csi lv+csi ny

csi lv+csi ny

למה עדיין לא עשו פרק משותף כזה ,זה יראה נורא מעניין למרות שלטעמי CSI NY הוא החלש מהשלושה, כמובן יחסית כי הוא לא ממש גרוע

ממממ מעניין כן...

אני לא יודע למה עדיין לא עשו, אבל אני מאמין שיעשו, NY אכשיו דווקא החלה לעלות, עונה 3 הרבה יותר טובה מ 2, לדעתי יעשו כזה פרק כאשר NY עוד פעם תתחיל לאבד מגובהה. וגם קל יותר לעשות פרקים של NY ו מיאמי כי אלו ערים קרובות מבחינה גיאוגרפית וNY ו LV נמצאות ממש רחוק אחת מהשנייה, ככה שזה גם יקשה על הצילומים וגם מבחינת העלילה יוכל ליצור קשיים.

זה לא קשור המרחק

כי כבר עשו פרק משותף של מיאמי ולאס וגאס וגם הם לא ממש קרובות.

יש משהו בדבריך... אבל

הפרק המשותף הזה שהזכרת לא הייתה ברירה מלעשות אותו, הרי היה צריך להציג את מיאמי בדרך כלשהי (וזה היה בעזרת LV), לא? מאז לא היה פרקים משותפים של LV ומיאמי אוLV ו NY, אז לדעתי זה תומך בהשערה שלי (אני נשמע כמו במבחן בביולוגיה P: ).

חיחי תודה, אבל זו רק השערה שלי...

וגם קוק פרסית בתגובתה למטה אמרה שמצלמים בכלל בערים שונת (משהו שלא ידעתי) אז לא יודע וגם אין לי כוח אכשיו לחפוש באינטרנט, אני זז לקרוא קצת ולישון, מחר עובדים...

מה מה מהההההההההההההההה

היה פרק של מיאמי ולאס וגאס ביחד? מתי? באיזה עונה? איך לא ראיתי עוד? פרטים פרטים פרטיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

סוף עונה 2 של ווגאס...

הפרק שבו כביכול "הציגו את מיאמי", אם אפשר להגיד ככה ולדעתי זה הפרק הכי טוב של מיאמי. פרק 22 של עונה 2 של ווגאס "Cross-Jurisdictions".

זה ממש ממש לא קשור!

קראתי באיזה אתר שאת LV מצלמים בסנטה קלריטה (?),פלורידה ושאת מיאמי מצלמים בלוס אנג'לס,קליפורניה ובמיאמי, פלורידה. ואני עכשיו הסתכלתי במפת ארה"ב- קליפורניה ופלורידה קרובות מאוד...בגלל זה גם לא הייתה להם בעיה- הם מצלמים באותה המדינה. אבל נ"י מאוד רחוקה! בגלל זה בכל פרק משותף של NY ומיאמי, או שרק הורשיו עבר, או שרק מאק עבר. אז הם לא יכולים להעביר את כל NY לLV או ההפך. במיאמי כן העבירו את כולם לLV כי זה לא עולה כ"כ הרבה כסף להפקה.

Marg H

New member
LV מצולם ב-LA קצת פרקים ב-LV וזהו..

אני כמעט בטוחה בזה..... אני בטוחה שזה מצולם בLA ורק קצת פרקים בLV זה בגלל ראיון עם מארג', לא ידוע לי על עוד מקום..... =\

אני אוסיף מה שלא כתבתי אתמול...

בסוף בגללך נעשרתי ער יותר זמן, משהו פשוט לא הסתדר לי במה שאמרת למעלה אז חיפשתי את המפה באינטרנט. ובתכלס מיאמי וניו יורק די קורובת, אפילו אומרים על מיאמי שהיא עוד חלק מניו יורק, בכל מקרה תעברי מחדש על מה שכתבת, בטח התבלבלת. זזתי לעבודה...

חחחחח קשה לדמיין את זה../images/Emo6.gif../images/Emo215.gif

במיאמי זה היה הגיוני בגלל רוזי והעבר של הוריישיו,אבל לאס וגאס חחחח פשוט אין קשר חחחחח

כמה שטויות אתם מדברים.

מיאמי היא בתוך מדינת פלורידה. לאס וגאס בתוך מדינת נבאדה. וכל סדרה מצולמת בעיר שקרויה בשם. מיאמי במיאמי. ולאס וגאס בלאס וגאס.

וגם...

אני לא יודע באיזה מפה אתם הסתכלתם....אבל יש לי מפה של "מסע אחר" שזה המפות הכי מדויקות שיש. וניו יורק ומיאמי אכן קרובות אחת לשנייה ולאס וגאס בכלל נימצא בצד של ארה"ב. והנה כמה נתונים מיתוך "ויקיפדיה" ניו יורק נימצאת בתוך מדינת ניו יורק. מיאמי היא עיר בתוך פלורידה. ולאס וגאס נימצאת בתוך מדינת נבאדה. וחוץ מזה..יש הבדל ענקקקקקקקקקקקקקקקקקק בין לוס אנג'לס למיאמי במראה העיר.... ורואים בסדרה עצמה שמדובר במיאמי. אותו דבר גם בלאס וגאס...רואים בבירור את לאס וגאס אז מה השטויות האלה.. ממי שמעתם כאלה חרטות??

Marg H

New member
הם מצלמים את זה באולפן.. בסדר??

אם אתה לא מאמין לי בקשר לכך שווגאס מצולם גם בLA וגם ב-LV אבל לרוב ב-LA.. חפש בyou tube ראיון עם מארג', אני לא זוכרת אם היא אמרה את זה אצל דיוויד לטרמן או אצל אלן, אבל היא אמרה את זה!

נו ברור שיש צילומים באולפן...

כל המעבדות למינהם , וחדרי חקירות, וכ'ו וכ'ו...זה אולפנים זה די ברור. אבל כשהם בשטח, נו באמת, אני יודע לזהות איך ניראת לוס אנג'לס ואיך ניראת לאס וגאס. הם מאודדד שונות במראה. אולי זה נכון אני לא אומר שלא, אבל צילומי חוץ, נעשים בלאס וגאס, לא צריך להיות גאון ולשמוע ראיונות של השחקנים, מספיק לראות בעיניים את העיר והסביבה.

למעלה