D&D3ED או כל RPG אחר - פורנוגפי

The DDM

New member
D&D3ED או כל RPG אחר - פורנוגפי

אני יודע שרבים כרגע זוקפים גבה (זה לא שגיאה בעברית, אפשר להגיד את זה) לשני הכיוונים.... טוב, אמממם....
אני ידבר לעניין ישר... אז ככה, רציתי לדבר על משהו שקורה לרוב בין השחקנים וזה ירידה, לא רק לשפה גסה אלה למחשבה כזאת. אני מדבר על המקריםשהכל דבר שהשחקנים שומעים גורם להם לקשר את זה למשהו "גס". (אולי זה רק בקבוצה שלי) השחקנים נגמרים מצחוק כשמישהו "דוהר" על הסוס וכשאחד השחקנים מת אז הם יבקשו למכור את הגופה שלו לנקרופיל בשביל להרוויח כסף. נכון שלפעמים זה מצחיק ולפעמים נדרש (אחד השחקנים הכניס דב"שית כוהנת להריון) (D&D3ED). אבל לפעמים זה מפריע ולפעמים מציק. מה אתם חושבים, עד כמה זה יכול ליהיות במשחק ועד כמה לא איך זה אצלכם בקבוצה והאם עשיתי לכם בחילה או לא?

leper

New member
סקס סמים ו RPG

יש גבולות. אני מכיר המון דמויות שאינן בתולות שלא קיימו יחסי מין פעם אחת מדרגה ראשונה,(אלא אם זה היה בתשלום), זה מסוג הדברים ששוחכים לעשות, כמו לחרבן. אז מידי פעם להנות מהחיים, נראה בעייני חיובי, הדמות הזיכרית מוצאת את עצמה חווה את היצר הבסיסי,מעטות הנשים כדמויות שמרגישות משוחררות מינית, זה כייף,נחמד ומשעשע. לעומת זאת לנצל כל מילה שהשה"ם מוציא מהפה כדי לגחך,נראה לי ילדותי ואומלל, לא לציין את הרעיון שהעיניין מעקב את התקדמות ההרפתקאה (על עיקובים ניתן לכתוב המון קיטורים), כך שישנם מצבים שאולי כדאי לדעת הכין להתבגר בהם. הרעיון למכור גופות איכותיות לכוהנות נקרופיליות בשביל עזרה מהסוג הזה או האחר נשמע לי מצוין, אני אולי לא הייתי יוזם את המכירה, אבל הייתי מציץ. לגבי הכוהנת בהריון,אני יכול לחשוב על כמה דברים שיכולים להתפתח לה מהבטן וחלקם לא יהיו למורת רוחו של האב, במיוחד אם הם מחפשים אותו לטקס פולחן במצוות האל על חילול קדושה. אבל היי, זה רק אני. תחנך אותם ידידי, חוויה אחת והם יהיו מעודנים. ואם כבר בנושא הזה: היכן כל הדמויות בעלות משבר זהות מינית? היכן הזכרים שמשחקים נקבות? האם באמת אפשר לתת את ההשקפת עולם הנשית בידי זכר? האם הדמות בתולית? האם השחקן יכול לתת לה להיות מאוהבת? בהריון? היכן הנשים שמשחקות זכרים? האם הן יכולת להתחיל עם בחורות בבאר? וששאר השחקנים לא יתפתלו על הכיסאות? מה לגבי להבין את הרגשות של דמויות הנשיים שישנם בעולם? כשאני חושב על זה... אני הייתי רוצה לראות משחק של בחורה שמשחקת דמויות זיכרית, נניח... נזיר שמגלה את זהותה המינית הלא סטרייטית, נראה לי שזה יכול לפתוח ת'משחק בהמון זויות. לזכר לשחק דמות נשית שנמשכת לנשים דווקא נראה לי קל, הוא פשוט יהפוך אותה ל"קשוחה" צינית ואילו סוף החדשות ההנהלה הייתה רוצה להודות לכל המוזמנים, יש קפה ועוגה ברחבה מחוץ לאולם. נ.ב. לגבי הסמים... לעיתים אנו מכנים אותם ב"רעלים", אני עדין לא ראיתי מישהו ששיחק כאשף רעלים בתחום הנ"ל, והתחום הנ"ל הוא בעל גמישות ועוצמה... ישנו אל לא מוכר כל כך, רוב האנשים מכירים אותו כזחל מהסיפור של עליסה בארץ הפלאות. המאמינים שלו מסתובבים עם נרגיות ועוטף אותם עשן, אני לא הייתי נכנס לאיזור עשן הנ"ל זה עלול לפגוע בתכונות כמו כושר או זריזות. לשחק דמות מכורה שנקמלת אט אט עקב הסמים זה אתגר שאני לא בטוח שכל אחד היה רוצה בו. טוב... נו... פרוזאק ולישון.

