D12- סרטים,סולו,VMA

bLAck hALo

New member
D12- סרטים,סולו,VMA

D12 עובדים על 2 סרטים שאמורים לצאת ב-2005.. מעניין אם הם בכלל יכולים לשחק??!! חוץ מאמינם שכבר הראה שהוא יכול :] וכל אחד מהם כבר עובד על סולו משלהם:) אני הכי מחכה לפרוףףף! August 2, 2004, New York, NY - Multi-platinum selling D12 has seen a lot of success with their sophomore release of the #1 album D-12 World. The group was recently nominated for three (3) MTV "Video Music Awards": "Best Video of the Year," "Best Group Video," and "Best Rap Video." The group's video for their second single "How Come" remains a MTV "TRL Top 10" staple since its release and the album, in three months, has sold 3X platinum worldwide. D-12 World was largely propelled by the hilariously witty, hit single "My Band" and the underground banger "40 Oz." The group is also busy making movies. The group has two new feature films on the horizon: "Runyon Cash" named after the street that members of the group grew up on and "Devil's Night," a scary movie done only the way that D12 can bring it. Both movies are being produced by the group's manager's JGM's Jeremy Geffen and Max Gousse (Gousse produced the #1 Box Office Hit "You Got Served"). Both movies are scheduled to be released in 2005. Solo projects are soon expected from Bizarre, who's yet untitled CD will release January 2005 and The Brigade, made up of Kon Artis and Kuniva, due for release early 2005 as well. Eminem, Bizarre, Proof, Kon Artis, Swift, and Kuniva make up the eclectic mix known as D12. In 2001 they dropped their first album titled Devil's Night which featured the cult classic "Purple Pills" which was later referred to as "Purple Hills" due to the suggestive content. That same edgy lyricism, instrumental and vocal meshing, and shock value that drove that album to high heights (4X platinum worldwide to be exact), can be witnessed on their latest effort, D-12 World. D12 has just wrapped a nationwide tour and has appeared and/or performed on Jimmy Kimmel, Conan, The MTV Movie Awards, other MTV, BET, and Fuse programming. The group has plans to do an international tour in Europe in September and Australia and Japan in December.

כבר עובדים על סולו??.? נחמד נחמד

לא נראה לי שהם יזכו במשו בvma משום מה.. אולי לbest group video אבל הכול תלוי מי עוד מועמד האיתם....

bLAck hALo

New member
אם הם יזכו.. חח אני אוהבת אותם על ה

במההה אי אפשר לדעת מה הם יגידו או יעשו..! :)))

k k1

New member
וואי נראה לי הסרטים הולכים

להיות גרועיםםםםםםםםםםם וYou Got Served זה הסרט של אומרין ואחיו לא עדי?! וואי זה נראה סרט כזה קטלניייייייייייייייייי! להמ זה לא בא לארץ?!!? אוףףףףףף

מההההההה? קריןןןןןן! יבוגדת!

לא רואים שום סרט שלו!!!! כן זה של אומריון ואח שלו שיקח אלוהים את שתיהם.. חיחי איזה מגזימה אני.. כן הסרט נראה טוב אח שלי בטח הוריד את זה כבר.. אני ישאל אותו..

k k1

New member
טחחחחחחחחחח שכחתי מזה בכלל

מזה שאת שונאת אותו(די בצדק האמת) חחחח סורי.. וכןןןןן טוב שלא נסחפת!! והשירים של מרקוס יפיםםםםםםם,טיפשיים, אבל אהבתי!

אני שונאת אותווווו

הוא מוציא דיסק סולו השבוע!! בעעעעעעעעעעעע כן השירים טובים.. גם של אומריון טובים או יותר נכון ש בי 2 קיי כי הוא היה עושה את רוב העבודה שם בבי2 קיי הם נראו יותר כרקדני הרקע שלו..

k k1

New member
אהה הוא מוציא השבוע?!

בטח זה בכלל לא יגיע לארץ.. ומה עם אהובי ליל פיז?? מתי שלו יוצא? איזה חמודדדדדדד הוא בקליפ של מרקוססס

לא יודעת באמת מה על ליל פיז..

הוא בטח יצא בקריירת ראפ. כן הוא חמוד בקליפ של מרקוס איכס חבל שג'רמיין דופרי שם.. <talk shit about dre??????> שיתבייש! ומה פתאום החזירו פתאום את הקליפ הזה לפראש בבאס? וגם את השיטר של טליה?? זה שירים שיצאו לפני יותר משנה..

k k1

New member
כןןןןןןןןןן

מה נסגר איתם?!!? זה שיר ישן ופתאום התחילו לחרוש עליו.. וכן ג'רמיין דופרי בעעעעעעעעעע והשיר של טליה מכוערררררר והייתי ככה שראיתי ת'שיר שלה פעם ראשונה בטיאראל
כי אני מכירה אותהמטלנובלות וכאלה ולא הבנתי איך היא קשורה לאמטיוי

מה קרין מצצת למישו כשראית את טליה?

חיחיחי כן גם אני הכריתי אותה מטנולבלות וכל מיני כאלה אבל ידעתי שהיא שרה חח מהשירים שיש לה בויוה אראסנדו חח וכל אלה.. איזה שיר מצחיק זה לא יודעת למה.... בעע והאינטרנט נדדפק מקודם שוב.. לאיזה כמה שעות.. באסה איתו ויש עכשיו טופ 10 של קניה באמטיוי בייס שהוא בוחר את הראפרים הכי טובים בטח טופאק ראשון חח טוב שהוא לא האליל שלו.. ואולי ג'י זי.. מעניין אם אמינם יהיה שם איפשהוא ברשימה שלו..

../images/Emo2.gif

הוא בחר את טופאק רק מקום 6.. זה היה מוזר.. חח בדיוק שנייה אחרי שרשמתי את זה.. אני והפה הגדול שלי !

טוב אני יפסיק להציק לכם אבל הוא

בחר מקום שני את אמינםםםםםם!! איזה נחמד לו..! אולי הם יעשו איזה שיר ביחד זה יהיה נחמד... יותר מנחמדדדדד..! שתי הראפרים האהובים עליי ביחד.. חיחי וזהו אני יפסיק לשגע אותכם על קניה

k k1

New member
../images/Emo99.gif

דואט של קניה ואממממממממממממ
-זה יהיה ענקקקקקקק!! ואת מי הוא בחר מקום 1?! את עצמו? כי תמיד בטופ טן של זמרים בבייס הם בוחרים את עצמם מקום 1..

למעלה