D&D miniatures

IceMaster

New member
D&D miniatures

היי שוב הרצתי כלמני חיפושים והצצות על המשחק ורציתי לשאול לדעתכם... זה מסובך? יצא לי לראות איפשהו שצריך מנחה.... ????? האם אני יכול סתם לעשות מן ALL OUT WAR עם כמה חברים?? או לעשות QUESTים וכאלו? אם מישהו התנסה בזה פעם שיעלה איזשהו זיכרון =) ותנו בוהן אם אתם ממליצים או לא

shadowfax

New member
לא מסובך כי הוא נשען חלקית על D&D

המשחק מיועד לקרבות קטנים בין מספר מיניאטורות (כל שחקן יוצר לעצמו כנופיה של מספר דמויות). לא הבנתי את ההתיחסות לQUETים- היות ואין שימוש פרקטי למיניאטורות מלבד לדמות קרבות ברגע שזה זז מעבר לקרבות שימוש במ"ת הוא הפיתרון (כך נוצרו מ"ת המקוריים) היות ובניית מבוך או סתם עיר שבה יתרחש הQUEST יקח זמן וכסף מיותר. לדימוי קרבות רחבי היקף (מלחמה כוללת) הייתי משתמש בחוקים אחרים (WARHAMMER) שבנוים לדמות שדה קרב בין מאות חיילים, בעבר היה לTSR סט חוקים דומה אך הוא נינטש. ממליץ או לא? D&D miniatures נועד להיות ניסיון לחקות את mage knight שנוצר כהגדרה לעשיית רווח מהיר על חשבון ילדים שמחפשים ריגוש מהיר וקליל על חשבון איכות ומאמץ הייתי משאיר את D&D כמשחק תפקידים ולוקח חלופות יותר איכותיות כמו WARHAMMER Mordheim,WARMACHINE,Iron Kingdoms, confrontation למשחק קטן בין מספר מיניאטורות.

למעלה