CSS

Zeliran

New member
CSS

אני מנסה להשתמש ב CSS ב web application שאני עובד עליו אז יצרתי קובץ CSS חדש לפרויקט ובו הקוד:
p { color:red; }​
אבל כשאני לקשר את ה CSS לפקד label מסוים (ע"י רשימת שם קובץ ה CSS בפרופרטי של CSS Class) שום דבר לא קורה.. (אני מתקכוון לעמוד aspx..לא html)

Zeliran

New member
הודעת שגיאה מוזרה..

כל פעם כשאני טוען את העמוד אני מקבל את הודעת השגיעה(תמונה מצורפת) אבל הקטע הוא שכל הפקדים מתפקדים בסדר, והכל עובד כמו שצריך אז אני לא ממש מבין למה אני מקבל אותה כל פעם..

yuval k

New member
הוא אומר שהוא לא מוצא את קובץ

הסקריפט הזה - נסה להתקין אותו מחדש, כמו שכתוב, עם aspnet_regiis -c מתיקיית ה-framework... (אצלי זה C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322)

Zeliran

New member
עובד ../images/Emo13.gif

הבנתי מה היתה הבעיה, אבל פשוט חשבתי שזה לא הגיוני, משום שהכל עבד בסיידר גמור.. נו טוב.. רואים כאן טביעות אצבע של מייקרוסופט..

Zeliran

New member
הרשאות גישה?

אני רוצה ליצור 3 סוגי חשבונות משתמשים שכל אחד יכול להגיע לעמודים מסויימים אני שדפים מסויים לא יהיו נגישים למשתמשים בעלי חשבונות מסויימים, איך אני יכול לבדוק לאיזה חשבון המשתמש מחובר? ואז לדעת אם להציג לו את הדף שביקש או להפנות אותו לדף אחר?

yuval k

New member
פשוט תגדיר משתנה שמכיל את הרשאות

המשתמש, ותבדוק בכל דף אם קיימת הרשאת צפייה מתאימה.

Zeliran

New member
mmmmm.....

אני צריך שכל פעם שהמשתמש נכנס לאתר הוא צריך להכניס שם משתמש וסיסמא ברגע שהוא עושה את זה ומתחבר איפה ואיך אני יכול לדעת אם הוא מחובר ולאיזה חשבון? ואיזו בדיקה אני צריך לעשות בכל פעם שהוא נכנס לדף?

Zeliran

New member
אזזז

טוב, אז כדאי שאני אתחיל ללמוד על Sessions..
ואז אולי אני אשאל שאלות יותר חכמות

yuval k

New member
ואם אתה עובד עם FormsAuthentication

אתה יכול לאכסן ב-Ticket מידע שאתה רוצה... ראה פה, יש קוד דוגמה

Zeliran

New member
Access Denied

כשאני מנסה ליצור קבצים אני מקבל הודעה בסגנון שהגישה נדחתה לקובץ סידרתי בהגדרות של ה IIS שתהיה אפשרות write, אבל לא עוזר כבר שאלתי את זה כבר ממקודם נדמה לי, הספקתי לשכוח את התשובה..

Zeliran

New member
חפשתי... אבל

עבר מאז כנראה יותר מדיי זמן והיא כלל לא נמצאת בדפי הפורום..

yuval k

New member
כל הודעה נמצאת, גם אם בארכיון.

החיפוש מחפש גם בארכיון.

Zeliran

New member
IIS + ASPX = ?

מה אני צריך להגדיר בהגדרות של ה IIS כדי שאני אוכל להציג דפי aspx? עכשיו, כשאני מנסה להגיע לעמוד aspx, אני נדרש להכניס שם משתמש וסיסמא, ולא משנה מה אני מכניס, אני מקבל הודעה שאין הרשאה לצפות בעמוד הזה

Zeliran

New member
Hu?

משום מה כשאני מנסה לפתוח קובץ מסויים מה web page אני מקבל הודעה מסוג access denied וזאת למרות שעד אתמול הכל היה סבדר, ומאז לא שניתי שום דבר!

Zeliran

New member
בחירת תאים רקים ב ListView

איך אפשר לבחור תא ריק ב listView ואז להפעיל את ה event של activate עליו?

למעלה