D & D - מישהו משחק פה?

mishmish18

New member
אני אישית לא.. ../images/Emo9.gif

.. ממש משחקת, גם כי נפלתי על הקבוצה של חבר שלי והם לא משהו-משהו.. אבל בזמן האחרון אני מגלה יותר ויותר שחקני די-אנ-די.. נחמד..

המצאיות

New member
לצערנו

החברה מיצוב פשטה את הרגל והיא היחידה שמוציאה את הספרים לאור בארץ ספרים של מהדורה ראשונה ושניה (d&d ו ad&d ) אפשר למצוא בחנויות לספרים משומשים אם אתה מעוניין במהדורה שלישית אז לך ל www.adnd.co.il יש שם קישור לאתר ששמו פלאדין שמוכר ספרים וציוד כללי למשחקי תפקידים

darkmage

New member
יש גם את חברת ´אוליב´ שגם היא

מוכרת משחקי תפקידם לא d&d או ad&d אבל משחקים כמו מרוץ צללים ושחר האדמה וחוץ מזה אני גם חושב שחברת אופוס צריכה להתחיל עם זה כייון שהם כבר לקחו מותג אחד ממיצוב רומח הדרקון שעליו עשו די והותר גרסאות לd&d למשחק תפקידים

morning star

New member
נו, באמת

אתם מתכוונים להפוך את הפורום לפורום משחקי תפקידים? אמנם אני אישית גם אוהב משחקי תפקידים שונים (וזה בהחלט עוזר לדמיון) מזה שנים רבות, אבל אני לא חושב שכאן המקום להתדיין על כך. מילא היה רק עץ אחד על משחקי תפקידים - אבל זה כבר השני. נפטיס, עם כל הכבוד, את באמת חושבת שזה חיוני לפורום לנהל דיונים על משחקי תפקידים? אולי תפתחו פורום נפרד למשחקי תפקידים, אני אשמח להשתתף שם. שלכם הנווד

nepthys

New member
אני אמורה לתת להם זכות לדבר

וזו בעצם הבעיה, רוב הפעמים..

morning star

New member
תסלחו לי על הלשון "הקשה"

אבל אולי בפורום יש צורך להבדיל בין "זכות הדיבור" לבין "זכות הבירבור"... מילא מדברים בנושא שאינו קשור לפורום, אפילו לא בעקיפין בעץ כלשהו - אבל שני עצים לנושא שכלל אינו קשור? את מנהלת הפורום, ובתור שכזו, לפחות לדעתי, עלייך להעיר על כך - מילא דיון בנושא משחקי תפקידים עם קשר כלשהו למאגיה (כמו למשל, סיבות לעיסוק במאגיה עקב משחק במשחקי תפקידים, האשליות שאנשים ממציאים בעקבות משחקי תפקידים ומנסים להגיד כי זו המאגיה האמיתית ועוד שכאלה - ואם לא חודלים מכך, אז אפילו למחוק הודעות. שלא תביני אותי לא נכון, אני עצמי שחקן במשחקי תפקידים (שונים) ונהנה מכך, אבל לדעתי הפורום הזה הוא לא המקום המתאים להתדיין על כך - בשביל מה יש אימייל? שלך הנווד

nepthys

New member
כן, טוב, אבל מה אני אמורה לעשות,

למחוק את שני העצים האלו? (למרות שאם אתם מסכימים - אני אהיה יותר ממוכנה)

morning star

New member
ה"נזק" כבר נעשה

אין טעם למחוק אותם, אבל את עדיין יכולה להעיר הערה מנהלתית קטנה לגבי זה. שלך הנווד

mishmish18

New member
נווד, סתם שאלתי .. ../images/Emo9.gif

לא התכוונתי לפתוח דיון מעמיק על הנושא..

למעלה