לאורנה נסיכת קלינסטי
New member
D&D בפורום../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif
שרשור מסודר. כל מי שמשחק משרשר לפה את התיאור הכללי של הדמות שלו. השרשור ייגמר בגבול מסוים, כי אי אפשר שיהיו 20 שחקנים, הקבוצה תהיה חזקה מדי והמשחק לא יהיה כיף. ושתי הערות חשובות - 1.זה שכולכם רוצים להיות מושלמים וחזקים ויפים זה בעיה שלכם, מה לעשות שזה לא בר ביצוע. כל דמות מתחילה מרמה 1, לא משנה בכמה קרבות היא נלחמה בעבר. ההרפתקה שלה מתחילה עכשיו.
וזה אומר שהדמות היא סתם פספוסית ירוקה
2.בלי יותר מדי מגים
אי אפשר לשחק כשכל שנייה מישהו צועק "אין בעיה, יש לי קליע קסם, אני אציל אתכם!!"*אקט הירואי אצילי* שכל אחד ימציא דמות מפותחת, לא רק קוסמים, אלא גם קנדרים, כוהנים, גנומים (
), לוחמים, גמדים, אלפים, אבירים, ברברים ואפילו גמדי מחילות כדי לגוון את המשחק. קרין ברוך השם התברכה במגוון של גזעים ואין צורך להיות רק בני אנוש או אלפים שמתמחים במגיה. ועוד משהו, אם הגזע שלכם הוא גמד, למשל, לא הגיוני שהוא יהיה קוסם.
או גמד מחילות כוהן.
זה לא ברוח הדמות. 3.ועצה אחרונה - אפשר וגם רצוי לקשר את הדמות שלכם למה שקרה בעבר בעולם הרומח, לדוגמא:הדמות שלכם היא מג צעיר וחלוש, שקורא ברשומות אסטינוס על רייסטלין, מושפע ממנו ומתוך שאיפה לכח מחליט ללכת בדרכיו ולעשות את המסע שרייסטלין עבר. אני עצמי לא אשחק כדי לארגן לכם את העניינים.. *נופר כרגיל נדחפת לכל מקום*. משחק נעים!
שרשור מסודר. כל מי שמשחק משרשר לפה את התיאור הכללי של הדמות שלו. השרשור ייגמר בגבול מסוים, כי אי אפשר שיהיו 20 שחקנים, הקבוצה תהיה חזקה מדי והמשחק לא יהיה כיף. ושתי הערות חשובות - 1.זה שכולכם רוצים להיות מושלמים וחזקים ויפים זה בעיה שלכם, מה לעשות שזה לא בר ביצוע. כל דמות מתחילה מרמה 1, לא משנה בכמה קרבות היא נלחמה בעבר. ההרפתקה שלה מתחילה עכשיו.