Cunninlynguists-Southerunderground

volatile

New member
Cunninlynguists-Southerunderground

אני עובד על להביא את הדיסק לארץ באמצע אפריל בכמות מוגבלת מאוד של עותקים. הדיסק יוצא בתחילת אפריל לחנויות בארצות הברית. דיסק הבכורה המאוד מוצלח של ההרכב עדיין נמצא אצלי במלאי קטן (3 עותקים אחרונים בהחלט). ומי שמעוניין לקנות אותו מוזמן לפנות אלי (איך פונים אלי פרטים בהמשך). עבור מי שלא מכיר את ההרכב אני אספר עליו קצת. מדובר בשלושה ראפרים מדרום ארצות הברית שעושים היפ-הופ קליל עם נגיעות אולדסקוליות (מהימים של הפרהסייד, ג'וס קרו ועוד רבים וטובים) מצד אחד, ומהצד השני עושים היפ-הופ עמוק ורגיש. ההרכב מורכב מ - Kno (מפיק בחסד וראפר בהרכב), Deacon The Villan (ראפר) ו - Mr. S.O.S. (ראפר). אלבומם הראשון Will Rap For Food עשה סערות באנדרגרואנד בכל ארצות הברית. מכר יפה (בהפצה עצמאית) וצבר להם מעריצים רבים בכל העולם. באלבום החדש מתארחים, Masta Ace הוותיק, Tonedeff (הראפר המהיר בעולם לדעתי הוא לוקח את טוויסטה בסיבוב), Cashemere The PRO ו - Supastition, על ההפקה יושבים קנו (שחזר משופשף מאוד), RJD2, דומינגו (המפיק של KRS-1) ו - Freschet Prose. הוא מכיל 16 רצועות, כאשר 2 מהם הם אינטרלודים אינסטרומנטלים יפהפיים כמיטב המסורת של האלבום הראשון וטראק אינסטרומנטלי מעולה שחותם את האלבום. האלבום יעלה בין 70 ל - 80 שקלים, אין לי עוד מחיר סופי אבל סביר להניח שהוא יתאזן באמצע ב - 75 שקלים. יש באפשרותי להביא עוד אלבומים מחברת ההפצה שאני עובד איתה. ואני ישרשר אותם אחד אחד בשרשור הזה. אם מישהו מעוניין באחד מהאלבומים שיודיע לי כי אין לי שום כוונה לשמור מלאי שלהם. בנוסף, במידה ויישארו עותקים מהאלבום הראשון של קאנינג אני אמכור את 2 האלבומים בחבילה אחת במחיר של 120 (במקום 145). פרטים ליצירת קשר: מסרים אישיים פה, או באימייל [email protected] או באייסיקיו : 338162. תודה רבה. פלג.

volatile

New member
Atoms Family - The Prequel

דיסק אנדרגרואנד מהמשפחה המורכבת שיצאו ממנה Cannibal OX, היפ-הופ חללי, אפל, ומעניין. על ההפקה : Jest-One, Cryptic-One, T-1 ועוד. מחיר הדיסק : 70 ש"ח.

volatile

New member
Centa of Da Web / Atoms Fam

הדיסק הוא בעצם שילוב של 2 EP's. הראשון של ההרכב סנטר אוף דה ווב (שוחרר לראשונה ב - 96) והשני הוא הדיסק הראשון שהאטומס פאמילי הוציאו, הוא מאוד נדיר והפיק אותה Cryptic-One. מחיר : 70 ש"ח.

volatile

New member
Extended Famm-Happy F*ck You Songs

הרכב אנדרגרואנד שמורכב מ - Tonedeff, Pack FM, Substantial ו - Session. דיסק קליל, נעים לאוזן ומאוד מוצלח לדעתי. מחיר : 70 שקל.

volatile

New member
Maspyke - The Blackout

MASPYKE קמו כהרכב ב - 91, חיממו עבור טרייב קולד קוואסט, גורו, EPMD. ביחד השלישייה שילבה את הסטייל העצבני והמחוספס שלהם, דרך ליריקס כבדים והרבה נשמה. ההרכב נבחר כאחד מתוך מאה ההרכבים המשפיעים ביותר בהיפ-הופ ע"י URB. מחיר : 70 שקלים.

volatile

New member
Supastition - 7 Years of Bad Luck

Supastition, ראפר ניו-יורקי, בעל סגנון ייחודי ומלא חיים. יותר פירוט ניתן למצוא בביקורת שלי על הדיסק באגף המאמרים של הפורום. מחיר הדיסק : 70 שקלים.

volatile

New member
Tonedeff - Archetype

דיסק הבכורה של הראפר המהיר בעולם, מתארחים בדיסק שאר האקסטנדד פאם, Rise, Supastition ו - דיקון מקאנינג. מחיר : 70 ש"ח.

volatile

New member
Boom Bap for Neanderthals

אוסף שירים אקסקלוסיבים, שמכיל רצועות מ - Kno, xtracts of Slang, Extended Famm, Single Minded Pros ft. Louis Logic, Kenneth Masters, Napsndreds, Genelec and Memphis Reigns, Yaggfu Front, The Understudies, CunninLynguists, Vast Aire and Supastition. ועל ההפקה יושבים : Kno, Freshchest Prose, Tonedeff, Definition, SMP, Omnipotent, Official, Genelec, Zeeby Zeeb, Esau, DJ Emmaculate, RJD2, Frequency, DJ Ese and Hipsta, Surgeon General מחירו לצרכן : 70 ש"ח.

volatile

New member
Euphony

דיסק מבית היוצר של אטומס פאמילי, בהפקת הלייבל שלהם Centrifugal Phorce. מתארחים בדיסק : Cannibal Ox, Aesop Rock, Yeshua dapoED, Alaska, Blueprint, LoDeck, Greenhouse Effect ועוד! מחיר : 70 ש"ח.

volatile

New member
Zion I - Mind Over Matter

דיסק מוערך מאוד יצא מחדש להפצה, שימו לב גם לדיסק החדש והמוצלח של ההרכב. מחיר : 70 ש"ח.

the xecutioner

New member
מצטער לפגוע לך בעסקים אבל

euphony הוא ממש לא דיסק מומלץ, לא על ידיי בכל מקרה. הפקות יותר-מדי-מוזרות, ראפ קשה-מדי-לעיכול. too strange 4 me

David Ochayon

New member
מצטער לפגוע לך בטעם אבל

Euphony הוא אחד הדיסקים הכי מעניינים ומחדשים ששמעתי בתחום שמהותו אמסיז ששרים על ביט... יש אפילו סיכוי שאני אזמין עותק.. נדבר עם פלג

the xecutioner

New member
הכל שם הרבה יותר מדי מסורבל וצפוף

מבחינת הסאונד של הדיסק איך אמר פעם איש שדחה אותי ממגמת קולנוע... הגאונות היא בפשטות

volatile

New member
אל תדאג לעסקים הם טובים

וכמו שכבר ציינתי הרווח שלי מהדיסק המדובר הוא אפסי וכל האופצייה היא שרות לקונים הנאמנים שלי
אבל על טעם וריח אין מה להתווכח, לדעתי כמו שדוד אמר מדובר בדיסק מעניין לאללה, הפקות מעולות, ראפרים טובים. והכל במקום, אבל שוב על טעם וריח אין מה להתווכח. פלג.

TakTik

New member
יש לך ראפר יותר מהיר?

או שפשוט לא שמעתה את טונדף....

GreeCheeMan

New member
זה רק אני,או שהפלואו והקול של טונדף

ממש דומים לזה של סגול טאבו?

למעלה