CSS מעצבן...

[CooLeR]

New member
CSS מעצבן...

היי ובוקר טוב! יש לי שאלה על CSS. עשיתי קובץ CSS והעלתי אותו לשרת שלי על גבי קובץ אחר. אבל למה הדפים ממשיכים להיות בעיצוב של הקובץ הקודם? ב PWS הכל טוב, אבל בשרת שבו אני מאכסן, הוא ``משתמש`` בקובץ הקודם. כן, העליתי כמו שצריך, אפילו מחקתי את ההיסטוריה ואת הקבצי אינטרנט זמניים כדי לראות אם זה לא מהזיכרון של המחשב... אבל עדיין עם הקובץ הישן. עוד כמה דברים מוזרים: כשאני כותב בשורת הכתובת את הURL של הCSS, הוא פותח את הישן, _אבל_ כשאני פותח את הקובץ בתוכנת הFTP, אני מקבל את החדש. ניסיתי להעלות מספר פעמים את הקובץ. והכי מוזר: חלק מהגולשים רואים עם החדש וחלק עם הישן וכם אני בטוח שמחקתי את ההיסטוריה, ואת הקבצי אינטרנט זמניים... למה ומדוע???

זהר פלד

New member
כשאני לא יודע אני לא עונה...

למישהוא אחר יש אולי רעיון? (אגב, cooler, בשביל לשדרג הודעה למעלה חייבים לתת לה תוכן...)

תשובה...

לחלק גדול מאוד מהשרתים יש שרתי Cache... וגם לחלק מספקי האינטרנט, אבל לא לכולם. מה שעושים השרתים האלה זה בסה``כ כמו ה-Cache של אקספלורר, רק ברמת השרת... מיועד לגלישה מהירה יותר. גם באתר שלי זה קיים ואני מתחבר דרך בזק בינל` מהבית... בקיצור... אין לך מה לדאוג. זה לא משהו בשליטתך... תעלה את הקובץ וזה יתעדכן מעצמו.

[CooLeR]

New member
אני יכול למחוק משם קבצים?

כי זה ממש מעצבן... אפילו אם אני מוחק את קובץ הסטייל, עדיין אני רואה בו שימוש...

ברור...

העדכון של שרת ה-Caching הוא אוטומטי... יש לו מחזור עדכון שנקבע ע``י מנהל הרשת שהתקין אותו. רב השרתים מעדכנים אחת לשעה. אין לך גישה לשם.

[CooLeR]

New member
אבל זה כבר ים שלם שהקובץ הוחלף!

ומה אתה אומר על האיכסון של האתר החדש שלנו? רוצה?

אז זה כבר דורש בירור

עם מנהל הרשת של השרת שלך. ואם אין לך דרך לפתוח חשבון FTP, לשרת האכסון... מה אתה שווה?! ;-) סתם... תודה רבה. :)

[CooLeR]

New member
טם מישהו ידע להסביר לי זה יהיה

מצויין... זה לא שאי אפשר, אני פשוט לא יודע... מי שמכיר את הפאנל ניהול של אינטרוויז`ן, שיצור איתי קשר באייסי 94906004

למעלה