D&D battle aide

stige

New member
D&D battle aide

תסלחו לי שאני כותב את זה באנגלית, אני עצלן מידי בשביל לתרגם לעברית :) After so much work I am proud the present my creation (in hope that you'll like it) Battle Aide has been released! General Info ======== "Dungeons And Draongs Battle Aide" is a specially made program for D&D (dungeons and dragons) gamers. DNDBA will be your new battle board. No more pencils and papers. DNDBA will provide you a practical board with a 360 degree enviorment. Overview ======= *Easy to use battle board *360 degree enviorment (no grid) *Map Designer *based on the rules of D&D 3.5 edition for more information and download visit the site:

stige

New member
תלוי כמה החוקים שונים

תלוי כמה החוקים שונים, הפרוייקט הזה גוזל המון זמן. אם החוקים שונים מידי, זה יצטרך לעבור שינוי מאסיבי מידי.

stige

New member
איזה שנייה?

גירסה שנייה למרוצללים או שיפור של התוכנה הקיימת?

DDN

New member
יוזמה יפה

האם קיבלת אישור מWOC להשתמש בשם "DUNGEONS AND DRAGONS"?

stige

New member
אני כרגע מדבר איתם

בכל מקרה, אני חושב שאני כנראה אשנה את זה.

DDN

New member
זה חשוב

אתה לא רוצה ארגון כמו WOC מתפס על הגב שלך. בהצלחה!

stige

New member
כן אני יודע

הייתה לי הצתה מאוחרת בנושא הזה. דרך אגב אם זה אפשרי, הייתי שמח אם הייתי מוסיף קישור לאתר בקטגוריה של הקישורים.

TheRedEye

New member
חוץ מלוח משחק ש

מחשב תורות, סוגי התקפות וקסמים זה לא מחשב נזק וגילגולי הצלה\התקפה\פגיעה.. אולי תחשוב להוסיף את זה?

stige

New member
חשבתי על זה

את האמת אני חשבתי כבר לעשות את זה, ואפילו התחלתי ואז החלטתי באמצע להפסיק כי זה יגרור יותר מידי עבודה. אולי הרבה יותר מאוחר אחרי שאני אכניס יותר אופציות שאני חושב שהכרחיות. אתה יכול לראות באתר איזה דברים אני מתכנן עוד להכניס ובפורום אתה יכול למצוא manual אם אתה הinterface מבלבל אותך. חוץ מזה אם התוכנה תגלגל הכל זה לא יוציא קצת את הכיף מהמשחק?

TheRedEye

New member
תלוי..

בקצרה כל מה שהיא עושה זה בדיקת מרחק ומראה ויזואלי יותר? באיזה תוכנה בנית את זה?

stige

New member
היא עושה יותר

לא, היא עושה יותר. מודיעה על attack of oportunity ,flank וכו'...ובכלל היא עוזרת לך עם כל ענייני ההתקפה reach וכו'. התוכנה בעצם אמורה להשאיר לך את גילגולי הקוביות והחישובים. ותכנתתי את זה בויז'ואל בייסיק.

stige

New member
קישור נוסף

ראיתי שהקישור הראשון לפעמים עושה בעיות אז אם הוא לא עובד אני מוסיף קישור שני.

ogmios

New member
אהבתי.

למעלה