cut the crap!

Dragon103

New member
cut the crap!

רוחניות זה לאנשים חסרי חיים! אז תמצאו כאלה!!!

Dragon103

New member
huh?

אם לא היית מתעסק/ת ברוחניות יותר מידי היית יודע/ת שמתנכל זה עם כ´ גם כן רוחני דיסלקט/ית

morning_star

New member
נראה לי שיש לאנשים פה קצת יותר

חיים מלך... אנחנו לפחות דנים בנושאים הקרובים לליבנו במקום לשוטט ברחבי הנט ולהשמיץ אנשים אחרים. ואין קשר בין התעסקות ברוחניות לבין דיסלקציה או כתיב. ולי אישית יש מספיק חיים כרגע (עד שיתחיל הסמסטר הבא) - אז, רק אם יש לך משהו קונקרטי להגיד (כי להשמיץ קל, להגיד דברי חכמה - לא) - ברוך הבא. אם לאו - אתה יודע איפה הדלת. שלך הנווד

אלדר

New member
דרקון לעולם אבל לעולם!!!!!

אל תרד על שבי!!!!!!!!! שהוא פי כמה וכמה גאון ממך בהכל!!!!!!!!!! לעולם לא!!!!!!!!! ורוחניות זה משהו שאתה לא מסוגל לדמיין עכשיו בכלל!!!!! אתה פשוט אפס גמור!!!!!! ואין לך מה להגיד בנושא!!!!!!!! כי אם אני ישאל אותך תפרש לי את המושגים האלה אתה לא תוכל!!!!! אז אנא משהו כי אתה משועמם!! 1) תפרש לי אלוהים מהו 2) תפרש לי "הילה משהי 3) תפרש לי מזה רוחניות בכללי 4) תפרש לי את המילה ישות 5) תפרש לי מה כולל בתוכו "מיסטיקה" 6) אני יכול להוסיף לך כאן הרבה אבל אין לי כוח כי אתה לא שווה את זה וזה 6שלך!!! אתה ממש אפס!!! ממש... אז אל תדבר על מה שאין לך בו מוסג...... שלך אלדר

אלדר

אלדר חברי מדוע אתה מפגין כעס ומשמיץ את דרקון רק מכיוון שהוא השמיץ את שבי ואת הרוחניות האם אתה לא תלמד מפעולותיו את שהוא לא נכון לעשות ועל ידי כך את הנכון אם כן אז מדוע אתה נוהג בדיוק כמוהו.. אני מבין שאתה במצב רגיש אבל חשוב על דבריך ופעולותיך.. אור ואהבה ממני חברך אמיר

אלדר

New member
אמיר!!!! אין לי כוח להיות הוגן!!!

ככה שאני אומר מה שבה לי בלי לחשוב ולשקול!! זכותי!!!!! ואני עושה את זה בגלל מצבי כי נמאס לי כבר מהכל!!! ממש נמאס!!! שלך אלדר

אז אני מבין שצדקתי...

החיים כן התנקלו לך..
שבי... הדיסלקטי (אירוני למרבה העובדה שהמורה בכיתה א´ כל כך התגאתה בו שאין לו כמעט בכלל טעויות כתיב...) מבקש סליחה שאני דיסלקטי (למרות שאני לא, עובדה! דיסלקציה היא "בעיה" שאו שיש לך או לא!)... באמת לא בסדר מצידי

למעלה