custum order

custum order

יצא לי כמה פעמים לעשות הזמנות מיוחדות וכן, היו מספר פעמים שביקשו ממני משהו מסוים ונעלמו... עוד בשלב ההתכתבות... מה כדאי לענות למישהו ששואל על פריט מסוים בצבעים אחרים? האם להתחיל סדרת קונבואים מתישה או לבקש ממנו קודם לרכוש את המוצר ואז לבדוק את ההעדפות? אני מקווה שאני מובנת. מה שקורה, זה שאני אומרת שאני יכולה לעשות פריט בצבעים מועדפים ואז מתחילות עוד שאלות שבסופן רכישת המוצר או העלמות...שממנה אני מנסה להימנע. אגב, כל פעם נהגתי אחרת. פעם העליתי מוצר שהוא custum order על התמונה ואז הוא נרכש. פעם הכנתי והעליתי את המוצר לפי הבקשה ורק אז הוא נרכש.. ופעם ביקשתי שיקנו את המוצר ושאני אכין לו בצבעים אחרים (אם זה מוצר זהה...) וזה בדרך כלל קורה אחרי קונבו ובו בירור הצבעים והדרישות המיוחדות כמובן.. אשמח מאד להארותיכם ובעיקר איך אני שומרת לקוחות מתעניינים ולא "מבריחה "אותם...

zMissLiz

New member
תגובה

תדמייני שאת נכנסת לחנות, שואלת בקשר למוצר מסויים מספר שאלות ולבסוף את מחליטה לא לקנות. כך גם באטסי. לפי הדרך שלך זה נראה לי לגיטימי להתחיל קונבואים כדי להיות בטוחה שמוצר שהלקוח רוצה להזמין יהיה באמת כמו שהוא רוצה, אחרי הכל זאת הזמנה מיוחדת והיא צריכה להיות בידיוק כמו שהלקוח בקש ממך ולכן דרושים לכך מספר קונבואים. כנראה שפשוט לא היה לך מזל ומספר לקוחות נעלמו.

תודה רבה , את צודקת...

פשוט ששתיהן נשמעו מאד רציניות... אבל אחת מהם קנתה היום את המוצר אז כנראה שסטטיסטית זה בסדר
בכל זאת הייתי רוצה לשמוע עוד תגובות, מניסיום שלכן איך אתן נוהגות עם פריטים בהזמנה מיוחדת?

bartal4

New member
אם יש הוצאה משמעותית

והפריט לא יימכר בקלות ללקוח אחר כדאי לקחת כסף לפני שמתחילים לעבוד .

milshake

New member
אני בד"כ מכין סקיצה ומראה להם

זה לא דורש ממני יותר מדי זמן.. בכל מקרה למדתי שעדיף לא לענות ישר עם מחיר ברגע שפונים אלי. עדיף להעביר איזה 2-3 קונבויים כדי להסגר על מה הם בדיוק רוצים (אפילו אם את יודעת), כדי שהם ירגישו בנוח וסגורים עם זה, ורק בסוף לציין שזו עבודה מיוחדת וזה המחיר. האמת שהדברים שלי לא יקרים מדי לייצור בד"כ, אז אני לא מכריח לרכוש לפני.

לי היתה מכירה אחת בהזמנה מיוחדת

והיחידה בחנות
במקרה שלי היא ביקשה להחליף צבעים בעבודה קיימת ולשנות כיתוב למשהו אישי, החלפנו מספר קונבואים לפני הרכישה, הבהרתי גם שאני מתחילה לעבוד על הפריט רק אחרי שמבוצע תשלום (כמובן שהייתי מאוד דיפלומטית ונחמדה...במטרה לא להבריח אותה, אבל היה חשוב שהיא תבין שאני לא יכולה ליצור משהו עם שם ספציפי שהיא מבקשת בלי לדעת שהיא קונה את זה, כי אח"כ אין לי מה לעשות עם זה...) הכנתי רשומת פריט מיוחדת בשבילה, המשכנו בהתכתבות כדי לוודא שיש לי את הצבעים שהיא רוצה ואחרי שהיא הרגישה בטוחה, היא שילמה ואז רק יצרתי עבורה את העבודה. כדי לשמור שהיא לא תברח ולשדל אותה להזמין, ציינתי שאני יכולה להוסיף גם כיתוב של תאריך לידה ללא תשלום נוסף, כי מבחינתי זו לא תוספת של המון עבודה ומבחינת חומר זה זניח, אז השתלם לי להציע לה את זה ולמשוך אותה להזמין...

shayque

New member
להכין premade listing

אני לא מתחיל ללוש את החומר עד שהתשלום מועבר לחשבוני. לקוח שבאמת מעוניין במוצר וסומך עלייך כמעצבת, לא יהסס לשלם מראש.

האם אתם שולחים תמונה של המוצר המוגמר

לפני השילוח כדי להיות בטוחים שהלקוח יהיה מרוצה?

liluchic

New member
יאפ :)

כן. אבל מציבה עובדות בשטח. כלומר, שמה תמונה של המוצר בתוך האריזה (כשהיא לא סגורה עדיין כמובן), ואם נגיד הוספתי משהו ללא תשלום אני גם רושמת שהוספתי כך וכך כי הם לקוח נהדר או משו כזה. בכל מקרה אם לא לפני, אז אני מוסיפה תמונה בפידבאק שאני נותנת להם. זה גם מקום פרסום נוסף לעצמך..

למעלה