רכבת ( אני לא סגורה על המסלול ועל משך הנסיעה, ייתכן שזה דורש לחזור לבנגקוק) או בטיסה (ככל הידוע לי יש 2 שדות תעופה בלאוס, אחד בוינטיין הבירה ואחד בפאקסה שבדרום). שיהיה בהצלחה!

IIRoGel

New member
תיקון קטן

אני מבינה שאת מעוניינת לטוס. אני מבינה שיש גם שדה תעופה בלואנג פאבאנג ולפי לוח הטיסות של החברה יש להם טיסות יומיות מצ'יאנג מאי ללואנג פאבאבנג שבלאוס כל בוקר. אישית יצא לי לטוס עם החברה הזו פעמיים. המנוע של המטוס הזה קצת רועש מדי אבל בסך הכל הטיסות עברו בצורה נעימה... אני מתארת לעצמי שיש עוד חברות תעופה, אבל זו בכל אופן מבטיחה טיסה ישירה.

למעלה