csi lv 22:45 rashomama

booshi

New member
סקסי מאדר פאקררר.... אוחח

נחת... פשוט נחת.... צריך לתת לו יותר ערום... תראה קצת בשרררר!!!! חחחחח:) סקסיי מאמאאאאאאאאאא

CapitanSparrow

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כנ"ל ווריק וגרג ../images/Emo178.gif

וגם גריסום לא יזיק......
ובראס......
[אלוהים, מה לקחתי |:]

booshi

New member
שאלה טובה!!!

לא נורא מותק.. תחשבי על בראס בלי חולצה ותתאפסי.... אוייי ניקי ניקק.. תעשה לי ילדים רבים....

CapitanSparrow

New member
מה בבראס? ../images/Emo7.gif

איזה חמוד הוא היה בפרק שהיה אתמול באקסטרה [2X11 Ellie]. כמעט בכיתי יחד איתו. :(

booshi

New member
גם אני...

אבל שקסי הוא לא... הוא מותק.. והבת הזנזונת המופקרת שלוווו!! גררררר להרוג אותה... אני אוהבת אפילו את הכרס הקטנה של בראס:) ועדיין הוא יראה רע בלי חולצה.....

booshi

New member
חחח עדיף:)

הו הו הו הו הוווו ניקיייי כל פעם שמזכירים את שמו הקדוש חיוך נימרח לי על הפרצוף=]=] חבל שאתה קצת בוגר... קצת הרבה....גרר

CapitanSparrow

New member
הו גרג ../images/Emo99.gif

כי נראה לי שאני היחידה שחושבת שהשיער שלו יפה בכל מצב.

booshi

New member
למה היחידה??

חס וגראס........ מהמם תמיד גם כשיש לו פנשים על הראש..... אווחחח הוא כזה מותק דרמטי וחרמן!!!

CapitanSparrow

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חס וגראס!

הוא כזה...כזה...גרגי.
אבל הוא מעצבן, כל הזמן מתחיל עם שרה...]:

booshi

New member
כל עוד הוא שקסי

שיתחיל גם עם גריסום מצידי... חחחחחח אויייי השעות הקטנות של הלילה מוציאות ממני דברים לא טובים:) ואחרי מה שאמרת על בראס אני יכולה לומר שגם עליך השעה משפיעהחחחח XDDDD

CapitanSparrow

New member
מה? ../images/Emo7.gif

לבראס יש מעט סקס אפיל אם מסתכלים טוב.
[עזבי, אני אוהבת מבוגרים. מאוד מבוגרים. ג'ק ניקולסון, ג'פרי ראש והרשימה עוד ארוכה.....
] והוא מתחיל עם גריסום מדי פעם, אבל עם ניק הכי.

booshi

New member
חיחיחיחיחיחיייי

אם הייתי גבר גם אני הייתי מתחילה עם ניק... הוא איריסיסטיבול!!!!!!!!!! מהפרק הריאשון שראיתי אני לא מפסיקה לדבר עליו! גררררררררר אגב, בחתימה שלך כתוב משהו"הזונה של אביה"... נעים מאוד! אני אביה:D

CapitanSparrow

New member
באמת? קול. ../images/Emo3.gif

אני ירדן/ירדנה/ירדבע.
ועכשיו שומניי מורים לי ללכת לישון, אז אקשיב להם.לילה טוב.

booshi

New member
חחחחח לילה טוב:)

ולמרות שאומרים לי הרבה-אני לא זונה:) לילה טוב ירדנצ'...<תוסיפי לרשימת הכינויים שלך=] ושומני זועקים למיטה גם אז לילה טוב!

ממש בכיתי יחד איתו...../images/Emo10.gif

אני כ"כ אהבתי את בראס בפרק הזה...הוא תמיד הקשוח, ועכשיו רואים שיש לו רגשות...

למעלה