D2 16GB

• פותח הנושא tweeg
  • פורסם בתאריך

tweeg

New member
D2 16GB

אני מניח שלא צריך להסביר את הכותרת? http://www.dapreview.net/ אם אני יביא לבאג את הg3,עם תעודת אחריות של mptech הם יתקנו/ישלחו את זה? כי להגיע לבן שמן זה חתיכת סיפור (3 אוטובוסים הלוך,וצריך גם לחזור) סיימתי את taken,מה כדאי?: 4400 קייל xy אבודים נמלטים Stargate SG-1 בלאסטר גלקטיקה אנדרומדה האוס אחר-פרטו ונמקו

RoyBO

New member
גיבורים, סטארגייט SG1.

תביא לסניף באג שקנית בו. זה לא שנה אחריות? כמה זמן יש לך את המכשיר?

tweeg

New member
גיבורים כמובן ראיתי

סטארגייט ישקל,כרגע אני שוקל האוס במקביל לסידרת מד"ב כלשהי(שזה בערך כל אחת מהאחרות) נמלטים נראה לי ירד מהרשימה(אני יודע את הסוף,וחצי מהתוכן של כל העונות) אבל לא קניתי בבאג,בגלל זה אני שואל קניתי באילת,ואפילו בן שמן יותר טוב מזה יש לי אותו בערך 10 חודשים,פעם שניה שהיציאת אוזניות מתקלקלת (אחרי שתיקנו לי אותה)+גם של אחותי התקלקלה עצוב עצוב לחברה כזאת טובה

tweeg

New member
אממ

זה עדיין הרבה כסף,ולקנות את זה רק בגלל שאין לי כוח לנסוע לבן שמן ולתקן בחינם? והוא על פחות מ800 כבר כמה חודשים בזאפ (אני עוקב אחריו לפעמים)

RoyBO

New member
אה ולאחי יש אותו איזה שנה

עובד בסדר אני חושב

יאיר B

New member
אני חושב שהם ישלחו את זה בעצמם לבן שמן.

(אגב, ההנהלה של באג יושבת במושב בן שמן). סטארגייט זה אחלה (מדע בדיוני, מצויין לדעתי). אנדרומדה זה משהו כמו מסע בן כובכים, אבל פריקי לחלוטין (והסיפור הולך ונהייה ביזארי מפרק לפרק). אני אהבתי (שודרה בעבר ב-AXN).

tweeg

New member
נראה לי אני אתקשר ואשאל

אנדרנומדה ראיתי חלקית,אני זוכר שממש אהבתי אותה נראה לי אני הולך עליה

uriler

New member
לא!!!!!!!! לא!!!!!!!!!!!! לא!!!!!!!!!!!!!

שתי עונות ראשונות מצוינות, חצי עונה שלישית סבירה ואז זה נהיה פשוט דפוק. פרקים מרדימים, עלילה הזויה - פעם ראשונה שאני מתייאש... לך על סטארגייט SG-1. אגב, אם בא לך שני דברים זריזים באמצע: 1. Firefly - סדרה מהבמאי של באפי. 14 פרקים + סרט (Serenity) שנוצר בגלל שהסדרה ירדה אבל המעריצים דרשו Closure. העלילה היא די מערבון, אבל בעתיד - ככה שהפרקים על כוכבים שונים אבל זה פשוט מערב פרוע. אקשן, קומדיה, הערות ציניות וקצת מד"ב - פשוט מעולה. 2. Pushing Daisies - קומדיה / דרמה / קצת מתח ואווירה של ציור - צבעים כאילו נפלת למגש של צייר אימפרסיוניסטי.. סדרה חמודה לאללה, קיטשית למדי אבל עם קונספט מאוד מגניב (אני לא חושף אותו, כי זה קצת ספוילר, זה נבנה לאט בפרק הראשון).

tweeg

New member
אז אני אראה שתי עונות

אתה זוכר באיזה עונה בארך היה הקטע עם המלחמת גוג מוגוג?זה עם ההרבה יצורים שעירים? כי ראיתי בערך עד שם וממש אהבתי,וזה נראה לי עונות מאוחרות יחסית מקסימום אני אתחיל לראות ויפסיק באמצע אממ הוספתי את שתי הסדרות לרשימה,שאני מתייאש/גומר אנדרנומדה אני עובר לסטארגייט יש סטארגייט לא sg-1?כי אני לא זוכר את הסיומת הזאת בשם של הסדרה תודה בכל זאת על הרעיונות

uriler

New member
אוקיי, המלחמות עם המגוג הם

די ציר, בדיוק כמו המלחמות עם הניטשיאנים (שאגב, עם כל הכעס שלי על הפרקים הדפוקים בהמשך - הניטשיאנים לדעתי זה אחת ההברקות הגדולות במדע הבידיוני לדורותיו). נדמה לי שסוף עונה שניה / תחילת שלישית יש סאגה שלמה סביב המגוג, אבל אני לא משוכנע. יכול להיות שזה בעונה השלישית והעונה הרביעית היא הדפוקה - הדחקתי
בכל מקרה, סטארגייט: 1. הסרט. 2. 10 עונות של Stargate SG-1. 3. (בקרוב) סרט נוסף - שמועות. 4. Stargate: Atlantis - סדרה בת (לא ראיתי).

tweeg

New member
בלי ספולירים בבקשה,לא זוכר אפילו מה זה

אני אראה את סטארגייט אחרי אנדרנומדה (שגיבורים מפסיק את כולם כמובן) כשאני יגיע לשם אני ידווח את דעתי עליהם,לא זכור לי ניטשאים,אבל כנראה לא הגעתי לשם הגוג ומגוג זכור לי גאוני ומפחיד,ככה זה שרואים את זה בערך בכיתה ו (אני מקווה שזה לא יהיה אחד הקטעים שרואים סדרות מפעם והם גרועות רצח)

O

omerdav

Guest
נמלטים

הסתייגות אחת,העונה הראשונה והשנייה היו מעולות,השלישית נפילה. אבל כבר באמצע העונה הראשונה אתה תראה שאתה חייב לראות את כל העונות.

Word Up

New member
האוס.

מחר יש בתשע ורבע בHOT3 ואני מניח שיש גם ביס אבל אני לא יודע באיזה ערוץ.

Word Up

New member
לא יודע איך להוריד ../images/Emo10.gif

שמתי את זה סתם - כי ראיתי את הפרסומת באתר,לא ידעתי שזה תופס את החתימה

למעלה