CSI - 222 - Cross Jurisdictions דעה על מיאמי

CSI - 222 - Cross Jurisdictions דעה על מיאמי

אני בקרוב אראה את פרק הקרוס אובר של ווגאס עם מיאמי מחדש (ראיתי אותו ממש ממש מזמן ועוד נרדמתי באמצע), אני רוצה לצפות בו מחדש לא בגלל שאני חושב שהוא טוב כ"כ, אלא בגלל שאני רוצה לראות את מיאמי, למה התכוונו כשהציגו את הסדרה ולאן הגענו אכשיו, לעשות מעין השוואה כזו. מקטעים קצרים שראיתי ממנו רואים למה התכוונו כשרצו לעשות את מיאמי, אווירה חמה כזו, לחץ ואינטנסיביות, אי וודאות ומתכתיות כזו ניתן לראות את זה ממש מאותו הקטע שרואים את השוטר ממיאמי צועק ואחרכך המשאיות חולפות על פניו של הורשיו, אבל עם הזמן פשוט הם נסחפו עם כל זה והגענו למצב שאנחנו נמצאים בו כיום עם מיאמי, שזה פשוט עומס יתר מכל בחינה. בפרק הזה אפילו הורשיו לא כל כך כמו שאנחנו רואים אותו כיום (והוא ללא ספק נראה טוב יותר), הפוזות שלו יותר... רגועות כאלו, ידיים בכיסים, פחות דרמתיות מצדו ובקטע הזה עם הילדה (בתמונה) הוא ממש נחמד. פשוט לקחו את זה רחוק מדי ובגלל זה הסדרה כבר לא טובה כמו שהייתה פעם, בעיני ועיני רבים אחרים למרות שבארה"ב זו בין הסדרות עם הרייטניג הכי גבוה, אני חושב שהיא באמת נעשתה בהתמדקות לקהל האמריקאי שאוהב כאלו דברים. לסכום, דעתי היא שהם פשוט נכשלו עם הסדרה, כשראיתי את הקטעים מהפרק הזה ראיתי כמה פוטנציאל היה לסדרה, אבל הם ניצלו אותו לא נכון, הגזימו איתו, בהתחלה הם היו בדרך הנכונה (עונות 1-2) אבל מאז ניתן לראות שבערך מאמצע עונה 3 קורה משהו, משהו לא טוב, מדי פעם יש פרקים טובים כמו פרק 23 מעונה 3 (Whacked) ועוד כמה בודדים מ 4, אני לא יודע לגבי 5 כי ראיתי רק את הפרק הראשון וכמה קטעים מהפרקים שבאים אחריו וזה ממש לא איך נאמר, מעורר תווקה לזה שהסדרה תחזור לעצמה, לפחות בעיניי.

ראניה15

New member
ת'אמת...H נראה הרבה יותר טוב בפרק הזה...

אולי בגלל כול מה שאמרת... לדעתי הם באמת צריכים להוריד קצת את כל הלחץ והדרמה [האקשן...איך שתרצו לקרוא לזה..] או שישראלים [או שזה רק אנחנו] פחות אוהבים לחץ ואינטנסיביות כזאת... נ"ב צדקת...באמת יש כתום כזה ברקע של מאימי...

אתה מתכוון זה שאני מדבר עליו?

פרק 22 מעונה 2 של ווגאס, קורסאובר של ווגאס ומיאמי.

DeepThoughts

New member
האמת שפעם ראשונה שראיתי את הפרק

ולא משהו בכלל וכנראה בגלל שאני לא רואה מיאמי בכלל

לא משהו יחסית למה...

יחסית לווגאס אז אני מסכים... יחסית למיאמי אז אני חושב שהוא טוב.

ראניה15

New member
כנ"ל,חוצמזה שאי אפשר להגיד יחסית לווגאס...רוב

הפרק היה במאימי ואם שחקני מאימי...רק ווריק וקתרין היו...וגם קצת :/ [שלא נדבר על גריסום...]

