CSI Miami פרק 4.14 ספויילרים

• פותח הנושא b_dna
  • פורסם בתאריך

b_dna

New member
CSI Miami פרק 4.14 ספויילרים

אם מישהו רואה ויודע לענות לי על השאלה: הולכים להוציא את ראיין מהסידרה? בגלל כל הקטע של העין.. הוא הסתבך עם המפיק או הבמאי או משהו?

deathcaster

New member
למה אתה חושב ככה ?

סתם עושים אנגל על הדמות שלו. בסוף כמו שגריסום עשה ניתוח באוזניים , הוא יעשה גם ניתוח והכל יהיה בסדר. היה פרק סבבה, עם הבעל של הג'ינג'ית מ"סקס והעיר הגדולה"

b_dna

New member
אני בת..

ושמעתי מכל מיני אתרים שיכול להיות שמוציאים אותו..

deathcaster

New member
תגובה

את בת ? תוכיחי !
את שמעת מאתרים ? אני דווקא קורא אתרים, לא שומע.... יש לך לינקים לאתרים ששומעים ?

לא יפה

כי זו הופכת להיות צורת כתיבה מקובלת של שמעתי שכתבת וכו', לא שאני באופן אישי מאושרת ממנה, אבל תבחר לך מלחמות עם אנשים שיכולים להתמודד איתן, היא פשוט משמתמשת בשפה שהיא מכירה. א י נ ס ו פ שמוצאת רגעים להלחם למען העברית

deathcaster

New member
תגובה

א. מי נלחם ? כנראה שרק את. ב. את יכולה להגדיר לי אינסוף ? דרך אגב - אם את נלחמת למען העברית , כדאי שתתחילי לכתוב "אינסוף" או "אין סוף" ולא איך את כותבת.

כפרה

אני חובבת מלחמות, או סתם קרבות חולפים. מה איתי? הכינויים בתפוז היו תפוסים, לכן אינסופ עם רווחים. למה פ לא סופית? כי ככה יותר יפה בעיני, מה גם שאחרי בדיקה באקדמיה, מורה שלי בתיכון בדקה, זה תקין!!!! ולא איך שאת כותבת - ככה יותר נעים לקרוא.

deathcaster

New member
תגובה

א.כפרה תשמרי ליום כיפור ב. אני גבר. ג. המורה שלך עם כל הכבוד טועה וזה לא תקין. ד. את תמיד יכולה לשלוח אי מייל לאתר האקדמיה בעצמך ולהווכח שאני צודק. ה. זה לא נעים יותר.

אתה משעשע אותי

אני מניחה שהשעשועון הדדי. הבדיקה באקדמיה בוצעה ע"י מורה ללשון בבית ספר, אבל אני אשמח לראות אותך בודק ומקבל תשובה זהה לשלי. אני לא יודעת אם זה נעים או לא, אבל אפשר תמיד לכתוב את זה בצורה תקינה. תודה על השעשועים שאתה מספק ליושבי הפורום.

deathcaster

New member
תגובה

השעשועון אכן הדדי. אם אפשר תמיד לכתוב את זה בצורה תקינה - מדוע שלא תעשי זאת ? השעשועים הם עבורי בלבד, ואולי אם זה הדדי עבורך. לא עבור שאר הפורום , שאר הפורום לא ממש מעניין אותי.

b_dna

New member
../images/Emo4.gif

א.אני לא מתכוונת להוכיח שאני בת, מספיק שאני אומרת..
ב.גם אני קוראת מאתרים אבל חברה שלי אמרה לי שהיא קראה על זה..
ג.יש כזה דבר חלק באתר ששומעים (סרטונים למשל!
)

deathcaster

New member
תגובה

א. את בן ! ב. אז חברה שלך אמרה לך, זה לא שאת קראת באיזה אתר ... כלומר שיקרת ?! ג. יש לך לינקים לאתרים ששומעים שם רכילויות על CSI ? , כי אם לא, שוב שיקרת.... אבל אני סתם צוחק, לא לקחת אותי יותר מדי ברצינות.

b_dna

New member
זה לא מצחיק..

באתר של CBS יש קליפים שאפשר לשמוע מהם.. וכן אני קראתי מאתר אבל קודם חברה שלי אמרה לי על זה..

ילדונת../images/Emo140.gif

את מתבטאת בצורה לא תקינה, והבחור היקר פה מעיר לך בצורה קצת בוטה. אני מניחה שצורת הכתיבה שלך היא כזו שראית אצל אחרים, וזהה לשפת השיחה שלך. לפעמים כדאי, למרות שקשה, ללמוד להתבטא בצורה מדויקת יותר, זה נעים יותר למי שקורא/שומע, ובסופו של דבר נחמד יותר להתבטא כך.

אמרתי לך כבר

יש אנשים שהמשחק שלך משעשע אותם, יש כאלו שבמקום הנוכחי שלהם לא חווים את אותה הנאה כשלך, למרות שאתה ממש חייב, לפעמים אפשר להתאפק.

למעלה