סקס סמים ו RPG
יש גבולות. אני מכיר המון דמויות שאינן בתולות שלא קיימו יחסי מין פעם אחת מדרגה ראשונה,(אלא אם זה היה בתשלום), זה מסוג הדברים ששוחכים לעשות, כמו לחרבן. אז מידי פעם להנות מהחיים, נראה בעייני חיובי, הדמות הזיכרית מוצאת את עצמה חווה את היצר הבסיסי,מעטות הנשים כדמויות שמרגישות משוחררות מינית, זה כייף,נחמד ומשעשע. לעומת זאת לנצל כל מילה שהשה"ם מוציא מהפה כדי לגחך,נראה לי ילדותי ואומלל, לא לציין את הרעיון שהעיניין מעקב את התקדמות ההרפתקאה (על עיקובים ניתן לכתוב המון קיטורים), כך שישנם מצבים שאולי כדאי לדעת הכין להתבגר בהם. הרעיון למכור גופות איכותיות לכוהנות נקרופיליות בשביל עזרה מהסוג הזה או האחר נשמע לי מצוין, אני אולי לא הייתי יוזם את המכירה, אבל הייתי מציץ. לגבי הכוהנת בהריון,אני יכול לחשוב על כמה דברים שיכולים להתפתח לה מהבטן וחלקם לא יהיו למורת רוחו של האב, במיוחד אם הם מחפשים אותו לטקס פולחן במצוות האל על חילול קדושה. אבל היי, זה רק אני. תחנך אותם ידידי, חוויה אחת והם יהיו מעודנים. ואם כבר בנושא הזה: היכן כל הדמויות בעלות משבר זהות מינית? היכן הזכרים שמשחקים נקבות? האם באמת אפשר לתת את ההשקפת עולם הנשית בידי זכר? האם הדמות בתולית? האם השחקן יכול לתת לה להיות מאוהבת? בהריון? היכן הנשים שמשחקות זכרים? האם הן יכולת להתחיל עם בחורות בבאר? וששאר השחקנים לא יתפתלו על הכיסאות? מה לגבי להבין את הרגשות של דמויות הנשיים שישנם בעולם? כשאני חושב על זה... אני הייתי רוצה לראות משחק של בחורה שמשחקת דמויות זיכרית, נניח... נזיר שמגלה את זהותה המינית הלא סטרייטית, נראה לי שזה יכול לפתוח ת'משחק בהמון זויות. לזכר לשחק דמות נשית שנמשכת לנשים דווקא נראה לי קל, הוא פשוט יהפוך אותה ל"קשוחה" צינית ואילו סוף החדשות ההנהלה הייתה רוצה להודות לכל המוזמנים, יש קפה ועוגה ברחבה מחוץ לאולם. נ.ב. לגבי הסמים... לעיתים אנו מכנים אותם ב"רעלים", אני עדין לא ראיתי מישהו ששיחק כאשף רעלים בתחום הנ"ל, והתחום הנ"ל הוא בעל גמישות ועוצמה... ישנו אל לא מוכר כל כך, רוב האנשים מכירים אותו כזחל מהסיפור של עליסה בארץ הפלאות. המאמינים שלו מסתובבים עם נרגיות ועוטף אותם עשן, אני לא הייתי נכנס לאיזור עשן הנ"ל זה עלול לפגוע בתכונות כמו כושר או זריזות. לשחק דמות מכורה שנקמלת אט אט עקב הסמים זה אתגר שאני לא בטוח שכל אחד היה רוצה בו. טוב... נו... פרוזאק ולישון.