D:

the freaky girl

New member
D:

גנבתי את זה ממישהי שגנבה אותו מפורום זיהוי שירים..
לכל "סצינה" בחייכם, יש להתאים שיר שייתאר אותה... כתוביות פתיחה: התעוררות: יום ממוצע: דייט ראשון: התאהבות: מריבות/ויכוחים: פרידה מבן/בת זוג: חזרה לבן/בת זוג: משבר נפשי: נהיגה/נסיעה באוטו: למידת לקח: חשיבה עמוקה: שמחה: חרטה/נוסטלגיה: לילה ארוך לבד: מוות: כתוביות סיום: בהצלחה חברים..

Angel lips

New member
יא גנבת!! :)

התעוררות: חחח אין שיר כזה :) יום ממוצע: דייט ראשון: התאהבות: "..לתת את השנמה ואת הלב לתת, לתת כשאתה אוהב..." מריבות/ויכוחים: פרידה מבן/בת זוג: "...פאטמושטה יש אלושקה הו טיבה" חזרה לבן/בת זוג:"קשה לי לוותר עליה למרות שהיא ילדה רעה..." משבר נפשי: נהיגה/נסיעה באוטו: "...האוטו שלנו גדול וירוק האוטו שלנו נוסע רחוק..."
למידת לקח: חשיבה עמוקה: אני לא חושבת אין סיטואציות כאלה בחיים. שמחה: "...ארנג'ביה סונצקה באבלקח..." חרטה/נוסטלגיה: לילה ארוך לבד: "שלי קשה לי והמיטה כל כך קרההה" חחח לא יודעת תשיר מוות: לא הייתה לי סיטואציה כזו בחיים לצערכם אני עדין חייה
כתוביות סיום: חחחחח מה זה?

the freaky girl

New member
חח.. חנקה ../images/Emo24.gif

כתוביות סיכום זה מה שאת רואה כשהסרט מסתיים.. שמות השחקנים.. בלה בלה בלה..

מממ... לא משו אבל רק באלה נזכרתי../images/Emo9.gif

כתוביות פתיחה:המנגינה של החדשות
התעוררות: לא יודעת מה שיש חוצ ממזרחי ודיכאון...
יום ממוצע: leave (get ou דייט ראשון:peaces of me התאהבות: accidentally inlove מריבות/ויכוחים: we are, left out side alone פרידה מבן/בת זוג: my happy ending חזרה לבן/בת זוג: dragostie din tai משבר נפשי: sick and tierd נהיגה/נסיעה באוטו: in the shedows למידת לקח: guilty חשיבה עמוקה: dont know!m שמחה:hevon חרטה/נוסטלגיה:the reason לילה ארוך לבד: she will be loved... מוות: brakin the habbit כתוביות סיום:stay יש סופ סוף סיימתי!!!

Vrock

New member
ננסה..

פתיחה-COME ON, FEEL THE NOISE יקיצה) :) -LIVIN IT UP יום ממוצע- אין דבר כזה...:) ALLSTAR דייט ראשון: BELIEVER התאהבות: גלבנויה שטו יסט טי או מיניה מריבות/ויכוחים:THE HELL THAT IS MY LIFE פרידה: NOOKIE חזרה: KUSS MICH משבר: bohemian rhapsody נהיגה/נסיעה- TRIBUTE למידת לקח: HERO OF THE DAY חשיבה עמוקה:VETER NADEJDI שמחה: פנאן חרטה/נוסטלגיה: יא איגריו נה גרמושקי-הכי נוסטלגיה! לילה ארוך לבד: עושה ביד :) מוות:FOR WHOM THE BELLS TOLL סיום: SHOW MUST GO ON

s h u r i k

New member
אני רוצה ../images/Emo9.gif

מוסיקה זה החיים שלי =]] כתוביות פתיחה: השיר הראשון בפסקול של "שר הטבעות" "שיבת המלך" - A Storm Is Coming התעוררות: Metallica- The Unforgiven 2 יום ממוצע: Ariya- Vso, Shto Bela דייט ראשון:faktor2-shalawa
התאהבות: Ozzy Osbourne- No More Tears מריבות/ויכוחים: In Flames- Like You Better Dead פרידה מבן/בת זוג: Ariya- Oskolok lda ו Ozzy Osbourne- Goodbye To Romance ו Ariya- Uhodi i ne vozvrashaisya חזרה לבן/בת זוג: Nightwish- Forever Yours משבר נפשי:Rage- See You In Heaven Or Hell נהיגה/נסיעה באוטו: Ariya- Korol dorogi ו Ariya- Mashina smerti למידת לקח: Ariya- Uhodi i ne vozvrashaisya חשיבה עמוקה: Ariya- Gryaz שמחה: Rammstein- Feuer Frei! חרטה/נוסטלגיה: Ariya- Krov za krov יותר לכיוון של נוסטלגיה לילה ארוך לבד: Ariya- Vozmi moe serdce מוות: Ariya- Bespechnyi angel ו Ariya- Duh voiny ו -Gazmanov Oleg Oficery כתוביות סיום: Rage- War Or Worlds

vk3

New member
אוי ויי... קשה מדיי ../images/Emo4.gif

כי אני שומע כול כך הרבה שירים וסגנונות שאין ביכולתי לעשות סלקציה כול כך ברורה... וכוח

חמודה!../images/Emo24.gif

מה ניינים? גם אצלי עמוס מאוד...... קיצר באזור המיזרי התיכון... עומס נוראי של שיעורים.... כל הגולשים עלולים לאבד את שפיותם ולהיות טרללה... חחחח

the freaky girl

New member
מושמושית!

D: אצלי זה בעיקר מבדקונים/בחנים/מבחנים ושטויות בע"פ... אבל יהיה טוב :) (אגב, אצלי השפיות ברחה מזמן, אז חבל על החבל"ז..)

חמודה!../images/Emo24.gif

מה ניינים? גם אצלי עמוס מאוד...... קיצר באזור המיזרי התיכון... עומס נוראי של שיעורים.... כל הגולשים עלולים לאבד את שפיותם ולהיות טרללה... חחחח

למעלה