D Day

D Day

אם כל הכבוד לפלישה של בעלות הברית לנורמנדי אני חושב שהשנה D Day מסמל משהו אחר.. משהו יותר יפה.... מלחמה מסוג אחר היום זה ה- Detroit Pistons Day או אם תרצו Defensive Day אחרי 14 שנה אנחנו שוב במעמד סידרת הגמר.. מאז הימים של אייזיה תומאס דומארס ורודמן.... אני לא בטוח שזה יגמר ב-5 משחקים לפיסטונס כמו אז... זה יהיה הרבה יותר קשה הרבה יותר קשה אבל הפיסטונס לא אמרו את המילה האחרונה... היום המשחק הראשון בסידרת הגמר איזו התרגשות... מי היה מאמין שהקבוצה מעיר המכוניות תיסע עד לסטייפלס סנטר בעיר הכוכבים ממתי מכוניות עפות? ועוד כל כך גבוה? אני בעננים ג'ק ניקולסון צריך להיות מודאג הבנאדם לא צעיר וזה לא הולך להיות קל לליקרס אולי הוא לא צריך לעבור כזה מתח בגיל שלו חבר עליו... כמה דיברו על הפה הגדול של ראשיד ועל הכישרון או אי כישרון של בן וואלס... אבל הקבוצה הלא כל כך אטרקטיבית הזאת מעיר המכוניות הוכיחה שגם ב-NBA הלב בלבד יכול לסחוב אותך רק אלא עם אתה ג'ק ניקולסון.... Beware L.A The Pistons Are Coming *מצטער שאני כותב על ספורט אני פשוט ממש מתרגש ואני צריך להתבטא.... ורק שתדעו שאני לא מזלזל בחשיבות של היום הזה זה נכתב בצחוק ברור שזה הרבה יותר משמעותי אבל עדיין... לא כל יום הפיסטונס עולים לסידרת הגמר..

אני לא אמרתי שהפיסטונס יקחו

זה בכלל לא הנקודה הנקודה היא שהם יבואו לכל משחק ועל זה צריך להעריך אותם תסתכל למשל על הלייקרס... עם הם היו באים לכל משחק הם היו עושים סוויפ גם ליוסטון גם לספרס וגם למינסוטה אבל הם שמרו כוחות התעסקו בטיפוח האגו הנפוח שלהם וטראש טוקס ראה מאדסן ושאקיל... לעומת הפיסטונס שבאו לכל משחק עד שבמשחק השישי הג'אמפ שלהם לא הגיעה לטבעת בכלל... בגלל שהם היו עייפים... אני לא יודע כמה הסידרה הזאת תיגמר אבל אני מבטיח לך משהו אחד... עם הלייקרס יתעסקו בשטויות באגו שלהם או יבואו אדישים הם הולכים לקבל הפתעה גדולה... כי אני מבטיח לך שכמו כל קבוצה של לארי בראון הפיטונס ישחקו בכל משחק כאילו אין מחר בדיוק כמו בסידרה מול מילווקי בדיוק כמו נגד הנטס ובדיוק כמו נגד אינדיאנה.... הם אולי לא הקבוצה הכי אטרקטיבית אבל כל מה שיפה בהם זה הכיעור שלהם... ובלי קשר לתוצאה של הסידרה צריך להעריך את הקבוצה הזאת ובכלל את הפראנצ'יז הזה כי אתה חייב להודות שבלי הפיטונס הNBA היה רק כסף אגו נפוח הפיטונס מביאים את הנשמה....

ועוד משהו

גם עם הסדרה תגמר ב6 או אפילו 5 משחקים זה יהיה קשה לכל משחק נתון הם יבואו כאילו הם משחקים על החיים שלהם..... כשאני אומר קשה אני לא מתכוון דווקא להכרעה במשחק שביעי אלא של יהיו פה תבוסות כל משחק ילך קשה במיוחד בפאלאס.. Go Pistons

CrazyDiamond87

New member
אהם..

טוב אני מסכימה, הלייקרס לא ממש רצופים ובהחלט יהיו משחקים קשים. עדיין אני בעדם.

idan1986

New member
כל קבוצה של לארי בראון משחקת כאילו

אין מחר
אם אתם זוכרים את פילדלפיה של 2001-2002 הם נתנו פייט כל משחק ומשחק זוכר הייתה קבוצה עם לב
וכמו שאני טוען הם החפסידו רק בגלל שיותר מחצי קבוצה הייתה צריכה אישפוז באיכילוב דחוף! (כן אם אתם זוכרים הם היו פצועים אחד אחד... וכמובן שאייברסון היה פצוע בכמה מקומות) חחח והכי מצחיק היה בסדרה לראות את שאקיל כל פעם מחדש מעיף את אייברסון למקום אחר במגרש כשהוא ניסה להיכנס לסל
חח וכל פעם אייברסון ניסה מחדש
נ.ב לייקרס קיבלו בראש בבית מה אתם חושבים תחילת סדרה סגנון פילדלפיה של לארי בראון בפליאוף 2002?

אסף 8

New member
לא מבין מה מעניין בכדורסל כל כך...

כל מה שרואים זה סל-סל-סל-סל-סל-סל-סל. בקושי יש טקטיקה, ומתי שיש בקושי רואים.... הוקי זה משחק עם מחשבה, עם הכרעה יותר ברורה, בלי יותר מידי נקודות. גם כדורגל, ופוטבול זה גם משחק עם מחשבה, אפילו שהוא מטומטמם לגמרי יש בו מחשבה וטקטיקה. אבל כדורסל, יש בקושי... בקיצור, אותי זה לא מעניין.

idan1986

New member
בו לא נתחיל את הדיון של איזה ספורט

יותר טוב בבקשה, טוב? רק דבר אחד כדורסל הוא לא פחות טקטי מכל ספורט אחר חוץ מנראה לי בייסבול... אבל אני מוכן לקחת את דברי חזרה אם יסבירו לי אחרת :)

למעלה