D&D 3.5 ???

dragon zlotnik

New member
DDN מוצא לו שיטות להרחקת הדרקון

ולקבלת שליטה מלאה בפורום... אל תידאגו לו ותתנו לו עצות.

במקום לקחת לו מהאוצר

אולי תוריד לו קשקש אחד תוכל לקנות בזה את כל החנות (שתספיק לשבוע אולי)

BluePrint

New member
רק 10 מטבעות זהב.

נותנים לו תרופה נגד הצטננות של פילים.

DDN

New member
די כבר,

יש לי שם ואני מבקש שתשתמשו בו. וציינתי זאת בעבר. נארינג הפנים, קורא לי דני, למה אתם לא יכולים לעשות אותו הדבר?

gambakupu

New member
עכשיו זה ספאם.

אם אתה לא מרוצה מהתשובה, נסח מחדש את השאלה.

Nihau

New member
סרטון קצר שמסביר איך סוף העולם יגיע

או על מה צריך לעשות במקרה שהוא לא בא.

Nihau

New member
ספויילרים עצובים מאוד, הכינו הממחטה

בגדול הם ניסו להסביר שסוף העולם כניראה יגיע בדרכים איומות ונוראות אז אם כבר אז כבר אנחנו בטח נפוצץ את עצמינו עם פצצות אטום ואז הסבירו איך זה יתחיל ומה יקרה בהמשך- חורף גרעיני וקנגרו בשלג שואלים את עצמם מה בעצם קרה. ולסיום הם החליטו שאים אנחנו לא נפוצץ את עצמינו אז בני קליפורניה שטופת השמש רק צריכים לדאוג להפרדתם מארה"ב ולנדידת יבשות לכיוון הוואי והיו נדיבים מספיק כדי להסכים שאלסקה תבוא גם.

DDN

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif

שלום! שמח לראות אותך כאן מקווה שתהנה משהותך כאן, שנמשיך לראותך ותהפוך לחבר תורם בפורום אל תתבייש לשאול כל שאלה שעולה על דעתך.
אתה מוזמן להוסיף את תאריך יום ההולדת שלך בלוח האירועים ולעיין במילון המונחים, בשאלות הנפוצות ובשאר החומר שאספנו כאן חשוב גם לקרוא את דבר המנהל. בנוגע לשאלתך, בשנת 2000 יצא מו"ד 3 לאוויר העולם. בשנת 2003 יצאה המהדורה שמתהדרת במספר 3.5 שהיא אפשר לומר תיקון של השיטה, שיפורים ועוד מקצה דברים. כמו לדוגמא, שינוי הסייר שהפך להיות דמות יותר מגוונת ולא סתם "לוחם של הטבע" ונותן לך אופציה לדמות "קשת". בעברית יצא ספר לשחקן של המהדורה השלישית, ספר לשה"מ של מהדורה 3.5, חודש הבא בעזרת השם יצא המדריך ללוחמה, ומאוחר יותר השנה (תלוי במתרגמים) יצא מגדיר המפלצות. קובץ העדכון למהדורה 3.5 לסל"ש נמצא באתר של כוכבי כסף הוצאה לאור. וכן, בקלות אפשר לחזור לשחק אחרי שנים. אני עשיתי את זה. גילגם עשה את זה. כל אחד יכול.

למעלה