CSI מיאמי, הפרק של אתמול...

hadas 14

New member
CSI מיאמי, הפרק של אתמול...

לדעתי הפרק של אתמול היה אחד הפרקים המצויינים של הסדרה, ממש הזכיר לי אותי משחקת ב GTA... חוץ מזה רציתי להוסיף שמקרים כאלה בארה"ב כבר קרו.. די מפחיד לא? שכל אחד יכול לקחת נשק ולחשוב שהוא במציאות מדומה?...

כן, האמת שהיה פרק לא רע בכלל

ואם לא היה את הורשיו ומשפטיו כרגיל זה היה יכול להיות פרק ממש מוצלח. ובאמת זה מפחיד שדברים כאלה קורים במציאות, למרות שלא נראה לי שאי פעם בחיים האמיתיים מי שעמד מאחורי כל הפשע היו אלה שהמציאו את המשחק באמת[או שכן ולא ידוע לנו עדיין!
].

Agenst the wind

New member
גם לי זה כל הזמן הזכיר

את GTA... אכן, ילד ששיחק בגי.טי.א.לקח איזה רובה וריסס ת'רחוב שבו הוא גר (זה קרה כבר מזמן, לפני שנה ויותר). ולדעתי הורישיו דיבר פחות, וזה גם מה שעשה את הפרק ליותר טוב. אבל מה שנורא נורא איכזב אותי זה שהם התחילו לפתח משהו עם קיילי והסוכן ממשרד האוצר- והם סגרו את זה בפרק אחד! סוף סוף הם מתחילים עלילת משנה, והם סוגרים אותה. טיפשים!. מה שכן מעניין מאוד מה קורה בין הכתבת לריאן, ולמה הורישיו אמר לריאן "אני מטפל בזה" או משהו כזה....

תכלס הורשיו דיבר פחות מהרגיל

אבל גאד דאמט, עוד "מר וולף" אחד והייתי יורה במסך!

Agenst the wind

New member
../images/Emo45.gifאותי ה"פרנק!" עוד יותר מעצבן

שמישהו ירה בו כבר!! אבל אז לא תהיה יותר קיילי

hadas 14

New member
נראה לי שזה ../images/Emo58.gif

ארוסתו של זה ממשרד האוזצר, מוניקה, נראה לי שראיתי אותה איפה שהוא.. כמובן שראיתי את כל העונה הרביעית של מיאמי (לא יכולתי לחכות...) אז אני כמעט בטוחה שהיא תחזור איפשהו... נ.ב מה לדעתם יכלה אריקה סייקס להגיד להורישיו? ...

עדידי15

New member
הכתבת וריאן../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

זוכרים שפעם הוא הביא לה כסף או משהו כזה?(תזכירו לי על מה זה היה) בפרק עם ה-3 בנות שהיו חשודות שקאלי,ריאן ואריק חקרו כל אחת מהן? אז אולי משהו בקשר לזה :/

Agenst the wind

New member
ריאן שבר..

בפרק הראשון של העונה (אא"לט) ריאן שבר לכתבת את הרמקול שלה, והיא באה למעבדה כדי שהוא יתן לה את הכסף בעבור רמקול חדש, קיילי ואריק ראו אותו מאחור מבלי לשמוע ומבלי לדעת מה זה באמת והם חשבו שמדובר בשכר על הראיונות והמידע שהוא נותן לה... בכל אופן שם הסיכסוך הוא בין אריק וריאן והם בדיוק השלימו בפרק 8, על רקע הפציעה וההחלמה של ריאן.

עדידי15

New member
פרק מעולה+שאלה../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

הילד שישב ושיחק 70 שעות,לא הבנתי. איך הוא מת? ומה הקטע עם השתן?

Agenst the wind

New member
הוא שתה את השתן של עצמו, או משהו...

גם קרה דבר כזה במציאות- בסין או ביפן- בנאדם ישב מול המחשב כשהוא משחק, שבוע בערך, בלי לשתות או לאכול- ומת אחרי שהוא סיים את כל המשחק. ובנודע לפרק: הילד כמובן לא רצה לעזוב את המחשב, אז הוא הביא בקבוקים, שבהם הוא השתין, ואח"כ שתה את זה (את החלק הזה גמאני לא הבנתי, לא נורא...) והלב שלו פשוט קרס מהמאמץ לשבת מול מחשב ולשחק משחק פעולה. (מהניסיון שלי במציאות במשחקי GTA זה מאמץ לא קטן בכלל לשחק משחק פעולה כזה לאורך זמן, המהירות שבה צריכים להפעיל את האצבעות די גבוהה, והמראות על המסך, יגרמו לכל חולה אפילפסיה לקבל התקף מיד- פשוט הכל קורה כל כך מהר...). *עוד משהו על משחקי מחשב במציאות: האורך שלהם נמדד איכשהו בשעות\דקות, לכן מי שמכור לזה משחק רצוף את המשחקים הכי ארוכים שיש בשוק, ועם השנים הם נעשים ארוכים יותר ויותר...

Th3onE

New member
חח מאיפה קפץ לך לראש שהוא שתה תשתן?

יש משהו שאתה רוצה לספר לנו?

Agenst the wind

New member
לא- פשוט חשבתי שזה מה שאלכס אמרה...

כל הקטע הארור הזה היה נורא לא ברור, לשם שינוי היה משהו הרבה יותר מדי מהיר בסדרה הזאת, בד"כ אני מצליח להבין איך הם תופסים ת'חשודים ומה קורה עם הראיות, אבל הפעם הפתולוגית והורישיו פשוט לא דיברו ברור...
. *וזה לא שאין לי חוש הומור, הבנתי אותך, פשוט היה לי חשוב להסביר את עצמי...

Th3onE

New member
בול מה שחשבתי..

היו כמה פרקים שהכל הלך מהר מידי וזרקו יותר מדי פרטים.. נגיד הפרק הזה טיפה טיפה הלכתי לאיבוד כנ"ל הפרק עם 3 הבחורות ושמשון הגיבור.. לא הבנתי תטיימליין עד הסוף...

BedRooM Bra

New member
הוא לא שתה את השתן של עצמו

אלא משקאות אנרגיה כמו רד בול וכו..

pusher

New member
היה פרק מקסים! במובן של CSI

אבל תגידו משהו...קאלי,שהיא התעצבנה על ההוא,הארוס הזה
למה היא חשבה שהוא משקר בקטע שהוא תחקר את החשודה?
אפילו שהוא "בגד" בה זה לא קשור לאופן החקירה...אפילו שהיא צדקה
לא הבנתי מה לא בסדר באופן שהוא תחקר
ואיך לעזאזל היא ידעה? אינטואיציה נשית?

hadas 14

New member
אם אני לא טועה...

אריק עדכן את קלי ש"הבחור שהוא לא בחור" (ואלרה), הוא בעצם בחורה אז קלי ישר הסיקה שזאת הילדה שנצבעה מחבילת הצבע... חוצמזה, פיטר אליוט- הבחור ממשרד האוצר לא "בגד" בה, הוא הסתמך על מה שג'ון הייגן ז"ל אמר לו- שהוא וקלי חזרו והם הולכים להתחתן...

BedRooM Bra

New member
מישהו יודע איך קראו לשיר

שהיתנגן כאשר קלי הלכה מהחדר מיון אחרי שהיא פגשה את הארוסה של ההוא מהאףביאיי?

למעלה