CSI ניו יורק. עונה 3 פרק 6.

MeItOsH

New member
CSI ניו יורק. עונה 3 פרק 6.

משודר באקסטרה הוט ביום שני בשעה 22.00 שידורים חוזרים: יום שלישי בשעות 15.30 ו-19.45 יום שישי ב-22.00 ויום שבת בשעה 19.45 Open and Shut - פתוח וסגור שוערת במלון נופלת ומתה בלובי של המלון ואישה טוענת שירתה [והרגה] כהגנה עצמית בגבר שהרביץ לבעלה למוות עם פטיש.

לא יודע אם שמתם לב...

אבל הוקס הזה מתנפח מיום ליום
או שהוא נכנס להיריון
או שהוא אמריקאי אופייני שאוכל הרבה ג'אנק פוד ומשמין.. לא יודע מה לומר אבל רואים שהוא אשכרה משמיןןןןןןןןןן.. ומתנפח כמו בלוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן...

האמת ש...

הפרק הזה לפי טעמי היה מעט חלש... לא יודע למה.. לא היה בו משהו מיוחד ועלילה מעניינת... פרק סתמי כזה.. לא אהבתי :| ולדמות הנירצחת שהביאה כריות לדוגמנית שם.. איזה מכוערת.. ראיתם איזה עיניים?! כמו איזה דוב קואלה עצבני ! ברצינות..
וסטאלה הזאת... נו באמת..
ועוד משהו בלי קשר... אני חייב לומר שהתגעגעתי לדמות הכי דרמטית היסטרית ורגשנית בכל תולדות CSI, והיא, אלכס הפתולוגית. [ממיאמי] יאלה.. אני רוצה עונה 5 כבר

xXx Shiraz xXx

New member
כןןןן אני מתה על אלכס!

הכי אהובים עליי זה מאק, ווריק ואלכס! כל השאר נספחי תרבות חחח

הספרנית

New member
CSI ניו יורק בערוץ הראשון עדיין משודרת?

היס מקס שלי היה מקליט את הסדרה בקביעות בימי רביעי עכשיו לא יוצא לי לראות את זה - בשבוע שעבר וגם השבוע האם הפסיקו לשדר את הסידרה או שזה בגלל אי אלו אירועים שלקחו להם את זמן השידור באופן זמני? השבוע למשל ישדרו את השירותרום, אז אני מבינה, אבל מה היה שבוע שעבר?

ניו יורק בערוץ 1 כבר ניגמרה...

זו הייתה העונה השנייה, והיא ניגמרה כבר, כרגע משודר באותה שעה הסדרה "חוק וסדר מדור מיוחד" שהיא סדרה לא פחות טובה מ CSI ניו יורק....

למעלה