Cup של SPECTRA2

Julia1976

New member
Cup של SPECTRA2

שלום לכולן, רציתי לברר האם גודל ה-Cup שיש לי מתאים לי: החלק הרחב שלו מגיע לי עד לקצה של ההילה, אין לי סדקים או משהו כזה, אבל - אני שואבת כבר 7 חודשים (עוד שבוע הקטנה שלי תחגוג 7). אני שואבת מאז הלידה, ב-4 חודשים אחרונים (מאז חזרתי לעבודה) בשעות קבועות (9,12,15)+בערב (אחרי שהבובה שלי הולכת לישון) וגם בבוקר לפני העבודה. משני הצדדים יוצא לי באופן קבוע 60CC, נדיר ביותר 80CC. הילדה על הנקה מלאה+מוצקים. בסופי שבוע אני כמעט ולא שואבת - רק הנקה. חוץ מהכמויות אין שום בעיות, כרגע לפחות. למישהי יש רעינות מה זה יכול להיות? אולי כמות הצינוריות בשד לא מספיקה?

1טלטלים

New member
מה יכול להיות

כמה דברים: יש נשים שלא "מגיבות" טוב לגירוי של המשאבה ובפרקטיקה אין להם שום בעיה להניק מלא ורגיל ולספר כמויות החלב שתינוק זקוק להם.לחץ ,מתח,סיבה מלחיצה ועוד יכולים להשפי גם לא מעט על רפלקס שחרור החלב. ניסית לכוון לעוצמה יותר גבוהה?(כמובן מתחילים מנמוך ועולים בהדרגה לגבוהה ? בלאי של משאבה:בדקת אם כל החלקים,מנוע...טובים ולא שחוקים,שבורים,תקין. האם את מעסה את השד לפני ובמהלך השאיבה? אפשר גם להניח משהו חם,לעסות ואז לשאוב,לשאוב גם כאשר לא יוצא כלום,על "ריק"?

Julia1976

New member
הבהרות

ערב טוב טלטלים, קודם כל תודה על התשובה. אני כנראה מסוג הנשים הללו שעדיף להן לשבת בבית עם התינוק שלהן ולהניק. אבל, מה לעשות, נאלצתי לחזור לעבודה ולשאוב
מדובר בתופעה שנמשכת כמעט 7 חודשים, יום יום, ככה שלא נראה לי שזה לחץ או משהו כזה.את המשאבה קניתי חדשה לגמרי, לכן לא נראה לי שזה בלאי, אבל אבדוק שוב.אני עושה עיסויים כל הזמן - ככה החלב משתחרר יותר מהר ויחד עם זאת לוקח לי 30-40 דקות כדי להגיע ל-60CC משני הצדדים. מהתאור שלי זה לא נשמע לך שגודל ה- Cup לא מתאים לי?

1טלטלים

New member
מקווה...

שדווקא את לא שייכת ל"קבוצה" הזו..רק ציינתי זאת,זה באמת קורה וקיים. וכל הכבוד על הנחישות(מורידה כובע)! ניסית לקחת כמוסות של חילבה (ידועה (הוכח מדעי) כמגבירות תפוקה? תיאור של ה CUP ,בגלל שזה רק תיאור וירטואלי, לא מתיימרת להגיד שהחצוצרה מתאימה לך,ניסית לגשת ליועצת ולקבל חוות דעת ? טכניקת שאיבה? אני אנסה לחשוב על עוד אפשרויות...אם יהיה משהו אעדכנך. באופן כללי אם חצוצרה לא מתאימה ,מרגישים זאת מהתחלה וכעבור זמן מה אף נוצרים סדקים ופטמות רגישות יותר לשאיבה...

Julia1976

New member
המשך...

רותי, תודה רבה על הרעיונות. מהתאור שלך לבעיה בחצצוצרה נראה שזה לא המצב אצלי. אני מגיע מאוד מהר לעוצמה המקסימלית ורוב השאיבה מתבצעת בעוצמה זו, 5 פעמים ביממה. אין לי סדקים או רגישות כלשהי בפטמות. לגבי כמוסות חילבה - לא ניסיתי, שמעתי שחלק מהתופעות לוואי שלהן זה הורדת לחץ דם ואני גם ככה סובלת מל.ד. נמוך. פחדתי להגיע למצב של איפוס כוחות. עם כל כך הרבה שאיבות הייתי צריכה המון כוח ותמיכה של בעלי היקר. לגבי טכניקת השאיבה התעדכנתי כאן בפורום - מאוד עזר לי (3,5,7). אבל הכי עוזר כרגע שאנחנו "עמוק" בתוך המוצקים וזה מאפשר להוריד קצת את כמויות החלב. אם מקודם בכל ארוחה הייתי צריכה לספק 180CC, עכשיו בנוסף לארוחת פירות/מרק צריך רק 120CC. נ.ב. אני דווקא מורידה את הכובע בפני השואבות הבלעדיות! זה לא הייתי מסוגלת לעשות, נשמע לי מעבר ליכולות שלי. אז כל הכבוד לכן בנות!

1טלטלים

New member
OK

מממ...תיארת שירידה בכמויות היא מעין יוזמה שלך אם תינוק דורש פחות אז את מיוזמתך גם שואבת פחות?!מקווה שהבנת את כוונתי :) אולי זאת הבעיה ,הרי ציצי זה מפעל שעובד לפי דרישה ,דרישה יורדת גם כמויות בייצור יכולות לרדת. תראי תמיד אפשר לעלות את הכמויות עם שאיבה נמרצת יותר והנקה,כמוסות חילבה אכן אל מתאמיות לך כל כך בגלל שהם יכולים לגרום לירידה בל"ד(בנוסף לא מומלץ לנשים שסבולות מהיפוגליקמיה(סוכר נמוך בדם)) ועוד התוויות. תעדכני איך הולך לך עם המוצקים ושאיבות. מצטרפת אלייך- באמת להיות שואבת סדרתית ובלבדית עבודה קשה ומפרכת,אני מאמינה שלכל אמא יש כוח מיוחד לעשות ולעמוד במשימה הקשה ,כמובן עניין של תמיכה ואהדה בנשוא הם כלי עזר מרכזיים,העצמה של אמא. כל הכבוד בנות ! הרבה כוח!

Julia1976

New member
כנראה שלא הייתי ברורה מספיק

רק לאחרונה יכולתי להוריד את מס' השאיבות (עם כניסת המוצקים להילוך גבוה), אבל במשך כל תקופת השאיבות (6 וחצי חודשים ליתר דיוק) הכמות תמיד עמדה על 60CC משני הצדדים אחרי 30-40 דקות של שאיבה עם עיסוי עמוק של השד. ושוב תודה לך.

למעלה