csi lv 22:45 rashomama 6X21 אתם חייבים לראות את הפרק הזה!
C cherryblossom New member 28/3/07 #3 ../images/Emo45.gif אחד הפרקים הטובים ביותר ודפנטלי המצחיר ביותר, פשוט חובה!
T the whole shebang New member 28/3/07 #6 גם אני../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo215.gif
ת תודת זוות New member 29/3/07 #8 פרק טוב... ראיתי אותו בקיץ שעבר ודווקא אתו אני הכי זוכר... הוא גם בין הפרקים שתורמים מאד לאפיון הדמויות. תנהו!
פרק טוב... ראיתי אותו בקיץ שעבר ודווקא אתו אני הכי זוכר... הוא גם בין הפרקים שתורמים מאד לאפיון הדמויות. תנהו!
ה הדמר New member 29/3/07 #9 אכן פרק טוב והבנתי שזה אמור להיות פרק של אפיון הדמויות אבל לא הצלחתי לשים את האצבע (זה היה עם כפפה ככה שאין טביעת אצבע במקום) על מה מי מו. חבל רק שווריק כל התפקיד שלו היה להגיד ניק ניק ניק... ולשם שינוי לא צפיתי הסוף מההתחלה(ז"א מי יהיה הרוצח)
אכן פרק טוב והבנתי שזה אמור להיות פרק של אפיון הדמויות אבל לא הצלחתי לשים את האצבע (זה היה עם כפפה ככה שאין טביעת אצבע במקום) על מה מי מו. חבל רק שווריק כל התפקיד שלו היה להגיד ניק ניק ניק... ולשם שינוי לא צפיתי הסוף מההתחלה(ז"א מי יהיה הרוצח)
B booshi New member 29/3/07 #11 וואיי אחד הפרקים הכי טובים שראיתי יש בו הרבה ניק וגרג ביכלל לא דרמטי.. הוא פשוט הצליח להצחיק אותי ברמות...... עם השחור לבן והבחורה שהיא גיבעול.. פחחחח חבל שהשמיטוו את וואריק.... לא נורא בקיצור פרק מהמם=]
וואיי אחד הפרקים הכי טובים שראיתי יש בו הרבה ניק וגרג ביכלל לא דרמטי.. הוא פשוט הצליח להצחיק אותי ברמות...... עם השחור לבן והבחורה שהיא גיבעול.. פחחחח חבל שהשמיטוו את וואריק.... לא נורא בקיצור פרק מהמם=]
C CapitanSparrow New member 29/3/07 #13 ../images/Emo45.gif|../images/Emo6.gif גרג קרע אותי מצחוק. אבל הכי מצחיק זה ששרה ממש התעמקה בזה שהפרחים לא היו אמיתיים .
../images/Emo45.gif|../images/Emo6.gif גרג קרע אותי מצחוק. אבל הכי מצחיק זה ששרה ממש התעמקה בזה שהפרחים לא היו אמיתיים .
F FeLL67 New member 29/3/07 #43 שרה הרגה אותי חחח יכלתי ממש להזדהות איתה גם אני לא מבינה את הקטע בחתונות, וגם לי יש ידע די רחב בנוגע אליהן
שרה הרגה אותי חחח יכלתי ממש להזדהות איתה גם אני לא מבינה את הקטע בחתונות, וגם לי יש ידע די רחב בנוגע אליהן
C CapitanSparrow New member 29/3/07 #12 פרק משעשע ומעולה ../images/Emo99.gif ניק בלי חולצה , בנים עם טעם טוב [זה שהתחיל עם שרהP:] והסצינה של גריסום והודג'ס . פרק גדול, אחד הכי טובים!
פרק משעשע ומעולה ../images/Emo99.gif ניק בלי חולצה , בנים עם טעם טוב [זה שהתחיל עם שרהP:] והסצינה של גריסום והודג'ס . פרק גדול, אחד הכי טובים!