D.V.D שמעתי שאמור לצאת ל"יהודים" DVD זה נכון אם כאן מתי ושל מה?
J John Lennon RIP New member 30/4/03 #1 D.V.D שמעתי שאמור לצאת ל"יהודים" DVD זה נכון אם כאן מתי ושל מה?
S satlanit on high New member 30/4/03 #2 אז ככה... אמור לצאת בקרוב הדיוידי של היהודים מההופעה שהיתה במועדון הטיאתרון וזה כל מה שאני יודעת בנתיים בהבייח
אז ככה... אמור לצאת בקרוב הדיוידי של היהודים מההופעה שהיתה במועדון הטיאתרון וזה כל מה שאני יודעת בנתיים בהבייח
ט טלטל עושה פרצוף New member 2/5/03 #3 הממממ אבל עד שיצא ... ../images/Emo5.gif .. אמרו שאולי יראו את אותה הופעה (17.01) בערוץ 10 .... אם אני אדע מתי אני ארשום פה ..
הממממ אבל עד שיצא ... ../images/Emo5.gif .. אמרו שאולי יראו את אותה הופעה (17.01) בערוץ 10 .... אם אני אדע מתי אני ארשום פה ..
R rotem224 New member 3/5/03 #4 אני.......... ראיתי שלפני כמה זמן מישהו הביא איזה אתר שאמרו שהדי וי די יוצא ב5.5
T the king 25983 New member 4/5/03 #5 אני מנחש שזה יהיה ביום שישי בשעה 23:55 בזמן הזה פעם שידרו הופעה של מוניקה סקס. יש סיכוי טוב שבזמן הזה ישדרו גם את ההופע הזאת
אני מנחש שזה יהיה ביום שישי בשעה 23:55 בזמן הזה פעם שידרו הופעה של מוניקה סקס. יש סיכוי טוב שבזמן הזה ישדרו גם את ההופע הזאת
U utopia 111 New member 4/5/03 #6 לא ישדרו ת'הופעה בערוץ 10. ובאמת פירסמו פה קישור לאתר שאומר שהדיוידי ייצא ב 5.5, אבל אין מצב שהוא באמת יצא בתאריך הזה, לא נראה לי לפחות.
לא ישדרו ת'הופעה בערוץ 10. ובאמת פירסמו פה קישור לאתר שאומר שהדיוידי ייצא ב 5.5, אבל אין מצב שהוא באמת יצא בתאריך הזה, לא נראה לי לפחות.
ט טלטל עושה פרצוף New member 4/5/03 #7 זה מחר!!!!!!!! אם יפרסמו, אז מחר זה ה-5 לחמישי ... המממ .. אבל זה לא אותו דבר בטלוויזיה היתה לי פעם קלטת של הופעה של איזה להקה וראיתי אותה אולי פעם וחצי בלחץ ...
זה מחר!!!!!!!! אם יפרסמו, אז מחר זה ה-5 לחמישי ... המממ .. אבל זה לא אותו דבר בטלוויזיה היתה לי פעם קלטת של הופעה של איזה להקה וראיתי אותה אולי פעם וחצי בלחץ ...
ט טלטל עושה פרצוף New member 4/5/03 #8 זה מחר!!!!!!!! אם יפרסמו, אז מחר זה ה-5 לחמישי ... המממ .. אבל זה לא אותו דבר בטלוויזיה היתה לי פעם קלטת של הופעה של איזה להקה וראיתי אותה אולי פעם וחצי בלחץ ...
זה מחר!!!!!!!! אם יפרסמו, אז מחר זה ה-5 לחמישי ... המממ .. אבל זה לא אותו דבר בטלוויזיה היתה לי פעם קלטת של הופעה של איזה להקה וראיתי אותה אולי פעם וחצי בלחץ ...