CSI של היום

• פותח הנושא G@T
  • פורסם בתאריך

G@T

New member
CSI של היום../images/Emo47.gif

היה לגמרי שולט...
..! שהם פעלו עם הצוות של מיאמי יואוו זה היה אמור להיות משודר לפני בכלל כל הספין אוף של מיאמי ואז זה היה במקום. נקרעתי מהקטע של התנינים. "מי מחפה עליי?" LOL. אניוואיז אהבתייייי.

rds15

New member
../images/Emo129.gifשעה וחצי של הורשיו קיין...

חשבתי שאני משתגע מרוב בדיחות הקרש הגרועות שלו. מספיק לי ה45 דקות הרגילות במיאמי. אבל הפרק היה מעולה, רק חבל שזה סוף העונה

אני רוצה בבקשה לשים חוצץ

ולהבדיל בין CSI - שזו הסדרה המקורית והטובה לבין CSI: MIAMI - שזו הסדרת בת שמשום מה מקודמת ב- HOT כסדרת האב... לא ברור למה. הסדרות שונות לחלוטין! לכן כשאתם מדברים על CSI:Miami בבקשה לפחות תכתבו CSI:M שנדע שלא מדובר בדבר האמיתי אלא רק במיאמי. -אלעד

G@T

New member
../images/Emo3.gif........

א' היא לא מקודמת בהוט כסדרת האם.....הם לא עושים פרסומות לCSI כי זה כבר שידורים חוזרים כביכול. ומיאמי זה פעם ראשונה... ב' "שזו הסדרה המקורית והטובה" לדעתי שתיהן טובות וזה לא קשור מקורי לא מקורי זה פשוט ספין אוף זה לא חיקוי או משהו מבין? ג' "הסדרות שונות לחלוטין" NOT! זה כ"כ כמעט אותו דבר. ד' בהודעה למעלה התכוונתי לCSI ולא למיאמי. שאני מתכוונת למיאמי אני כותבת.

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif.........

א' - נכון, אבל מרגיז שהם לא מתייחסים ל- CSI בכלל (חוץ מזה שהם משדרים את זה). ב' - לא אומר שמיאמי לא טובה, היא פשוט לא "ה"סדר CSI ב- "ה" הידיעה. ג' - אני דווקא כן מאמין שהן שונות מאד, רק מעצם זה שהן במדינות שונות, הנושאים שונים. במיאמי יש בעיקר פשעים של סמים וכנופיות עדתיות, בעוד בלאס ווגאס יש בעיקר פשעים מזדמנים ואו פשעי כסף\מין. מה גם שהדגש על הדמויות בסדרה המקורית הרבה יותר כבד, הדמויות הרבה יותר עגולות, יש להן יותר הסטוריה, יותר אישיות, והשחקנים פשוט שווים יותר! הם קאסט נהדר שעובד מעולה ביחד, ויש בינהם המון דינמיקה. ד' - נכון, לא שמתי לב, סליחה

המשך (../images/Emo3.gif)

CSI פשוט מכסחת למיאמי את הצורה מכל הכיוונים בכל מה שקשור לדמויות - במיאמי אני זוכר מקסימום שמות של שתי דמויות, כשרק אחד מהם (הורישיו) באמת מכירים לעומק, והורישיו הוא דמות מעצבנת אז זה לא משנה :p בCSI, לעומת זאת, אפשר להזדהות עם הדמויות - להכיר אותן טוב, לחקור ולהתעניין לגביהן; והדבר הזה מקבל משנה תוקף כשמדובר בדמות הטלוויזיונית הכי שולתת, גיל גריסום כמובן
מה גם שמבחינת עלילה CSI הרבה יותר מקורית ומעניינת בכלל, מיאמי זאת תכנית ממוצעת ביותר ותו לא

G@T

New member
מממממ...

לא נכון לדעתי.
דבר ראשון העונה הראשונה של מיאמי הייתה הרבה יותר טובה...הרבה... ודבר שני זה יותר מעניין מבחינת העלילה יותר ולא הדמויות, ואיך שזה מצולם וערוך..לא יודעת..אני אהבתי את זה יותר.. חבל שהעונה השניה חלשה יותר

g a g a

New member
Amen to that../images/Emo45.gif

הורשיו קרציה. הוא מתנשא, הוא לא יודע להחזיק אקדח, והייתי מעדיפה שהוא ישחק את הרע. בCSI יש כזו כימיה מדהימה. יופי של צוות, יופי של כתיבה, אוירה נעימה, צחוקים, ויופי של עלילות. ככה צריך

G@T

New member
הו וול../images/Emo3.gif אני מיעוט.

והוא כן יודע להחזיק אקדח
.

הוא יודע להחזיק את המותנים שלו ../images/Emo3.gif

שמתם לב שכל זמן שהוא לא מחזיק משהו אחר, הידיים שלו על המותניים שלו? הוא קיבל את הכינוי Hipster בקרב הצופים בארה"ב.

g a g a

New member
הוא לגמרי לא! אם צפית בפרק

האיחוד של וגאס ומיאמי, אז בטח ראית שהוא לא יודע להחזיק אקדח, אך לעומתו ווריק (בראון) מחזיק אקדח כמו שצריך. לא משנה. הייתי בטוחה שזה די ברור לכל מי שצופה בסדרה. oh well

G@T

New member
הממ..אבל לא נראה לי הגיוני

כי בטוח מלמדים אותם איך להחזיק אקדח
! הם לא היו סתם מביאים אקדחים לשחקנים בטח העבירו איזה קורס או משהו.. בגלל זה לא הגיוני שמישהו לא ידע. LOL איזה דיון.

g a g a

New member
אבל יש לנו הרבה תלמידים שלומדים

מתמטיקה ואנגלית בבי"ס. זה אומר שהם יודעים תחומר?

אמן ואמן ../images/Emo13.gif

וסתם בשביל - הנה תמונה של אחד הזוגות הכי מתוסבכים בטלוויזיה.

g a g a

New member
חחחחחחחחח ראסמי../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

למעלה