CSI ניו יורק,עונה 3 פרק 4

MeItOsH

New member
CSI ניו יורק,עונה 3 פרק 4

Hung out to dry- נתלה לייבוש [?] משודר באקסטרה הוט ביום שני בשעה 22.00,שידור חוזרים למחרת ב-15.30 וב19.40 [אם אני לא טועה],יום שישי ב-22.00 ויום שבת ב19.40. סדרה של הודעות סמויות המוטמעות בעיצובי חולצות יכולות לעזור למאק לגלות מי תהיה מטרתו הבאה של רוצח סדרתי. אחת ממטרות אלו עלולה להיות משהו מצוות הCSI

גרררררררררררררררררררררררררררר

אני אוהב פשוט את הסדרה הזאת
וזה מתעדד להיות יותר ממיאמי

CSI לנצח

New member
הי, אל תדרדר..!מיאמי!

מיאמי- שליטהההההההה!!! אין על מיאמי..! למרות שאני מאוד אוהבת גם את ניורק..

הדמר

New member
מי שראה את הפרק שיספר בבקשה

לאלו שאין להם הוט מה היה... ואגב אני נותנת שאם אכן אחד מהCSI הוא המטרה הבאה אז זה דני/לינדזי....

MeItOsH

New member
התקציר ע"פ הוט

גופת אישה כרותת ראש נמצאת בבית אחווה בקולג' והרוצח מהתל באנשי הצוות המנסים לפתור את המקרה.

הדמר

New member
תודה, אבל את התקציר יש לי

אם בא לך לתת קצת יותר מתקציר אני אשמח

MeItOsH

New member
בעיקרון יש לי בלאקאוט ../images/Emo58.gif

מפרקים שאין בהם הרבה סצנות של דני ולינדזי אבל אני כן יכולה להגיד שהדבר האישי של הרוצח קשור לדני ושאותו רוצח-שיין קייסי חוזר בפרק 11 ומנסה להפליל את הוקס ברצח של מוכר בחנות. מה שאני כן זוכרת,זה שאותו שיין קייסי,יש לי אתר באינטרנט שאפשר להכנס אליו רק דרך קוד.אותו קוד משתנה לפי החולצה שיוצאת.-טי-שירטים שמוכרים באיזהשהו דוכן שעל כל טי-שירט יש עיצוב ייחודי שבתוך העיצוב עצמו מסתתרים כל מיני סמלים ואותיות שיוצרים את הקוד. מאק מתחיל לגלות לאט לאט את הרמזים וככה הם מגיעים אל הרוצח. ואני כבר לא זוכרת יותר...
פרטים נוספים יבואו מחר אחרי שאני אראה את הפרק שוב...

מה נמלט? איך נמלט??? ../images/Emo2.gif

נראה לי אנחנו עוד נולכים לשמוע על זה לא?! איך נמלט? הוא היה מוקף כ"כ הרבה שוטרים... מה נמלט?!
אהבתי נורא את הפרק הזה... במיוחד מהקטע של המרדף בסוף..
פרק יפה

hitchhiker218

New member
דאמממ עכשיו אני אשתגע מזה!

גדיר באלאק לא זורקים עליו מילה בהמשך!

זה היה הפרק הכי יםה שראיתי

גם כי רצחו את האנשים בדרכים מגניבות ולכל רצח היה משמעות וסיבה וסיבה לדרך שבה רצחו.. וגם....כי החולצות היו ממממש יפות ממשב בא לי אותם!!!!!

למעלה