cw-v1 מישהו יודע איפה למצוא את הפרקים בעונה הראשונה של קלון וורז(לצפייה באינטרנט)?
T Torian New member 11/5/05 #1 cw-v1 מישהו יודע איפה למצוא את הפרקים בעונה הראשונה של קלון וורז(לצפייה באינטרנט)?
א אלעד אברון New member 11/5/05 #2 באתר הבית של מלחמת הכוכבים כן, זה מוצע לצפייה חינם - כל הפרקים של כל העונות. www.starwars.com
T tactical New member 11/5/05 #3 באתר הרשמי זה רק למנויי הייפרספייס אין שם את הפרקים הראשונים חופשי....
א אלעד אברון New member 11/5/05 #4 באמת? חשבתי שיש שם הכל. ושהייפרספייס זה רק לאיכות ממש טובה. יכול להיות שזה רק העונה החדשה ככה.
T tactical New member 11/5/05 #5 לאאא אחי..... בהתחלה באמת היה חופשי את הפרקים ברמה נמוכה אבל אחרי כמה זמן הורידו אותם... אם יש שם עדיין משהו זה אולי את ה-5 פרקים של VOL.2
לאאא אחי..... בהתחלה באמת היה חופשי את הפרקים ברמה נמוכה אבל אחרי כמה זמן הורידו אותם... אם יש שם עדיין משהו זה אולי את ה-5 פרקים של VOL.2
M MajorWinters New member 12/5/05 #7 הודעה שניה שאני מוחק... חבר'ה, אני אמצא את הדרכים שלי לראות את הפרקים. בין אם אני אראה את זה באתר הרשמי, בין אם אני אוריד ובין אם אני אקנה דיוידי. בבקשה, כל המלצה להורדה לא חוקית היא אסורה.
הודעה שניה שאני מוחק... חבר'ה, אני אמצא את הדרכים שלי לראות את הפרקים. בין אם אני אראה את זה באתר הרשמי, בין אם אני אוריד ובין אם אני אקנה דיוידי. בבקשה, כל המלצה להורדה לא חוקית היא אסורה.