custom order

אפ5

New member
custom order

לקוחה התכתבה איתי אתמול בערב עד הלילה לגבי מוצר שצריך לשלוח אלי תמונות כדי ליצור אותו. בסופו של דבר שלחתי לה custom order וביקשתי שתשלם כדי שאוכל להתחיל לעבוד עליו. היא צריכה אותו לתאריך מסויים וקבענו שאני אשלח אותו ביום שישי. סגרנו בזה שהיא משיגה תמונות באיכות גבוהה יותר ואח"כ משלמת לפי מה ששלחתי לה (יצא מסורבל). קמתי הבוקר לגלות שהיא עדיין לא שילמה אבל שלחה לי את התמונות באיכות הטובה. מה עושים? להתחיל לעבוד על המוצר אפילו שעוד לא שילמה כדי שיגיע אליה בזמן? לוקח זמן להכין את המוצר ואם אני לא אתחיל היום אין סיכוי שיהיה מוכן ליום שישי לשליחה. מה אתם ממליצים?

E i t a n 47

New member
האם תוכלי למכור את המוצר במקרה ולא תקנה?

אם תוכלי להכניס את המוצר לרשימת המוצרים אז אפשר להתחיל לעבוד. במקרה והיא לא תקנה יהיה לך עוד מוצר. אם המוצר לא מתאים להכנס לרשימת המוצרים ,אזי לא הייתי ממליץ להתחיל לעבוד.

אפ5

New member
המוצר מבוסס על תמונה

של הלקוח כך שאני לא יכולה להכניס את המוצר לחנות. בינתיים התחלתי לעבוד במחשב אז אני לא משתמשת עדיין בחומרים, "רק" זמן עבודה. אם אני לא מתחילה זה יגרום לעיכוב וישלח רק ביום ראשון. נראה לי שזו לקוחה רצינית. יש סיכוי גבוה שהמשלוח יגיע עד השמיני בפברואר לארה"ב?

RolyzCreations

New member
לא נראה לי שזה משנה אם תשלחי בשישי או ראשון

מבחינת הדואר הכוונה.

אפ5

New member
אם אני שולחת בשישי

זה יצא ביום ראשון לא? ואם בראשון זה יצא ביום שני או שאני טועה?!

milshake

New member
זה בכלל לא בטוח

למעשה אני וויתרתי לגמרי על התורים של שישי. הרי ברור ששום דבר לא יוצא עד ראשון, ואני מאמין שאם שולחים ראשון על הבוקר זה לא שונה מאשר לתת את החבילה בשישי. חוץ ממה שהלקוח רואה כמובן. אבל תעשי ניסוי ותבדקי, תראי אם אכן תשלחי בשישי, מתי החבילה עוזבת את הארץ :) אם יהיה לך גם חבילה לשלוח בראשון בבוקר זה יהיה מעניין

אפ5

New member
אני אעשה ניסוי

יכול להיות שתהיה לי חבילה לשלוח גם בראשון. עדכונים בהמשך...

סיגליתא

New member
לפי המידע שקיבלתי אצלי בדואר

ביום שישי לא יוצא דואר, לעומת זאת ביום ראשון יש איסוף דואר למשלוח בשעה 11 בבוקר ואחכ עוד אחד אחה"צ

אפ5

New member
סוף סוף!

בעודי כותבת את התגובה הלקוחה שילמה.

סיגליתא

New member
../images/Emo45.gif איזה לחץ חחחחחח איך אנחנו חיים לפי השעות

השלהם חחח, העיקר נגמר טוב

nbrosh

New member
לא להכנס לזה!

סתם תצטערו שתיכן. זה אף פעם לא יוצא כמו שהלקוח דמיין. מנסיון

zMissLiz

New member
יש בזה היגיון אבל!

נכון הלקוח לא תמיד מרוצה. אם תיתן לך עוד הזדמנות להכין אחד חדש תבקש תשלום נוסף!!

אפ5

New member
יש פה אי הבנה או טעות בשרשור

תקראי למעלה את נושא השיחה...

zMissLiz

New member
התכוונתי לתגובה שמעלייך

היא אמרה שזה אף פעם לא יוצא כמו שהלקוח ביקש, לכן אמרתי גם מנסיוני כמורה לציור ואחת שעושה הזמנות לציורים לא תמיד הלקוח מרוצה ולכן יש לבקש תשלום נוסף אם יש אפשרות להכין את הפריט שנית התגובה לא בדיוק הייתה מכוונת להודעה הראשית, היא הייתה מכוונת לתגובה שנכתבה להודעה מקווה שהבנת

אפ5

New member
תשלום נוסף

למה? איזה פריט להכין שנית? בלבלת אותי וגם התגובה שלפניך בלבלה אותי

zMissLiz

New member
סורי

היא אמרה לא להכנס לזה, הכוונה לא להתחיל למכור פריטים שהוכנו בהזמנה אישית מהלקוח כי יש מקרים שהלקוח לא מרוצה מהתוצאה הסופית ולכן תצטרך לעשות את הפריט שוב. =(

אפ5

New member
הלקוח יכול להיות

לא מרוצה גם מפריט שראה וקנה כי הצבעים לא נראים לו כמו באתר ולא מוצאים חן בעיניו או כל סיבה אחרת. אין לזה סוף. לדעתי, אם נבוא בגישה כזאת לא נמכור כלום. המוצר שאני מוכרת מיועד להיות custom made מדובר בזה: http://www.etsy.com/listing/64665477/custom-doll-with-your-girl-photo

zMissLiz

New member
כל אחד מעדיף משהו אחר

וכן ברור שהלקוח יכול להיות לא מרוצה מפריט מוכן שקנה כבר אבל כשמדובר בהזמנה אישית הלקוח מצפה לראות בידיוק את מה שהוא דמיין לעצמו

למעלה