CSI ניו יורק,עונה 3 פרק 12

MeItOsH

New member
CSI ניו יורק,עונה 3 פרק 12

משודר באקסטרה הוט ביום שני בשעה 22.00 שידורים חוזרים: יום שלישי בשעות 15.30 ו-19.45 יום שישי ב-22.00 ויום שבת בשעה 19.45 Silent Night - לילה שקט נערה נרצחת והעדה היחידה היא האימא החירשת שלה.המקרה מביא גם זיכרונות כואבים ללינדזי.תוך כדי הCSI חוקרים את רציחתו של סקייטר מפורסם.

...............

ללינדזי הזאת יש כל הזמן זכרונות רעים מכל הרציחות בסדרה.. מה נסגר?? יש לה יעבר של רצח בנשמה?? מה נסגר איתה זאתי??

MeItOsH

New member
../images/Emo58.gif

כשהיא הייתה בת 16 היא הייתה עדה,והניצולה היחידה של רצח של שלושת החברות הכי טובות שלה.

MeItOsH

New member
../images/Emo58.gif

קצת היום [פרק 12] היא טסה למונטנה בפרק 14 כי תפסו את הרוצח והיא צריכה להעיד במשפט ובפרק 18 יש את המשפט אז מספרים הכל בפרטי פרטים. [ודני טס למונטנה בשביל לתמוך בה!!!
|מאוהב]

אני חייבת לראות NY לעיתים קרובות יותר

אני חולה על הפתיח. והאישה החירשת היתה גם בחוק וסדר חתיכת משחק היא עושה הפרק היה מוזר,אבל הצבע המתחלף היה מגניב,והחיבוק של מאק בסוף
הוא נראה ממש טוב היום ואני שונאת את זה שהם עושים פרסומות סמויות,האייפוד שעל הפתולוגית,פשוט שונאת

מאמי שלי...

את אמנם שונאת את זה (וגם אני)אבל כל הפרסומות הסמויות האלה-הם של הנותני חסות בד"כ (בעצם-כל הזמן) והם צריכים לפרסם אותם...כי לא רק המפיקים ממנים את כל הסדרה עצמה (הנותני חסות מממנים חלק קטן בד"כ מהסדרה תמורת פרסום) ואז שמים פרסומות עאלק סמויות בסדרה.. כאילו אייפוד צריך פרסומת..

ZolgaR

New member
רק אייפוד? יש שם מליון דברים כמו:

המרכזי זה של HP, כל המחשבים שם הם של HP... כל מכשיר שם של HP כל הפלאפונים הם של SAMSUNG (לפחות היו פעם, לא שמתי לב מה יש בעונה הרביעית) היה פרק עם SECONDLIFE, שזה משחק מחשב רשת אמיתי, כל הפרק היה עליו... מכוניות גם בקטנה יש פרסומת, כל פרק חייבים להראות את הסמל של הGMC של סטלה ומאק.

למעלה