Cyst in my breast

galias3

New member
Cyst in my breast

So... we went all the company to health check and they found I have this small cyst in my breast. Small or not I freaked out and have some horror thoughts now. I always think that as Endometriosis "lucky one" we are more vulnerable to other dangers and any kind of tumors. Would like to hear your opinion and if anyone have same experience and if it was "only" cyst or ....

זואילי

New member
בדיקות שד

מהפעם הראשונה שביקרתי רופאי נשים, החל מגיל 16 תמיד הרופא/ה מיששו לי גם את השדיים. זוכרת שעשיתי ממוגרפיה פעם ראשונה בגיל צעיר מאוד ולא מקובל. מכיוון שרוב שנותיי נדדתי בין רופאים ובדיקות, אז כבר בשנות העשרים החלפתי את המישושים של הגניקולוגים במישושים אצל כירורג שד ומאז אני עושה את זה כדבר שבשיגרה פעם בחצי שנה (כולל אולטרסאונד שד). ממוגרפיה אני עושה פעם בשנה בגלל הסיפורים המשפחתיים, כבר משנת 2002. נהוג לשלוח אישה לפני IVF גם כן לבדיקות שד טרם היא מתחילה טיפולים. אני חושבת שזה נושא שחייב להיות במודעות של כל אישה, גם אם היא לא אנדואית. מהיכרותי מקרוב מחלקות אונקולוגיות - יש המוני נשים צעירות שהסרטן נחת עליהן כרעם ביום בהיר וזו אחריות של כל אחת להיות עם היד על הדופק ולהיבדק לפחות אצל כירורג שד באופן קבוע. הרבה הרבה בריאות לכולנו

ציסטה בשד

גלי יקרה לפני מס' חודשים בבדיקה עצמית לחלוטין, שמתי לב שהשדיים שלי קשים ובאחד מהם ישנו כמו גוש, מיד נקבע לי תור לכירורג שד והוא שלח אותי לאולטרסאונד שד - כמוני כמוך - יש לי ציסטה בשד, קטנטנה, נחרדתי ובכיתי במהלך האולטרסאונד כי "למזלי" אני מייצרת ציסטות כנראה בכל מקום בגוף. לדברי הכירורג זה לא משהו נוראי ויש להיות במעקב אחת לחצי שנה. אז נרגעתי ואני חיה איתה בשלום וגם היום אני מצליחה למשש אותה ויודעת שהיא עוד שם.... אל תיבהלי רק תהיי במעקב של כירורג שד בכל מקרה הם יודעים יותר טוב מאיתנו לא? שולחת לך
מרגיע

הגולשת3

New member
גם לי הייתה ...

עשיתי ברור שלם אחרי האוטרסאונד גם FNA שזה לקיחת דגימה בהרדמה מקומית ומצאו שהכל שפיר. שמחחתי שלאחר זמן (לא זוכרת כמה...) היא נעלמה. מאז אני במעקב כל חצי שנה אצל כירורג שד. שאלתי אותו אם הוא חושב שיש קשר לאנדו - אמר שלא חושב/לא יודע... נו... מה ציפיתי מישהו בכלל יודע משהו על אנדו חוץ מכמה גניקולוגים משוגעים לדבר??? הכי חשוב לא להזניח ולבדוק. בהצלחה

גם לי יש גושים בשד

וגם אני גיליתי אותם לפני שנה במישוש, והלכתי לרופא והוא שלח לא.ס ואמר שבאחד יש פיברואדונומה שזה גוש קטן ולא ממאיר ובשני יש ציסטה קטנה ולא מזמן הייתי אצלו שוב והוא אמר שהכל בסדר ושלח לא.ס לראות שזה לא גדל וברוך ה' יצא בסדר, הכל שם אבל זה לא גדל. מקווה בשבילך שזה באמת כלום וטוב שבדקת
. אני מ
ת כדי לברר האם מישהי מכירה כירורג שד טוב בהוד השרון שמקבל במכבי, אני כבר לא בכללית.

מוכר,מפחיד ../images/Emo24.gif

ההורמונים ברצף מעניקים לנו כל מיני "מתנות" ואיתן גם חרדות קיומיות, מאד מובן. מקוה שזה "רק" ציסטה

קרנון32

New member
אצל מי עושים בדיקת שד? סליחה על הבורות...

חוץ מרופא נשים! לא עשיתי נראה לי מגיל 16

shr8

New member
ממליצה על ד"ר דפנה ברסוק-מקבלת ברעננה. פשוט..

מקסימה. ממש נשמה טובה. היא עובדת באיכילוב ובאסותא. אבל יש לה מרפאה ברעננה. הטלפון 09-7414147 או 09-7432030 המומחיות שלה היא שד. בהצלחה! שרון

זואילי

New member
לנשות הכללית, מהמרכז

ד"ר לזאוסקס טוביה, כירורג שד מצויין לטעמי. קיבל בעבר בקטוביץ' ועכשיו כנראה עבר לזמנהוף.

למעלה