D:

MispIaced

New member
D:

Those Flowers Never Die אומר/ת (23:48 שכנים שמו פה איזו סדרה בערוץ הילדים על פאקינג פול ווליום וזה צורח לי בחדר Those Flowers Never Die אומר/ת (23:48 אז לקחתי תחלילית ונתתי תצווחה של החיים שלי D: Those Flowers Never Die אומר/ת (23:49 יש לי היסטוריה של התעללות בשכנים שלנו Those Flowers Never Die אומר/ת (23:50 פעם הם שמו פעמוןם במדרגות וכל הזמן צלצלו בו, אז שברתי אותו Those Flowers Never Die אומר/ת (23:50 ופעם עשו רעש של מוזיקה מזרחית מאיזה בית וזרקתי להם בלון מים דרך החלון

MispIaced

New member
טרלהלה

אה, וגם פעם זרקתי גליל טישו בוער לשכנים מלמטה. הם הציקו לי.

netahaa

New member
XDD

יו מסכנים פעם זרקתי בלוני מים על אנשים שעברו מתחת לבניין שלי חח פגעתי באישה אחת וזה התפוצץ לה במחשוף (בטעות, כיוונתי לרגליים:p) ובחברה שלי XD כיף להתעלל באנשים והעיצוב החדש כחול לי מידי

MispIaced

New member
לא מגיע למה שעשיתי עם חבר פעם

תפוחי אדמה, חלון, לימזונה עברה, מכסה מנוע התעקם. חה. beat that

netahaa

New member
../images/Emo6.gif נו, ננסה לפחות:)

שיגועים בטלפון.. צלצלנו לסתם אנשים והתחלנו להבהיל אותם שגוררים להם תאוטו ושהם חייבים ללכת מהר למשרד הרישוי לסדר את הכספים (והאמינו ואשכרה הלכו לבדוק תאוטו שלהם חחח) אממ מכיר תקקי המזוייף הזה מפלסטיק? אז פעם עבדתי על חברה ואמרתי לה שקניתי כזה והוא פה על הרצפה וזה היה אמיתי של כלב והיא הרימה את זהה חחחחחחחחחחחח יו לא הפסקתי לצחוק
ואז היא רדפה אחרי עם החרא ביד שלה והיא באה לזרוק את זה עלי ובדיוק התנגשתי בחברה שנפלה על גבר מפחיד כזה ושניהם נפלו
חה. I won

netahaa

New member
יש לך יכולת מדהימה פשוט לשגע בנאדם../images/Emo3.gif

אני ניצחתי סוף דיון ואיך אומרים? אממ, תלמד להפסיד בכבוד

למעלה