magnus the red

New member
הם יתבגרו לבד

ואם לא- לא נורא, אפשר להפוך את הרדיפה אחרי סקס לחלק קבוע מההרפתקאות. ועם קצת רצון וקצת יכולת דווקא נושא הסקס יכול להפוך דמות למשעשעת ועמוקה גם יחד (כמו שהצטייר רולנד של DDN לפי הסיפורים שנכתבו פה). הרעיון להשתמש במעשי הדמויות כבסיס להרפתקאות הוא תמיד רעיון טוב, אבל במקרים האלה נראה לי ממש הכרחי! מכירת גופות יכולה להיות עסק רווחי אבל מסוכן, ושלא נדבר על הטיפוסים המעניינים שפוגשים במשרד. ובקשר לכוהנת בהריון: דרך טובה ללמד את השחקנים להיות אחראים למעשי הדמויות. נראה לי שלדמות יש שלוש אפשרויות: לברוח מאחריות (ומכוהנים זועמים ואולי בעוד כמה שנים גם מאיזה מורדרד קטן), מה שאומר שהדמות ואיתה החבורה לא יכולים להשתקע במקום אחד להרבה זמן; להשתקע, לחיות עם הכוהנת, ולגדל את הילד, וזה אומר בעצם להוציא את הדמות לגמלאות; וכמובן שיש את אפשרות ה"אבא הלך לצוד עוד דרקון": להיות עם הכוהנת אבל להמשיך בהרפתקאות. נראה מתחמק וטפשי, אבל אם משחקים את זה טוב, עם ריבים בתוך המשפחה ("אמרת שתשמור עליו היום, יש לי עוד שבע בתולות להקריב!") יכול ליצור מצבים נחמדים וגם אי נעימויות לשחקן ולשאר הקבוצה. בקשר לסמים: רק אומר שבאחת ההרחבות של shadowrun (לא זוכר איזו בדיוק) יש מידע על סמים ספציפיים, חלקם (או כולם) אמיתיים, כולל נוסחא כימית, השפעות בשימוש (גם מבחינת בונוסים ומינוסים לתכונות וגם דברים כמו סחרחרות והקאות), השפעות מצטברות, חוקים להתמכרות, מנת יתר... הם חשבו בערך על הכל, ומי שרוצה להכניס את נושא הסמים למשחק כדאי לו לברר איזו הרחבה זאת ולהשיג אותה.

Gilgam69

New member
הרחבה למו"ד שבא יש סמים היא...

ספר האפלה המתועבת, או בעברית: Book of Vile Darkness. בין היתר (ויש שם המון המון דברים טובים) יש שם גם סוגי סמים ואיך לתרגם סמים למכניקת משחק, כולל התמכרויות ושאר ירקות.

leper

New member
אני בעד

בלי קשר לספרים, אני חושב שהרעיון של שימוש בסמים ומין יכול להעלות את המשחק לרמות מטורפות, ניתן להשוות את העיניין לרעלים, אך הייתי ממליץ לתת לשחקנים פתח לאיך לצאת מזה. תנסה, ותראה איך תיאור הדברים הופך היות מעניין,לחיות כדון קישוט,כאשר אתה רואה דברים כך ובעצם קורים דברים אחרים. להתעורר אחר כך יכול להיות מענין.

