Daddy's goin' away, B good now

SaintJohn

New member
Daddy's goin' away, B good now

למי שיראה שאני קצת בולט בהיעדרי במהלך הימים הקרובים, אז זה בגלל שאני הולך להעביר את הסופ"ש הארוך שבא עלינו לטובה בארץ מצרים, בחופי סיני המדהימים. אני יוצא ברביעי בבוקר וחוזר במוצאי שבת. אם יש משהו שהוא יותר חשוב מהשאר כרגע, אז זה רק פרוייקט "הריף המטריף": כמו שצויין בשרשור של הפרוייקט, השלב השני יסתיים בכניסת השבת, אפילו שאני לא פה. בגלל זה ציינתי ממש בתחילת הפרוייקט, שהשלב הבא יתחיל רק ביום ראשון, עד יום שני, וזהו בעצם משחק הגמר. אז תשאירו את הבית מסודר, בלי להרוס רהיטים, לא לשכוח לתת קבלת פנים יפה לחדשים שמגיעים, תנצל"שו נכון, וכשאני אחזור אני מאוד אשמח לראות תוספות חדשות בפורום למי שירצה להשקיע קצת, כמו ביקורות, תמונות בגלריות (ששמתי לב שממשיכות להתעדכן
), וכל יוזמה אחרת מבורכת. בגלל שעדיין צריך להשאיר מישהו לפקח פה על העניינים כשאני לא פה, אז אני חושב שהכי טוב לתת את האחריות הכבדה הזאת למי שכבר יש לו נסיון בדברים שכאלה, ובגלל זה... ג'ק-ג'ק אחראי כשאני לא פה

AeroTom

New member
Jack Jack In Charge?? ../images/Emo12.gif

הוא מאוד מאושר מהבחירה כנראה אבל זה קצת לא בטוח.אתה לא רוצה לדעת מה הוא עושה באינטרנט בזמן שאני יושן... אתרי PP וכדומה...הוא לא כזה תמים כמו שהוא נראה.אני לא יודע מה כוח כזה בפורום יכול לעשות לו.וחוץ מזה-אדום יותר יפה לו מכחול... אני חושב שהאבא המאמץ של ג'ק ג'ק שמביא לו בית חם ישמח להשגיח פה במקומו...
בכל אופן-עשה חיים בסיני ואל תדאג,אף אחד פה לא יעשה מסיבה בזמן ש-Daddy לא בבית...אם איזה רהיט נשבר אבל-זה לא אני! זה היה ככה כשהגעתי!

AeroSlash

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

תהנה

oritmagnezy

New member
חחח תהנה!! אנחנו כבר נתכנן משו

כשלא תהיה כאן P: ואכן התמונות ממשיכות להתעדכן וב"ה הם גם ימשיכו.. (במיוחדת הקטגוריה של סטיבן... מעניין למה.. יפות לא?:))))*inlove*)

למעלה