Dad

• פותח הנושא gcnet
  • פורסם בתאריך

gcnet

New member
Dad

עוד לפני שהורדתי את השיר, פשוט ידעתי שהוא ייגע וירגש אותי ממולץ בחום, תקשיבו לשיר ותקראו בו זמנית.. dad\K's Choice I was a kid, you were my dad I didn't always understand I wanted freedom, you got mad You were concerned, I got upset I didn't recognize you yet And did you cry, I know I did When I lied to you I didn't want to hurt you I just never knew I did You never told me that you loved me I know you didn't know how I guess that shows we're much the same 'Cause I love you too and until now I've never said those words out loud I hope you're proud To be my dad... What are your secrets, do you pray Is there a god that shows your way I wish I knew... Do you have crazy fantasies What happens in your dreams I want to know... I guess you'll always be a mystery to me But you taught me how to value life And what else do I need I have a dad who watches over me ויש פה כ"כ הרבה דברים נכונים ובשביל הודעות כאלה אולי יש בי תקווה שהוא דווקא יקרא, אולי... אמא של ילדה בבצפר שלי, שכבה מתחתי, נפטרה לפני פסח, היא מתנהגת "רגיל", חזרה מהשבעה לשגרה. זה כ"כ קשה לי לראות את זה, רק בגלל הידיעה למה שבאמת הולך לה בלב ולא נגלה על פני השטח. חשבתי לשלוח לה פתק אנונימי עם לינק לפה... נראה אם יהיה לי האומץ מתנצלת שאני לא ממש פה ורק עושה מידי פעם גיחות כאלה עם הודעות מוזרות :)

בובי!

כמה טוב לראות אותך!!! תמיד תמיד כייף שאת "מגיחה", ולא צריך להתנצל על התדירות. שיהיה לך שבוע נפלא!

לונה..

New member
../images/Emo13.gif

אני כל כך כל כך כל כך מזדהה איתך. כששמעתי את השיר הזה לראשונה עמדו לי דמעות בעיניים. אולי בגלל הלחן, וחלק מהמילים... מאוד מרגש. קבלי חיבוק, כי הזכרת לי תקופה יפה
קפצי לפה יותר

MommyHug

New member
וואו........

העברת בי צמרמורת רצינית... המלים של השיר כל כך משמעותיות בשבילי... תודה לך!

למעלה