CSI ניו יורק.עונה 3 פרק 9

MeItOsH

New member
CSI ניו יורק.עונה 3 פרק 9

משודר באקסטרה הוט ביום שני בשעה 22.00 שידורים חוזרים: יום שלישי בשעות 15.30 ו-19.45 יום שישי ב-22.00 ויום שבת בשעה 19.45 And Here's to You, Mrs. Azrael-והנה לך,גברת אזראל[אזראל זה גם אחד השמות למלאך המוות, דבר הגיוני בהתאם לפרק...] רצח של אישה צעירה בבית חולים היה מוסתר מצוות בית החולים [ז"א שאף אחד לא שם לב שהיא נרצחה במיטתה]. הקורבן הייתה נהגת שתויה שעברה תאונת דרכים שבה נרצחה חברה שלה.הקורבן בדיוק התעוררה מקומה לפני הרצחה.
הפרק הזה בהחלט לא לאנשים עם לב חלש. רציני. זה אחד הפרקים שראיתי רק פעם אחת והוא פשוט לא יוצא לי מהזיכרון מרוב הטראומה.

וואיי איזה פרק כבד ../images/Emo4.gif

ונורא עצוב כזה... ממש רציני ודרמטי.. נורא יפה... אהבתי.. ואשכרה עצוב כזה... אני כל הזמן נדהם מרמת המשחק של השחקנים ב CSI NY במיוחד.... לפעמים אני שוכח שזו רק סדרה וזה כאילו מציאות כזו.. יותר מ LV ומיאמי אפילו... NY היא בהחלט שליטה.. הקטע שסטלה יצאה כזה מחדר החקירות בסוף הפרק כולה צמרמורות ואוחזת ת'כתפיים שלה עשה לי בעצמי הרגשה של.. "וואוו.. מה קורה פה.." הפרק הזה בהחלט עשה משהו.. פרק מיוחד..

xXx Shiraz xXx

New member
כן, פרק מדהים! מאק לשלטון האומה!!

עם מי כבר יש לו תכניות הא ?? ואיזה איום זה... שהיא רצחה אותה.. כאילו למרות שהיאל א ידעה שזו הבת שלה... גם לרצוח חברה של הבת שלך זה זוועה.. איך אפשר לישון בלילה אחרי זה.. נצלש היה לי לפני כמה ימים חלום שרצחתי 2 אנשים בטעות או משהו כזה, בסיטואציות שונות (אנשים שאני לא מכירה) ואז כשאני רוצחת את השלישי מתחילים להעלות חשדות בקיבוץ כי יש טביעות אצבע שלי באירוע! איזה פחד חחח

למעלה