Cubase Essential 4

Cubase Essential 4

מה אתם אומרים? מה ההבדל העיקרי בינה לבין הגרסאות המלאות יותר? האם אפשר להעלות עליה פרוייקטים של SX3? תודה רבה לעוזרים, גלעד ארליכמן. נ.ב נעים לחזור לפה,לאחר כמה שבועות שהמחשב שלי היה בתיקון,הלך הארדיסק,מזל שגיביתי.:)

כמו שכבר אמרתי בעבר

גירסא מאוד חלקית הרבה דברים חסרים לדעתי ניתן לעלות פרוייקטים של כל גירסא מתחת ל4

תודה רבה לך ו...

תוכל לציין בפניי את ההבדל העיקרי בין התוכנות? למה אתה מתכוון בכך שאתה אומר שהיא חלקית מה חסר בה שהוא קריטי?? תודה.

אז ככה

בגדול באתר שלהם יש את כל ההבדלים מה שבעיני היה קריטי כשלימדתי את התוכנה עליה זה שלא היה אפשרות לנתב את הIN שלך....זה אומר שאין ערוץ לזה חלק מהבניית ערוצים לא קיים....לא בטוח לגבי הגרופים , אבל לפחות 5 מתוך ה11 לא זמינות אופציות הניתוב של הפלאגינים לא קיימת האי קיו הוא מהדור הקודם שלהם ויש עוד כמה דברים מעצבנים שלא עולים לי בראש אבל תקרא באתר של סטיינברג

שי תודה ו..

עוד שאלות קטנות ומעצבנות. למה הכוונה שלך כשאתה אומר שהיא אפשר לנתב את ה-in? ומה זאת אומרת "אופציות הניתוב של הפלאגינים לא קיימת"? זה אומר שאני לא יכול לשייך פלאגינים לערוצים מסויימים? לא נראה לי שזה זה אז בבקשה אודה לך אם תוכל לעזור לי... תודה, גלעד.

תודה רבה לך ו...

תוכל לציין בפניי את ההבדל העיקרי בין התוכנות? למה אתה מתכוון בכך שאתה אומר שהיא חלקית מה חסר בה שהוא קריטי?? תודה.

מה שאמרתי זה

שהIN של התוכנה , זה אומר הכניסות , לא קיימות בצורה שאפשר לראות אותן , מה שאומר שאי אפשר להכין פריסט הקלטה לכניסות רק אחרי הקלטה ובנינו , אל אל אל תקנה תוכנה חלקית , אתה רק תצטער על זה כל יום שיעבור , תחסוך עוד קצת ותקנה ביד שנייה מלאה , והרבה מוכרים בהצלחה

למעלה