CSI ניו יורק.עונה 3 פרק 19

MeItOsH

New member
CSI ניו יורק.עונה 3 פרק 19

משודר באקסטרה הוט בימי שני בשעה 22.00 ש.ח: למחרת ב-15.30,19.40 A Daze of Wine and Roaches - הלם היין ומקקים באירוע גיוס כספים בנוסח המהפכה הצרפתית באו"ם,במיוחד בקונסוליה הצרפתית, מאק סטלה והוקס מוצאים את עצמם מתגברים על מכשולים דיפלומטיים וחוקרים שתי רציחות המובילות אל חשוד לא צפוי.בנתיים דני ולינדזי מתאחדים במקרה עם מקק מנצנץ שמוביל לרצח של שף חשוב. -זה היה אחד מהתקצירים הכי קשים לתרגם ככה שאני מצטערת אם זה טיפה לא ברור-

xXx Shiraz xXx

New member
מיטוש, את יכולה להביא לי לינק לתקציר

באנגלית? תודה!

כמה שירים של נלי פורטדו אפשר לתקוע../images/Emo2.gif

היה פרק מדהים
אבל לא הבנתי מה האינטרס של האיב הזאתי

גמאני לא הבנתי... מה נסגר???

ואמא שלי הצחיקה אותי.. כשהיה את השירים של נלי פורטדו.. אמא שלי עושה לי.. "ממתי CSI עושים חאפלות? " ואני אומר לאמא שלי.. "וממתי שירים של נלי פורטדו קשורים לחאפלות..?" אמא - "לא יודעת, היא נשמעת ערסית.." אני - "זו לא בחורה מפרדס כץ.. היא מפאקינג אמריקה..." אמא - "כולם אותו חרא..." אני - טוב עכשיו אני יכול לראות בשקט..?"
היה פרק מעולה

חחח איך אתה יכול לראות CSI ליד ההורים

תמיד הם זורקים הערות או משהו אז עדיף כבר לברוח לחדר ולסגור את הדלת

איזה כיף חח

אבא שלי אוהב את H,אבל זה סיוט לראות איתו,הוא חושב שהוא יודע הכל

xXx Shiraz xXx

New member
חחח היא גם הופעה בפרק . נו הגנבת המופרעת

נראה לי בחוזה שכירות שלה לפרק ההוא היה שורה קטנה שהמפיקים שמו לב רק בדיעבד- CSI מתחייבת להשמיע את השירים של נלי פורטדו לפחות במשך העונה הקרובה.

hitchhiker218

New member
באבא אוריילי...../images/Emo99.gif בכלל,

ג'רי ברוקהיימר כזה מלך! 3 שירי פתיחה של "המי". היש יותר טוב מזה?

trigotrigo

New member
את מתעלמת מהפואנטה ../images/Emo11.gif

שזה היה סיוט לשמוע כזה קאוור

hitchhiker218

New member
בחרתי להתעלם.

כי אין לי מה לומר בנידון.. לא ראיתי את הפרק ולכן אין לי מושג על מה אתם מדברים אבל אמרת באבא אוריילי אז אמרתי שזה שיר טוב.. ואני אשמח לדעת, על איזה קאוור מדובר?

למעלה