Cunninlynguists-Southerunderground

volatile

New member
בבקשה...

01 Intro 02 The Evil That Pens Do 03 Line Drop 04 FYIRB (remix) 05 Pause 06 Good Combination 07 Velocity 08 How U Doin? Feat Mecca 09 Celly 10 Murder in the Verse Degree 11 Pebble Jam 12 Obligatory Posse Cut Feat Breez Evahflowin, Deacon the Villain, Kno, Mecca, iCON the Mic King, Pumpkinhead, GMS, Elite, Kameel-Yen, Poison Pen and Squijee 13 Fin

Itai S

New member
זה רק אני או ש*תמיד* יש לך

3 עותקים אחרונים.....

volatile

New member
אלה אכן באמת ובתמים, שלושת העותקים

האחרונים, והם ימכרו לראשונים שיזמינו (וישלמו כמובן). פלג.

Blood

New member
המלצה לפלג..

חלק גדול מהאנשים פה לא מכירים את ההרכבים, ולכן רצוי לתת לינקים לדוגמאות של כמה שניות לשירים (אם יש..)

volatile

New member
ברור שיש

והנה כמה לינקים אבל אישית אני ממליץ לאנשים ללכת להוריד מתוכנות השיתוף, במידה והם אהבו לקנות ולהפגין תמיכה, חוץ מזה שאין תחליף לדיסק מקורי, ככה שיווקתי את קאנינג ואני מאמין בשיטה וביושר (של חלק מהאנשים). http://hiphopinfinity.com/Albums/default.php?action=review&itemid=1760 - קטעים מהאקסטנדד פאם. פלג.

volatile

New member
אני אסביר שוב.

זה דיסק שחברת ההפצה העצמאית שאני עובד איתה מפיצה, אני כעיקרון מזמין רק כמות Bulk (גדולה יחסית אבל עדיין קטנטנה ביחס ליבואניות דיסיקים) של קאנינג, אבל, במשלוח אני יכול להזמין עוד דיסקיפ, מכיוון שאין לי כוונה להיתקע איתם או להביא אותם למטרת קידום שלהם, אבל חשוב לי בכל זאת לעזור לקדם ולהפיץ ולספק את צרכי הלקוחות שלי, אני נותן את האופצייה לבקש ממני בקשה פרטנית לאחד מהדיסקים האלה, ואני אביא אותו (לא בכמות בבודדים) מיותר לציין שהרווח שלי על הדיסקים האלה בגלל הכמות שאני קונה הוא כמעט אפסי. פלג.

volatile

New member
להקפיץ? כן... שווה? כן... חשוב? כן!

יאללה, למי שאהב/אוהב את קאנינג, הזדמנות טובה לגמול להם כמו שצריך, כי בהבדל מכל חברת הפצה אחרת, החברה שקאנינג עובדים איתה היא חברה עצמאית שמשלמת להם כמו שצריך, ומאחר והם לא מוכרים כמויות גדולות בסטנדרטים אמריקאים, זה רק כסף תמיכה כדי שהם יוכלו להמשיך לעשות את המוזיקה שאתם אוהבים. פלג.

BIGO-G

New member
נחמד נחמד

אבל אתה לא ממש מבין בשיווק לפי כל מה שאני רואה..

volatile

New member
מבין או לא מבין

דחפתי לבדי מעל לחמישים יחידות של דיסק אנונימי מאוד, בלי שום שיווק בשום מקום מפה לאוזן. אני מקבל בונוסים במקום עבודתי כל חודש על העלאת ממוצע המחירות. תקליטני היפ-הופ קיבלו גרסאת תקליט של האלבום. קטעים מהדיסק הושמעו במעבדה, קובי גם פרסם את הפרטים על איך ליצור איתי קשר. וכל זה היה בתקופת שירותי הצבאי שיצאתי פעם אחת בשבוע הביתה. אה גם תרומה של רווחי 3 עותקים שהועברו לפתחון לב (שעושים עבודת מצווה) במסיבה של העסק שחור, הייתי יכול למכור הרבה יותר עותקים אם היו לי קיימים כאלה במלאי ואם הייתי מסתדר עם בעיות הייבוא שהיו לי בתחילת הדרך (מכה בברזל בעודו חם) אבל עדיין הדיסק מחר יפה, בהפצה עצמאית דרך מפיץ אחד בלבד. פלג.

DoubleD

New member
ויש הודעות

שלא.
thats why i'm jumpineyshen it up. |נשיכה|DouBle-D-

למעלה