CapitanSparrow

New member
הורשיו לא הורשיו,

זה פרק משעמם ומיותר לדעתי. ראיתי את כל העונה עד עכשיו, לא היה שם פרק גרוע לדעתי, כל הפרקים היו "וואו" לדעתי. זה פשוט קלקל לי. והפרק האחרון של העונה [The Hunger Artist ישודר ביום שני], אחד הפרקים הכי חזקים בכל הסדרה לדעתי. פשוט פרק מיותר וסתמי...מרדים.

הוא מיותר לווגאס ואפילו גורע ממנה

אבל למיאמי הוא טוב, זה מה שאני חושב עליו.

CapitanSparrow

New member
../images/Emo45.gif למיאמי מאוד טוב

כשרואים את ווריק וספידל באותה סצינה

Ambious

New member
הפרק הזה נתן את אחד הציטוטים...

המצחיקים ביותר בסדרה: הורשיו: את נועלת את הדלת של השירותים כשאת לבד בבית? קתרין: אני בכלל לא מכירה אותך!
עוצב באמצעות תפוז-פד

תקשיבו ותקשיבו טוב....

אפילו אתה בעצמך כתבת... ואני מצטט "למרות שבארה"ב זו בין הסדרות עם הרייטניג הכי גבוה, אני חושב שהיא באמת נעשתה בהתמדקות לקהל האמריקאי שאוהב כאלו דברים." יש מה שניקרא 'טעם' לאו דווקא לקהל האמריקאי, אני כבר כתבתי כאן לפני שבוע שאני חושב שהפקת הסדרה החליטה ליצור כל CSI בזווית שונה וסגנון שונה. ואני חושב שמההתחלה החליטו על כך שמיאמי תיהיה סדרת אקשן. יש כאלה שאוהבים, ויש כאלה שלא. עובדה כמו שאמרת, שבארה"ב מיאמי זוכה בהמון רייטינג ובפרסים ותארים למינהם. אל תשווה את הקהל הישראלי לאמריקאי, אנחנו סתם קהל מעפן ותיהיה בטוח שאחוז הצפייה בינינו לבין אמריקה הוא ענק. פה כמה כבר צופים בסדרה??? לעומת האמריקאים? זו סדרה טובה ומוצלחת כמו לאס וגאס וניו יורק. אני אישית אוהב את שלושתן, בגלל זה לא תישמעו אותי אומר מילה רעה על CSI כלשהו, כי אני אוהב את שלושתם. אבל את מיאמי אני הכי אוהב כי היא אכן מלאה אקשן ואני אוהב את כל הז'אנר הזה של אקשן. כמו שהרבה אנשים אוהבים, הכל עניין של טעם וזהו. אולי באמת נפלתי כאן על פורום שרובו לא סובל את מיאמי, אבל תתפלאו לשמוע כמה צופים יש לסדרה הזאת שהם לא משתתפים כאן בפורום והם אוהבים את מיאמי גם. בקיצור, על טעם ועל ריח אין מה להיתווכח.

נכון...

אבל לדעתי הם פשוט נסחפו עם זה רחוק מדי, ובגלל זה גם הרבה אנשים לא אוהבים אותה, כי ככה לא אמורה להיות סדרת CSI.

FeLL67

New member
זה בכלל לא ענייןשל טעם ~!@&^%^$^)

דאמ. מה קרה אני לא יודעת להעריך מוזיקה קלאסית למשל רק בגלל שאני לא אוהבת אותה ? זה תמיד יחסי. אנחנו לא ילדים קטנים פה ששונאים אקשן אז ישר שונאים CSI מיאמי מלכתחילה היא הייתה יותר "אנרגטית" ובהתחלה אהבנו את זה, אבל זה עניין שלהגזמה.

../images/Emo45.gif

המשפט האחרון שכתבת, מסכם ממש טוב מה שאני מנסה להגיד פה כבר די הרבה זמן.

ראניה15

New member
נכון...

שמתם לב שהוא חביב מידי לילדות קטנות?חחח [היה פרק ממזמן...שההורים של איזו ילדה נרצחו\רצחו אחד את השני...והיא ישבה על נדנדה עם ספר.... [בצחוק...]

למעלה