Daelim Daystar 250

InkeDave

New member
Daelim Daystar 250

שלום חברים

רציתי לשמוע חוות דעת של בעלי ניסיון, בלבד אם אפשר, על הדאלים daystar 250 בבקשה.

דעות חסרות בסיס לא יעזרו לי בהחלטה ורק יבלבלו אותי יותר.

אני רוכב-לעתיד חדש, בעל רשיון a1 (הפלסטיק כבר בכיס), עם הגבלת נפח עד ל-47.46 ומחפש אופנוע קאסטום איכותי ואמין לנסיעות בינעירוניות יומיומיות (בית-עבודה-בית).

המלצות וחלופות אחרות יתקבלו בברכה ואהבה. תודה תודה!

InkeDave

New member
חיפשתי, מצאתי, קראתי...

ועדיין, קצת קשה לקבל דעה כללית לטובת/לרעת הכלי מהכתבה. היא מצוינת בכל קנה מידה אחר, אין ספק, אבל באופן אישי היה קשה לי להתרשם מהסקת המסקנות בכתבה אם בסופו של עניין הכלי הוא ״טוב״ או ״לא טוב״. לכן ביקשתי לשמוע דעת מנוסים.

בועז בר

New member
תגדיר "טוב", וטוב למי?

בטבלה שמתחת לטקסט מפורטים עשרה סעיפים חשובים עם הסבר וניקוד לכל אחד מהם.

בטקסט עצמו עסקנו ב"רוח", כי מי שמחפש קרוזר רוצה כזה בעיקר בגלל אותה רוח,
לכן הטקסט שונה ואחר ממבחן דרכים שגרתי, כי אותה רוח היא פרמטר שקשה לבחון אותו.

אם אתה שואל על אמינות, וזה פרמטר עיקרי ל"טוב" בעיניך - במבחנים משתתפים אופנועים חדשים,
ואין לנו אפשרות לבדוק את הגורם הזה. צריך הרבה אופנועים לאורך הרבה שנים בכדי להסיק מסקנות כאלה.

אם אתה מחפש פרקטיות, קטנוע 250 יהיה יותר טוב עבורך,
ואם אתה מחפש ביצועים אז CBR250 ודומיו יהיה הרבה הרבה יותר טוב.

בפסקת הסיום יש התייחסות מסכמת, אולי זה יעזור לך:
דיאלים דייסטאר הוא אופנוע בינוני. בנפח המנוע, באיכות הכללית, בביצועים, ובכל מה שקשור לצד של ה'ברזל'.

InkeDave

New member
היי בועז :)

ראשית, שלא יהיה לך ספק לרגע שלא נהניתי לקרוא את הכתבה או שאני חלילה מזלזל בתוכן או ברמת הפרטנות המצוינת. הכל היה משובח להפליא וכתוב בצורה מאוד ידידותית ומהנה לקריאה.
לא התכוונתי לרגע להישמע קנטרן או מעליב ואם יצא ככה, אני מתנצל.
Saying that,
מה שהתכוונתי זה שבסך הכל ביקשתי לשמוע חוויות של בעלי daystar שיש להם את הכלי תקופה של, נאמר חצי שנה-שנה ומעלה, כדי לקבל תמונה רחבה יותר על התנהגות הכלי אחרי תקופה ממושכת יחסית. מבחינת האמינות והעלויות הכלכליות הנלוות להתנהגות כזו או אחרת. זו כוונתי.

בועז בר

New member

eitanamit1

New member
מסכים איתך שאין חכם כבעל ניסיון

אבל אם כבר אתה מתעניין בדיאלים, אז אני מניח שלא תהיה לך בעיה לעשות נסיעת מבחן אצלם בסניפים-בכל זאת,הם חברה מסודרת. לך, תרגיש את הכלי, תראה אם הישיבה נוחה לך ואם אתה מתחבר. אהבת? מה טוב. לא אהבת? תעשה את אותה ההשוואה על אופנועים אחרים. אני חלילה לא מזלזל בכתבות והשוואות שכותבים ועורכים אנשים הרבה יותר מנוסים ממני (וכנראה שגם ממך), אבל- אבא שלי מת על גלידת קוקוס ונוסע רחוק בשביל גלידרייה ספציפית, לי זה עושה רפלקס הקאה.. קיצר- תחווה את הדעה בעצמך..

Ox biker

New member
אומנם עוד לא חצי שנה

אלא רק קצת יותר משלושה חודשים, אבל אני חושב שזה מספיק זמן כדי לתת לך איזשהו מושג. סך הכל אני מאד מרוצה.
הישיבה נוחה לי (אני מניח שאני מה שנקרא בעל מבנה גוף וגובה ממוצע) והנסיעה חלקה.
אבל בוא נגיד שאני לא "קורע" אותו או שואף לעשות את זה. לבית-עבודה הוא עושה את העבודה אחלה בשבילי.

אם אתה מתעניין באופנועי ז'אנר

כנראה שיש לך טעם טוב.
אמנם זה לא הארלי וברוס וויליס לא הצטלם איתו באף אחד מהסרטים שלו אבל זה עדיין אופנוע במחיר טוב בקטגורית 250. אל תשכח שמדובר לא רק על חתיכת פח יש פה גם ספיריט..
הוא קל לתימרון בעיקר בתנועה, שלישיית דיסקים שעושים עבודת בלימה טובה מאוד סה"כ. העיצוב והפוזה נותנים לו ערך מוסף.
ד"א קעקוע כבר בחרת?...

למעלה