daddy is home

tweeg

New member
daddy is home

(himym1x16 בערך, נראה לי) האינטרנט שלי עובד יותר טוב,מי שרוצה תמיכה טכנית כלשהי אני פה (בנוסף לשמונת הפורומים האחרים
) מישהו קרא ספר של אסימוב בשם "ילד האתמול"?(ספר נחמד-) בספר מוזכר פונטנציאל זמן: כלומר ילד שהביאו אותו קדימה בזמן "נושא" איתו אנרגיה מישהו שמע על זה?יש לזה בסיס כלשהו? (זה ישתלב לי טוב בתאוריית בריאת העולם שלי
,עד כמה שהיא מגוחכת) הפינה שלי תפורסם היום בערב (ערב שלי-בסביבות 1) מצטער שלא כ"כ הגבתי בזמן האחרון,אני יגיב טיפה יותר (אבל קראתי הכל) וזהו.... (זה יותר מצחיק בע"פ)

yaakii

New member
../images/Emo24.gif

הייתי שואל אותך מהי התאוריה אבל נראה לי שמספיק שירשורים בימים האחרונים דשו בנושא הזה...

yaakii

New member
ולא, לא קראתי...

-למעשה לא קראתי שום ספר שלו, רק ראיתי את "אני רובוט", אבל הוא בהחלט נשמע סופר שכדאי לקרוא ספרים שלו...בהזדמנות..

tweeg

New member
אכן,יש לו איזה 40 טובים../images/Emo6.gif

רוצה המלצות אמיתיות? (בניגוד ל90% שיצעקו המוסד,שדווקא לא כאלה משהו יחסית) יש לו כמה רעיונות אדירים,בעיקר בתחום הרובוטיקה(אחד היחידים שמתעסקים טוב בזה) ובפוליטיקה בין כוכבית

tweeg

New member
אני רובוט(שלא קשור לסרט בכלל../images/Emo12.gif)

יש את סידרת הרובוטים(אליג'יה בלי)3 ספרים יותר על תכנות ופיקודות של רובוטים (ספרים טובים) האדם הפיזטרוני די דמיוני מדי(אבל על רובוטים) המוסד לא כ"כ משהו בתור ספרים משהו,שקיעה לא קשור לרובוטים,ילד האתמול גם לא קשור מלא סיפורים קצרים(מפוזרים בין כמה ספרים) זה מה שאני זוכר בע"פ אני לא זוכר כ"כ את העלילה לפי השמות,אני יקפוץ לשתי הספריות מתישהו ויעדכן (זה המלצות להשאלה או לסנג'ר חברים,לא לקניה) מישהו יודע מאיפה העלילה של הסרט אני רובוט?

yaakii

New member
תודה../images/Emo140.gif בהזדמנות אקפוץ לספריה ואבדוק מה יש

yaakii

New member
גמאני ראיתי את הסרט! על המשפחה שמאמצת-נכון?

סרט מומלץ!! זוכרים, לפני איזה חודש היה שירשור בפורום על חוקי איסימוב לרובוטים....?

cmpo

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

אם אתה צריך תמיכה באינטרנט, אני קצת מבינה בזה

cmpo

New member
חח אני עייפה, סיימתי ללמוד ב- 4..ברוך השב ../images/Emo9.gif

tweeg

New member
תודה הסתדרתי כבר

איכשהו יש לי 3 כרטיסי רשת במנהל ההתקנים למרות שיש לי רק אחד ob אחד כנראה זה firwware,והשני פתאום הופיע משום מקום הוא היה עם סימן קריאה ועידכון דריבר(מאתר היצרן) לא עזר סתם במקרה עידכנתי לו את ההגדרות(הרי הוא בסימן קריאה,ולא חשבתי שזה יעזור) וזה הריץ לי את האיננטרנט לא ראיתי אותך בשום פורום של תמיכה עד כמה שזכור לי

cmpo

New member
אני לא מגיבה ../images/Emo9.gif

אבל לומדת המון... אני בעיקר בפורום תוכנות מסרים מידיים.

למעלה