CSI:ניו יורק עונה 3 פרק 3

MeItOsH

New member
CSI:ניו יורק עונה 3 פרק 3

Love Run Cold- אהבה מתקררת. [תקנו אותי אם אני טועה] יום שני,אקסטרה הוט בשעה 22.00 [שידורים חוזרים:למחרת ב15.30,יום שישי ב-22.00 ויום שבת ב-19.40] צוות המז"פ חוקרים את מותם של דוגמנית שנדקרה ע"י פגיון[/נטיף] קרח ורץ מרתון עם כוויות קור על פניו באחד מהימים החמים ביותר בשנה.

אממממ....

אין לי מושג מאיפה הבאת את התקציר הזה של ניו יורק... אבל עכשיו בדקתי ובאתר של הוט יש גם תקצירים. אבל מה... התקצירים מעפנים חחחח... הם לא מפורטים כמו התקצירים של ערוץ 1. ערוץ 1 ממש מרחיב. זה מה שטוב... בכל אופן.. הנה התקציר של הוט. אהבה שהתקררה: בפרק זה, הצוותים חוקרים את מותה של אישה במהלך מסיבה להשקת וודקה חדשה, ואת נסיבות מותו של אדם במהלך ריצת מרתון. בכל אופן תמשיכי עם הפינה שהטלתי עלייך קבוע אני לא אקח לך

MeItOsH

New member
...IMDB

המסיבה של הוודקה..זה היה במרתף קפוא עם המון נטיפי קרח... אז שניהם עם אותו העיקרון...

CSI לנצח

New member
מאיפה אתה מביא תקצירים של ערוץ 1?

ויש כל יום שני ב10 בהוט ניורק???

....

תקצירים של ערוץ 1 אני מביא מהאתר שלהם. מהלוח שידורים... כנ"ל גם מהוט. וכן.. כל שני ב 22:00 יש CSI ניו יורק... [עונה 3]

CSI לנצח

New member
ok תודה..

וסורי על ההודעה פעמיים.. לא יודעת למה זה יצא ככה... אז מי שיודע איך מוחקים אתזה- שימחק!!!

CSI לנצח

New member
מאיפה אתה מביא תקצירים של ערוץ 1?

ויש כל יום שני ב10 בהוט ניורק?

MeItOsH

New member
חח מגניב לך.

הלוואי שלי היה CSI כשאני טסתי.. כי בטיסה הלוך היו סרטים וסדרות כל כך משעממים שרציתי למות. התחרפנתי ב-11 שעות האלה.וגם לא הצלחתי להירדם..

למעלה