shadowfax

New member
אני לא מאמין בסמים

אם מישהו צריך סמים כדי לשחק (ז"א כדי לדמיין) אזי הוא בבעיה גדולה

תגובות

תגובה לדני- גיחוך על כל דבר שניתן לפרש אותו כמיני הוא משהו שכבר מזמן לא חוויתי בקבוצה. אבל העניין המיני הוא בהחלט אישיו בכמעט כל המשחקים ששחקתי בשנתיים האחרונות. אם באנגליה הויקטוריאנית (והנטיה המוזרה של הדמות שלי להעדיף להיות בעירום כשהיא לבד, והנטיה המוזרה לא פחות שלה לשחות) אם במרוצללים (פעם הדמות שלי (מעין אלי מקביל בצבע קפה) הותקפה ע"י 2 בריונים ליד פאב. הם רצו לאנוס אותה, אז היא שלפה קונדום ודרשה מהם לשים אחד, וכשהם הורידו את המכנסיים היא פשוט הפילה אותם וברחה) או במערכה הנוכחית שהצטרפתי אליה ממש עכשיו בסטאר וורס, שבה אחת הדמויות הנשיות (משוחקת ע"י גבר ד"א) רואה במין פעילות בסיסית חשובה שצריך לעשות לא מעט כדי להיות חלק מהתרבות בכלל. (הדמות שלי אורה במין אמצעי להשגת מטרות). בוומפיירס המין לא משחק תפקיד מהסיבה הפשוטה שערפדים לא נהנים ממין. אני חושבת שמין הוא אישיו בחיים של רובנו - וכל עוד הוא כזה יש את כל הסיבות בעולם שהוא יהיה חלק מהמשחק (כולל בהזדמנות אחת לפתות דמות אחרת לעניין. תגובה ללפר - אני, אישית מעדיפה לשחק דמויות נקביות מ-3 סיבות - זה יותר קל לי בשטף של דיבור או חשיבה, יש במילא הרבה יותר דמויות גבריות מנשיות בכל המשחקים ששיחקתי עד כה, וזה נוח לי מסיבות רישיות - אני תמיד משחקת דמות שיש לי מספיק במשותף איתה כדי לבחון אספקט של עצמי, זה יותר קשה להשגה (למרות שלא בלתי אפשרי) עם דמויות גבריות. יש לי ידיד שהפסיק לשחק דמויות גבריות משום שהוא מרגיש שלהתחבר אל הפסיכולוגיה הנשית הוא אתגר מעניין יותר בשבילו, ומאתגר יותר. מיותר לציין שהוא משחק אותן בכישרון רב. הוא בדרך כלל לוקח דמויות מהצד הנשי היותר עוצמתי. אני לא חושבת שהוא היה יכול לחיות עם לשחק דמות חלושה וענוגה. לגבי סמים - אני חושבת שאם תרצה לשחק מסומם תצטרך לעשות מחקר מקיף הרבה יותר על סמים. יש הרבה ארגונים שמתנגדים לארגונים בסגנון אל-סם, ויש להם הרבה מה להגיד גם בתחום הניסויים המדעיים שמגוון את השחור לבן של כל העניין לגוונים רבים מאוד של אפור. דני, חשבתי שהדמות של האביר הבתול היתה כולה בעניין החיפוש אחרי מין - טעיתי?

DDN

New member
רולנד לא אביר, ובטח שלא בתול.

לא טעית שכל העניין של רולנד במקור היה חיפוש אחרי המין. אבל לומר שהוא היה בתול (מה הוא? לארי לאפר?) זה לא נכון. בכלל. רולנד הגיע לאן שהגיע אחרי שהכניס להריון בת של שריף מאחד הכפרים, הוא נס כל עוד נפשו בו, ונתקל בזוטונים בטעות. אלכס היא הדמות הבתולה מבין השניים. התפיסה שלה לגבי מין שונה ב180 מעלות מזו של רולנד. אבל אלכס היא ילדה קטנה וחמודה, היא תתבגר ותלמד. . . .

אלף סליחות

(בגילי הזכרון הוא לא מה שהוא היה פעם...) ועדיין - המשחק עם רונלד כמורעב מין הלך לא רע - לא?

DDN

New member
הלך לא רע.

עד שהממזר התאהב, ואז כבר לא רצה לזיין כל אלפית/בת אדם חולפת. זה כבר היה לא משעשע לשחק אותו, כשכל הזמן רק "לורי לורי לורי" יש לו בראש. אז שלחתי אותו אל לורי שלו, והחלפתי אותו בליידי אלכסנדרה.

DDN

New member
מה לעשות?

רולנד אוהב גמדות ואלפיות. על טעם ועל ריח אין להתווכח.

DDN

New member
לפני שרולנד יצא מפרישה כדי להחטיף

לי מכות רצח. הכוונה הייתה בנות אדם ואלפיות. לא גמדות.

Gilgam69

New member
אההה...

אני חושב שטעית. נראה לי שהתבלבלת בין The DDM (הידוע בכינויו: השה"ם האפל) וששמו הוא אלון, לבין DDN (הידוע בכינויו: דן המסוכן) וששמו הוא דני. מי שכתב את ההודעה הראשונה הוא אלון, השה"ם האפל ולא דני (DDN).

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

פעם הכנסתי (מתוך חוסר מקוריות איומה) את הזחל הזה כמפגש
אחרי שבויבנד00 ביקש שחטה וקיבל אחת (ומיד איבד זריזות כח תבונה וחוכמה בצורה זמנית) הוא גם החליט לנגוס בפטריה הענקית שעליה ישב הזחל.. ומצא את עצמו מבלה את שאר היום מסטול בכיס של אחת הדמויות האחרות

ננסק

New member
זה רק בקבוצות מהסוג שלך.

זאת ילדותיות בלבד, וההתנהגות תואמת לשאר הפרטים שאנחנו כבר יודעים על החבורה שלך. לא בדיוק משחק תפקידים מרשים, אבל אם הם נהנים מזה, ניחא.

למעלה